- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
4 gün sonra atma bence.Aklıma takıldı tekrar sade bir şekilde buraya danışıyorum. Buluştuğum kişi birinci görüşme sonrası mesaj atmasına rağmen ikinci görüşmeden sonra atmadı, ben de atmadım 4 gün oluyor. Sizce atmalı mıydım? benden mi bekliyor? bu saaten sonra o atar mı ? :/
yok zaten hayatımda olan biri değildi birbirimzi daha tanımıyoruz bile. Arabesk şeyler paylaşan biri değilim zaten rutin fotolar ya da başka şeyler atarım storyme o da hep atlamadan bakardı ama buluştuktan bir gün sonra değişti tuhaf bir şekilde. rastalnadı oldugunun sanmıyorum . neden iki tanesine bakıp digerini açmaz ki ilginç cidden, taktik olabilir diye düşünüyorum. öyle ona mesaj atmışlıgım da yoktur hiç. hayatıma dahil olan bşri değildi yaniErkekler basit istiyorsa var istemiyorsa yok. Enerjimizi alıp onlara veriyoruz hemen önemsiyoruz.
Ama onlar bizim gibi değiller. Yani ben en iyisi sonra bakayım hikayesine gibi şeylere girmiyorlar bilerek yaptığını sanmıyorum sadece sen merak ettiğin için öyle hissediyorsun.
Mesela sen onu önemsememiş olsan kapında köpek olur net. Adam kendi hayatına bakmış seni merak etmiş merakı geçmiş gibi bence. bu kadar üzerine yoğunlaşma sende kendi hayatına bakarsan eninde sonunda merak edecek. hikaye falan paylaşma ortadan kaybol biraz yada paylaş ama çok çok mutlu şeyler olsun. Senin kendi hayatın olduğunu fark ettiğinde onun içinde yer almak isteyebilir.
Diğer bir seçenek de ona çok ciddi geldiğin için gitmiş olabilir.
Karar senin senin hayatın nasıl yaşamak istiyorsan öyle davran :)
O yüzden atmıyorum zaten totosu kalkacak hemenSirayla degil bu isler de, bu erkekler cocuk gibi. Mesaj attin mi simariyorlar. Atma bosver.
atmam atsın4 gün sonra atma bence.
peki instagram dan sileyim mi kendisni eskisi gibi bakmıyor fotolarıma zaten halihazırda?Sirayla degil bu isler de, bu erkekler cocuk gibi. Mesaj attin mi simariyorlar. Atma bosver.
Whatsappım da var ama o kadarıyla ugraşamamP
peki instagram dan sileyim mi kendisni eskisi gibi bakmıyor fotolarıma zaten halihazırda?
Aklıma takıldı tekrar sade bir şekilde buraya danışıyorum. Buluştuğum kişi birinci görüşme sonrası mesaj atmasına rağmen ikinci görüşmeden sonra atmadı, ben de atmadım 4 gün oluyor. Sizce atmalı mıydım? benden mi bekliyor? bu saaten sonra o atar mı ? :/
P
peki instagram dan sileyim mi kendisni eskisi gibi bakmıyor fotolarıma zaten halihazırda?
en benden beklediğinü düşünüyorum son dakşkaya kadar çünkü buluştuktan sonra fotolarıma bakıyordu ertesi gün değişti bakmamaya başladı . Tavır aldı gibi bişey yani . Umrumda degil artık bana layık biri bile değil zaten.Atmamalısın. Eğer isteseydi o çoktan ulaşırdı sana. Gerçi belki de başına bir iş gelmiştir ya da bu kez de senden bekliyordur. Bence merhaba nasılsın her şey yolunda mı? Yaz. Dıruma göre kesersin ya da devam edersin.
engellemeyeceğim aynen ilk olarak instagramdan sileceğim biraz dha bekleyeyim diyorum. Hemen silersem sanki ondan can havliyle bişey bekledim de elde edemeyince sildim zannetmesin?Her yerden sil , telefonunu bile sil ama engelleme.
B
en benden beklediğinü düşünüyorum son dakşkaya kadar çünkü buluştuktan sonra fotolarıma bakıyordu ertesi gün değişti bakmamaya başladı . Tavır aldı gibi bişey yani . Umrumda degil artık bana layık biri bile değil zaten.
peşinden koşmaya niyetli değilim zaten ki bu normlarıma da ters. Bir kaç gün daha kalsın instagramhesabımda ardından silmeyi düşünüyorum madem fotolara bakmıyor eskisi gibi, 180 derece döndü o zaman hesabımda ekli olmasının bir gereği yok diye düşünüyorumSeni çabalamadan kazanırsa kolayda kayıp etmeye yeltenir , biraz senin için emek etsin sen etme ,
Ve ardından instagram da fotolarımn bir kısmını açıp diğerini açmamaya başlaması çocukça tavırlar şark kurnazlıkları falan yapması samimiyetni gölgeledi.İyi de ilk buluşma değildi ki bu ikinci buluşmaydı ve öyle hep yazan hal hator soran biri degildi ara da sadece bukuşma teklifi ederdi oöyle yazardı. buluşmadan sobra erkek olarak eve gittğn mi ya da ne yapıyorsun diyemez miydi her saat whatsapp da bir messj atamıyor mu?
Onun Başında bir sıkıntı, iş ve yoğunluk yoksa arama bence. Bi nasılsın diyebilirsin yine soğuk davranıyorsa boşver gitsinVe ardından instagram da fotolarımn bir kısmını açıp diğerini açmamaya başlaması çocukça tavırlar şark kurnazlıkları falan yapması samimiyetni gölgeledi.
ayet rahat bir hayatı var. twitter a girşyor whatsap ta online falan iş vs. kendilerğnin zaten. Keyfi olarak yazmadıOnun Başında bir sıkıntı, iş ve yoğunluk yoksa arama bence. Bi nasılsın diyebilirsin yine soğuk davranıyorsa boşver gitsin
Ozaman devam etmek istemiyor olabilir ama nezaketen hiç ses etmemek yerine bunları söylemesi gerekirdiH
ayet rahat bir hayatı var. twitter a girşyor whatsap ta online falan iş vs. kendilerğnin zaten. Keyfi olarak yazmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?