- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
bende kendi aileme cok duskunum ama esimle sadece ayda bir giderim esimide cok gidelim diye zorlaman kendim en fazla haftada 3 kez giderim anneme calistigim donemlerde 15 gun veya ayda 1 gittigim oldu. BU ADAMLAR BU KADAR ANASINA DUSKUNDU NEDEN EVLENDILER O ZAMANMesela bugün eşimle yemeğe gidecektik kardeşim dışardaymış annemi de alalım dedi bide bana arattırdı sen çağır diye. Annesi siz başbaşa gidin dedi. Eşim de 'ne başbaşası ya bi yemek yicez hazırlansın alırız' dedi. Berabercek gittik işte
Beni kendi bu hale getirdi. Aşağıda da ben pişiriyorum adı aşağıda yeniyor diye millet annesi yaptı sanıyor. O yemeği yaparken kadından duyduklarım, o kadının iğrençliklerine tahammül edemiyorum artık. Bu saatten sonra eşimle iner eşimle çıkarım. Ne kadar az o kadar çok huzur diyorumSen karşındakine nasıl davranıyorsan o da sana öyle davranıyor. Bardağın neden hep boş tarafından bakıyorsun ki ? Biraz da olumlu düşün olumsuzlukları görmeye odaklanmışsın gibi geldi bana. Ne güzel işte yemek yapma kaygısına kalmıyorsun ama her gün her gün sıkıldım diyorsun. Eşine bunu güzel bir dille söylemelisin bence. Yemek yapmama gerek kalmıyor kaygısı olmuyor ama bazen de seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum bugün evde yesek ? Gibi mesela. Aksi halde sen itici oluyorsun eşinin gözünde. Çünkü erkekler düz mantık biraz. Yemek var işte niye gitmek istemiyor diye düşünebilir ve senin onun annesine sürekli kusur bulmana razı olmaz hoşuma gitmez gözüne kötü gözükürsün. Keşke herkes kayınvalidesini kendi annesi gibi görebilse de ona göre davransa çünkü sen iyi davranınca onun kötü davranmaya yüzü olmaz aynı karşılığı görürsün. Olaylara iyi tarafından bakmanı öneriyorum sana
Bugün dedim. Hani hafta da bir beraber yicektik. Misafir geldiğinde inecektik dedim sen yanlış anlamışsın diye değiştiriyor ben haftada bir beraber yeriz derken yukarıda demek istedim diyor. Bende oldu o zaman yemeği ayırmamın ne anlamı kaldı in hergün beraber ye dedimKavga çıkmasın diye iniyorsun ama yanlış yapıyorsun bırakıcaksın kavga çıkıcak gene inmiyeceksineşinde zamanla tartışmamak için zaten vazgeçicek veya tek başına gidicek
Çağırdığında ben tokum diyorum yada yemek yedim oğlu işten geldiği için o oturuyor sadece ama bugün ki konuşmadan sonra biraz daha düzeleceğini tahmin ediyorumBenim kocam da bir ara hep annesi nde yemek yerdi eee bende mecbur giderdim. 1-2-3 derken işler çığırından çıktı. Her gece eve gelince gözünü önünde yemeği çöpe döktüm. Çünkü yemek var yenemiyor bozulup çöpe gidiyor. Çürüyen sebzeleri evde olamadığımız için yenemeyen meyveleri çöpe attım. Al buyur paraların dedim her seferinde, çoğu kez de annesi nde yokum ve diye yemedim. En sonunda anladı. Şimdi evde yemek yenir öyle gidilir gidilecekse. Ya da gidilir yemek vakit eve gelinir. Bizde yan yana oturuyoruz. Ben bayağı bur kıyamet koparmistim
Annen yapar senin yemekleri dedimKocan da her akşam annende yemeye bayılıyorsa evde çay dahi demleme madem.
Kocan gelmeden önce sofrayı hazırla. Kocan geldiğinde sofra hazır olsun hazır görsün. Kv çağrıldığında ya bende bizim için ozenmistim gibi birşeyler şöyle. Ya da sen gidebilirsin ben burda yiyorum günah çöpe mi gitsin de. Ki benim kullandığım gidebilirsin çöpe atmak yerine ben burda yemeği tercih ediyorum derdim. Mecbur o da oturup benimle yerdi.kv de gelmedik diye yemek koyar getirirdi. Ama benimki evde yemek yemediği için benim yemeklerinin tadını bilmiyordu şimdi annesi nde yemez oldu. Zaten yenmiyo yemekleri iiyyyy....Çağırdığında ben tokum diyorum yada yemek yedim oğlu işten geldiği için o oturuyor sadece ama bugün ki konuşmadan sonra biraz daha düzeleceğini tahmin ediyorum
Bilmiyorum nasıl devam eder ama ben kararlıyım. İki haftadır kadını doğru düzgün görmüyorum çiğ bile olsa yemeğim sanki tatlı yiyorum o derece mutlu oluyorumKocan gelmeden önce sofrayı hazırla. Kocan geldiğinde sofra hazır olsun hazır görsün. Kv çağrıldığında ya bende bizim için ozenmistim gibi birşeyler şöyle. Ya da sen gidebilirsin ben burda yiyorum günah çöpe mi gitsin de. Ki benim kullandığım gidebilirsin çöpe atmak yerine ben burda yemeği tercih ediyorum derdim. Mecbur o da oturup benimle yerdi.kv de gelmedik diye yemek koyar getirirdi. Ama benimki evde yemek yemediği için benim yemeklerinin tadını bilmiyordu şimdi annesi nde yemez oldu. Zaten yenmiyo yemekleri iiyyyy....
Insan evde kendisi özene bezene pişirdiği yemeği kocasına sunmak ister. Bu tür erkekler daha evlilik bilincinde olamayanlar bence.Bilmiyorum nasıl devam eder ama ben kararlıyım. İki haftadır kadını doğru düzgün görmüyorum çiğ bile olsa yemeğim sanki tatlı yiyorum o derece mutlu oluyorum
Kendin hazırlıyorsun yemeği mekan farklı sadece. Niye kaynanası doyuruyor karnını diye millet konuşsun kiya hanımlar merakımdan soruyorum ne güzel yemeğiniz hazırlanıyor neden rahatsız oluyorsunuz bana deseler gel yemek hazir diye mutlu olurdum.
ya hanımlar merakımdan soruyorum ne güzel yemeğiniz hazırlanıyor neden rahatsız oluyorsunuz bana deseler gel yemek hazir diye mutlu olurdum.
eşiniz annenize gitmezse gitmesin.Kızlar başka yere taşınsanızda değişmek istemezse değişmez. Ben 2,5 yıllık Evliyim ilk sene çalışıyordum nerdeyse hergün kayınvalideme gidiyorduk yemek yapma burda yiyin diyordu bende kırmak istemiyordum hemde kolayına geliyordu. Sonra işten çıktım haftada 3'e düştü bu arada onlarda bize gelmeye başladılar ve buna rağmen bana herseferinde arayı çok açıyorsunuz diyorlar. Haftada 3'e Razı olmuşken doğum yaptım 3 aylık anneyim. Ilk zamanlar hiç dışarı çıkamıyorduk bebekten dolayı şu son bir aydır da ne zaman dışarı çıkacak olsak eşim annemleri de alalım annemlere gidelim kardeşimde gelsin diyor ve kabul etmek zorunda kalıyorum etmezsem karşılığında ayda 1 kere Gittiği annemlere gitmez biliyorum. Içten içe küsüyorum eşime hiç başbaşa kalalım bugün de İkimiz olalım demiyor. Tatil planına bile onları dahil ediyor. Ben ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?