Bu kez sıra bende miydi?:/

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
725
266
103
Aklıma takıldı tekrar sade bir şekilde buraya danışıyorum. Buluştuğum kişi birinci görüşme sonrası mesaj atmasına rağmen ikinci görüşmeden sonra atmadı, ben de atmadım 4 gün oluyor. Sizce atmalı mıydım? benden mi bekliyor? bu saaten sonra o atar mı ? :/

Bence atma, çünkü 4 koca gün ne aramış ne sormuş belliki devam etmeye niyetli değil

İyi de böyle soru ve bu soruya tek doğru cevap yok ki,
Herkes kendi fikrini söyler,göreceli olay.
Bana göre adam hoşlanmıyor artık sizden,bir de mesaj atıp kaldırmayın totosunu.
Ama diğeri de kadını erkeği mi var mesaj atmanın ne istiyorsanız onu yapın.
Dün de aynı konuyu açtınız zaten ve cevaplar da aynen üstte belirttiğim gibi.
Hep bir ağızdan evet mesaj at demeyecek kimse size,siz öyle istiyorsunuz farkındayız.

E
bence bu çocukla olmaz dükkanı vardı sanırım bu çocuğun oraya davet etmişti sizi. Aramak isteyen adam arar aramıyorsa aramak istemiyor demektir. salın biraz zamandan sonraa merak eder bence.
Evet o çocuk. bu kişi neredeyse 2 yıl seyrek seyrek ilk bukulma teklifi edip mesaj atan kişiydi facebook aracılığıyla onun dışında da yazmıyordu tuhaftı yani. o yüzden yine birden yazması muhtemel

E

Evet o çocuk. bu kişi neredeyse 2 yıl seyrek seyrek ilk bukulma teklifi edip mesaj atan kişiydi facebook aracılığıyla onun dışında da yazmıyordu tuhaftı yani. o yüzden yine birden yazması muhtemel
Tabi ki ben soğuk bir tavır takınacagım...

Anladığım kadarıyla bu kişi seni merak ediyor.
Ama ciddi baktığı bir durum yok şuan, buluşmuş konuşup kafasında oturutmuş ve mesaj atmıyor kendi hayatına devam ediyor.
ben kişisel olarak aynı senin gibiyim neden nasıl diye hep karşımdakini sorgularım, acaba hoşlanmadı mı neden aramıyor hemen kişiyi hayatıma kabullenip üstüne düşüncelere girerim bu zamana kadar bu durum bişey kazandırmadı bana .
Mesaj atmak konusunda istiyorsan at canın ne istiyorsa onu yap gerçekten onu stiyor musun yoksa boşluk doldurduğu için mutlu musun kararını ver. mesaj atmak bişey kaybettirmez sonuçta arkadaşsınız. Tabi bence.

Beni anlayan birisniz bunu sezdim, ben de maalesef hayatımın merkezine alıyorum çok az bir sohbetim olsa bile hoşlantı ya da beğenim sebep oluyor buna bir de boşluk hissi tabi ki . Evet merak ediyor beni diye düşünüyorum instagram da attığım hikayelere atlamdan bakardı -fakat ilginçtir ki ve oldukça komik- son iki gündür saatler sonra tenezzül edip bakıyor storylerime ve hep bir tane ya da iki tane bırakıyor bakmıyor onlara çok tuhafıma geldi bu davranışı. Acaba benim dikkatimi mi çekmeye çalışıyor diye düşündüm çünkü 2 güne kadar böyle değildi.

Erkekler basit istiyorsa var istemiyorsa yok. Enerjimizi alıp onlara veriyoruz hemen önemsiyoruz.
Ama onlar bizim gibi değiller. Yani ben en iyisi sonra bakayım hikayesine gibi şeylere girmiyorlar bilerek yaptığını sanmıyorum sadece sen merak ettiğin için öyle hissediyorsun.
Mesela sen onu önemsememiş olsan kapında köpek olur net. Adam kendi hayatına bakmış seni merak etmiş merakı geçmiş gibi bence. bu kadar üzerine yoğunlaşma sende kendi hayatına bakarsan eninde sonunda merak edecek. hikaye falan paylaşma ortadan kaybol biraz yada paylaş ama çok çok mutlu şeyler olsun. Senin kendi hayatın olduğunu fark ettiğinde onun içinde yer almak isteyebilir.
Diğer bir seçenek de ona çok ciddi geldiğin için gitmiş olabilir.
Karar senin senin hayatın nasıl yaşamak istiyorsan öyle davran :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…