Bu kezde yemek davetleri.....

gecen bir konu vardi yine alti üstlü kv gece bile kapiyi caliyor istarla ve durumlari müsait degil dusunun artik. kocani ikna et sen gitmiyorsan ben babamin evine gidiyorum de evini tasininca cagirirsin . yoksa inan birsey degismez
Adam serbestsin diyor çocuğumda olmuyor zaten benimle yaşamak zorunda değilsin diyor o baştan kabul ediyor bilmiyorum belki isteği bu değil göz dağı veriyor ama bilmiyorum adam bu evden benim ölüm çıkar ancak sebepsiz bir yere ayrılmam diyor

Annemde yapardı ben yemezdim ama ben kaza geçirdim o dönemde zorla yedim bir kaşık dahi olsa. Konuşmuyorum ki telefon elime alıyorum oyun oynuyorum onada siz yukarıda damı böylesiniz diyor. Eşimde hee ben birşey isticeksem mesaj atıyorum diyor. Oda getiriyor. Öyle iğrenç ki ya sanane sanane işte bu sanane yi diyemiyorum saygısız oluyorsun eşinin gözünde küçülüyorsun felan kendimi yerine koyuyorum o benim anneme sanane dese yüzüne aylar sonra bakarım belki

Son pişmanlık fayda etmiyor. Çok istedim ama keşke sizler gibi kendi hayatımı kendim yaşayabilseydim

Eşinin bu durumu halletmesı gerek. Bizdede aynı problemler vardı . Ben eşimle konuştum. Ama eşimde annesını ıkna edemıyordu. En son ipleri kopardım. Uzun süredir hiç görüşmüyorum.

Bende...

Çözümleyemediğim birşey var ben mi pasif davranıyorum bilmiyorum ama sürekli olmasada bazı kararları en son bana bırakıyor.
Bugün balık mı yiceksin diye ısrarla sorunca sen ne diyorsan onu yapalım dedi. Sustum bir şey demedim çünkü yeme yemek yapacam desem kavga çıkaracak hamsiyi hiç sevmem ki buraya gelene kadar bayatlar şimdi kendi yiceğim yemeği yapacağım ineceğim yemeğe yine yemwyeceğim iğrenç yemeklerini hiç tarzım değil yüzünde kaç defa dedim evinde tabak yok gibi tepsiyle millete sunuyorsun ama o öyle alıştırmış afedersiniz it kabına dökse orda da yerler

Siz servis tabağınızı alın kendinize servis yapın.
Ofkeniz ve kırgınlığınız sebep oluyor bu yorumunuza.

Evet,ve ben alt ust oturuyorum,ogullari cikiyo,cikmiyirum ben,insan olucaksin herseyden once,sonra saygi sevgi bekliyceksin gelininden,gelin diye herseyi soyleme hakkina sahip olmuycaksin.
Aynen ben çok çektim kayınvalidemden eşimde herşeyı gördüğü için aynı mahallede olmamıza ragmen 6-7 aydır görüşmüyorum. Eşime diyor gelsın özur dilesin barışalım yoksa sende gelme :)) Eşimde 1 kaç aydır gitmiyor

oooo böyle s
böyle devam edersen cok cok uzulursn esinin ı msj muhabbetide yanlız kaaynanan dice oglum kızı sadece yatagına almıs geri kalanda msj la konusuyo madem indin laf sok esinde laf sylerse zorla götürülen yerde böyle olur de ama simdiden böyleyse 2 sene sonra snei düsünüemiyorum

Siz servis tabağınızı alın kendinize servis yapın.
Ofkeniz ve kırgınlığınız sebep oluyor bu yorumunuza.
Ben bu öfkeyi ölene denk atamam üzerimden bana mutluluk getireceği yerde olan huzurumu da aldı benden sizce nasıl hiç olmamış gibi sayabilirim.
Öyle yapıyorum sanki tabak kıtlığı var siz yiyebilirsiniz ama ben yiyemem isteyen varsa onada getireyim diyorum. Kimse istemiyor.

Kadın karın gelmiyorsa sende gelme diyordu şimdi fısır fısır konuşuyor

oooo benim kaynanamda catal bıkca kullanma kahvaltı icin tabak koymazmıs ben evlendim aaa dedim bu sekılde yencek ki senede 3 kere anca giderim migdem bulanır benim dedim ortadan yenmez bazen gülerek diyorum seni faceye koycam bak butun köye rezil olcan falan diyee onların bi tık üstünde oldugunu onlara hisssettir ayy sizin duzeninizde ne garipmis mesela diyelaf sok

Bu şartlarda ısrarla çocuk istemek neden ?

Benim yemeklerimi beğen miyor diyor zaten biliyor ama farkında değil kadın düzeltmiyor kendini geçen yeni bir tarif buldum karnabahar fırına sürdüm aynısından yapmaya çalışmış ama olmamış onunki aynı kusmuk gibi olmuş şey ben malzemeyi eksik koydum yoktu diyor ben tarifi verince demiyor kıskandım yaptım.

kaynananla esin mi fısır fısır konusuyor git yanlarına kocamımı dolduruyosun bana de bırak cıksın buyuk bi kavga yoksa siz zor ayrılırsınız kaynanadan
Kavga ettik bu yüzden anneme dedi kızın yanlış anlıyor. Bende yaptıklarını söyledim karısı yanındayken konuşmaz başka odaya gider fısır fısır konuşulur dedim konuşmaları anlattım gıkı çıkmadı beni zorlanıyor ama ben bunu istemiyorum çünkü beni sevdiğini de hissettirmiyor sanki zoraki yaşıyor gibi benimle

Bu şartlarda ısrarla çocuk istemek neden ?
Çünkü bebek olmayınca eşim kendini vasıfsız sayıyor. Onlarda öyle şimdi kardesım hamile eğer eltimde hamile kalırsa iyice kendini soyutlucak bebek için doktor bana tüp bebek dedi ama kendi boş bulunup annesine söylemiş söyleme dediğim halde söyledi şimdi baksın başının çaresine tedavi olsun önce sonra ben kendi rızamla giderim ama şuan annesi biliyor ya kılımı bile kıpırdatasım yok çünkü sırrını saklayamadı ben para denklwnince gitmeyi istiyordum ama kendi şansını zorladı şimdi bebek istiyorum evet ama doğal yolla

Kusura bakmayın da durumdan memnun değilseniz taşınacaksınız o zaman.
Kira vermek istemiyorum diyorsunuz, huzur bulamıyorsanız kira ödeyin daha iyi.
Şu ev yıkılsa da kurtulsam diyorsunuz o ev sizin değil eşinizin ailesinin.
Çok bencilce düşünüyorsunuz ev konusunda.
Neler yaşadınız bilemem ama taşınmak gibi bir çözüm varken böyle şeyler söylemeniz çok abes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…