Bu kez sıra bende miydi?:/

4 gün sonra atma bence.

yok zaten hayatımda olan biri değildi birbirimzi daha tanımıyoruz bile. Arabesk şeyler paylaşan biri değilim zaten rutin fotolar ya da başka şeyler atarım storyme o da hep atlamadan bakardı ama buluştuktan bir gün sonra değişti tuhaf bir şekilde. rastalnadı oldugunun sanmıyorum . neden iki tanesine bakıp digerini açmaz ki ilginç cidden, taktik olabilir diye düşünüyorum. öyle ona mesaj atmışlıgım da yoktur hiç. hayatıma dahil olan bşri değildi yani

Sirayla degil bu isler de, bu erkekler cocuk gibi. Mesaj attin mi simariyorlar. Atma bosver.

Atmamalısın. Eğer isteseydi o çoktan ulaşırdı sana. Gerçi belki de başına bir iş gelmiştir ya da bu kez de senden bekliyordur. Bence merhaba nasılsın her şey yolunda mı? Yaz. Dıruma göre kesersin ya da devam edersin.

B
en benden beklediğinü düşünüyorum son dakşkaya kadar çünkü buluştuktan sonra fotolarıma bakıyordu ertesi gün değişti bakmamaya başladı . Tavır aldı gibi bişey yani . Umrumda degil artık bana layık biri bile değil zaten.

Her yerden sil , telefonunu bile sil ama engelleme.
engellemeyeceğim aynen ilk olarak instagramdan sileceğim biraz dha bekleyeyim diyorum. Hemen silersem sanki ondan can havliyle bişey bekledim de elde edemeyince sildim zannetmesin?

O zaman salla.

Seni çabalamadan kazanırsa kolayda kayıp etmeye yeltenir , biraz senin için emek etsin sen etme ,

Seni çabalamadan kazanırsa kolayda kayıp etmeye yeltenir , biraz senin için emek etsin sen etme ,
peşinden koşmaya niyetli değilim zaten ki bu normlarıma da ters. Bir kaç gün daha kalsın instagramhesabımda ardından silmeyi düşünüyorum madem fotolara bakmıyor eskisi gibi, 180 derece döndü o zaman hesabımda ekli olmasının bir gereği yok diye düşünüyorum

hesapla kitapla olur mu ya
sizden ses çıkmayınca adam belki hoşlanmadığınızı düşündü?

İyi de ilk buluşma değildi ki bu ikinci buluşmaydı ve öyle hep yazan hal hator soran biri degildi ara da sadece bukuşma teklifi ederdi oöyle yazardı. buluşmadan sobra erkek olarak eve gittğn mi ya da ne yapıyorsun diyemez miydi her saat whatsapp da bir messj atamıyor mu?

Ve ardından instagram da fotolarımn bir kısmını açıp diğerini açmamaya başlaması çocukça tavırlar şark kurnazlıkları falan yapması samimiyetni gölgeledi.

Ve ardından instagram da fotolarımn bir kısmını açıp diğerini açmamaya başlaması çocukça tavırlar şark kurnazlıkları falan yapması samimiyetni gölgeledi.
Onun Başında bir sıkıntı, iş ve yoğunluk yoksa arama bence. Bi nasılsın diyebilirsin yine soğuk davranıyorsa boşver gitsin

H
Onun Başında bir sıkıntı, iş ve yoğunluk yoksa arama bence. Bi nasılsın diyebilirsin yine soğuk davranıyorsa boşver gitsin
ayet rahat bir hayatı var. twitter a girşyor whatsap ta online falan iş vs. kendilerğnin zaten. Keyfi olarak yazmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…