Cahille etme muhabbet diye bir söz varya işte bu kadın için yazılmış anlamıyor dediklerimden bir insan beni aşağılasa ona dönüp bana güzel bir şey söylemiş gibi teşekkür etmem sırıtmam yada bu kadın her konuda bilgi sahibi herşeyi biliyor vs. Ben bu kadınla anlaşmak istemiyorum ben bu kadının benim hayatımdan çekilmesini istiyorum bir kez bu kadına kapılarımı açmakla ilk hatamı yaptım kazadan sonra açarak ikinci hatamı yaptım ve ben artık bu kadına tahammül edemiyorum artık hata yapmak istemiyorum affetmek istemiyorum. Çünkü benden hiçbir şey hak etmiyorBen diktatör değilim ama siz sadece şikayetlenîyor çözüm üretmiyorsunuz
Kv beğenmiyorsan ve o evde oturacaksanız en az nasıl götürüm diye uğraşacaksın diyorum
Işe gir dîyene izin vermiyor dedin ben de kursa git o zaman dedim dışarıda ol yani
Boşan demedim aksine eşin hem boşan diyor hem de işe gîtmene karşı dedim
Tüp bebek yapmayacağım bana ne olursa doğal olsun gibi cümlen var gereksiz inatlaşma
madem annesine söyledi yapmayacağım tavrın hoş değil adamla aran düzelecekse ve bebek istiyorsan böyle inat mı olur
Son olarak buradaki tavrının beşte biri ile Kv sorunun çözülür hoşlanmadığın şeyleri açıkça söylersin olur biter en fazla kavga çıkar
Bir yakınim evde olduğum anlaşılmasın diye ışık acmiyordu kadın vazgecmiyordu komşusunu arayıp onu yolluyordu bu seferde eve çağırmak için bunların kodları bozuk ne desen anlamazlarYaklaşık iki hafta dır sözde ayrı yiyoruz ama ayrı felan değil kadın her fırsatta bizi aşağı yemeğe çağırıyor gitmek istemiyorum. Eşime sen git ben gelmiyorum desem tartışacak yine mecbur bende iniyorum mecbur değilim ama o kavgayı yapmaktansa ineyim diyorum.
Geçen hafta eltimler burda diye üç gün beraber yedik bu hafta görümcesi gelmiş börek yapmış, beni gördüğü halde yemeğe çağırmadım yemek yaptım sofra yı kuracam yemek yapma aşağıya gelin, söyleseydin yemek yapmazdım dedim o zaman cuma yemek yapma kelle paça yapacam cuma günü de yarın hamsi pişirecem. Diyor hergün artık bir önceki günden aşağı inme sebebi buluyor bu kadın elindeki kozları bitirmesini beklemek istiyorum ama dayanamıyorum.
Kelleyi çok severmiş haftaya da ben yapıp davet edecek mişim. Sevmiyorum ben sen seviyormuşsun yapar oğlunu da çağırırsın dedim eee evde vardı yok bilmem ne sıkıldım ya uff kendime bahane uydurmaktan sıkıldım
Geçen hafta yeğenime doğum günü yaptılar gidemedim bugün gideyim dedim babası evdeymiş gitme dedi.
Gitmcem ama o işten gelene kadar da inmicem
Yemeği nasıl ayıracam ben ya böyle yaşayanlar yardımcı olabilir mi
Olmayan kulvarda koşmak oluyor sanırım benim düşünce belki tüp bebek yaparsam bana da iyi davranmak zorunda hisseder diyorum. Bir yandanda diyorum onu cezalandırmak isterken kendinden vazgeçiyorsun. Bırak gül geç takma diyorum.
Kişisel gelişim kitapları okuyorum kendimi daha net nasl ifade edebilir kafamı meşgul edip bu kadını görmezden gelmek istiyorum çünkü hayatımın orta yerine bağdaş kurup oturmuş vaziyette
Cahille etme muhabbet diye bir söz varya işte bu kadın için yazılmış anlamıyor dediklerimden bir insan beni aşağılasa ona dönüp bana güzel bir şey söylemiş gibi teşekkür etmem sırıtmam yada bu kadın her konuda bilgi sahibi herşeyi biliyor vs. Ben bu kadınla anlaşmak istemiyorum ben bu kadının benim hayatımdan çekilmesini istiyorum bir kez bu kadına kapılarımı açmakla ilk hatamı yaptım kazadan sonra açarak ikinci hatamı yaptım ve ben artık bu kadına tahammül edemiyorum artık hata yapmak istemiyorum affetmek istemiyorum. Çünkü benden hiçbir şey hak etmiyor
Aynen benimde öyle canım mesela yılbaşı gecesi eşimle çıkacaktık yılbaşından önceki gece dedi yarın lahmacun yapacm inin benimki haftalık yemeğini belirliyor. Onu yapacam bunu yapacam diye off bu kaynanaların hepsinden nefret ediyorum çok az iyi kv var ;(Hafta sonu beraber yicez zaten yani eşimin bir gün izni var onda da beraber yiyelim dedi. Onu da geçtim kadın gün bitmeden ertesi gün yemeğini söylüyor yapma diye
Yaklaşık iki hafta dır sözde ayrı yiyoruz ama ayrı felan değil kadın her fırsatta bizi aşağı yemeğe çağırıyor gitmek istemiyorum. Eşime sen git ben gelmiyorum desem tartışacak yine mecbur bende iniyorum mecbur değilim ama o kavgayı yapmaktansa ineyim diyorum.
Geçen hafta eltimler burda diye üç gün beraber yedik bu hafta görümcesi gelmiş börek yapmış, beni gördüğü halde yemeğe çağırmadım yemek yaptım sofra yı kuracam yemek yapma aşağıya gelin, söyleseydin yemek yapmazdım dedim o zaman cuma yemek yapma kelle paça yapacam cuma günü de yarın hamsi pişirecem. Diyor hergün artık bir önceki günden aşağı inme sebebi buluyor bu kadın elindeki kozları bitirmesini beklemek istiyorum ama dayanamıyorum.
Kelleyi çok severmiş haftaya da ben yapıp davet edecek mişim. Sevmiyorum ben sen seviyormuşsun yapar oğlunu da çağırırsın dedim eee evde vardı yok bilmem ne sıkıldım ya uff kendime bahane uydurmaktan sıkıldım
Geçen hafta yeğenime doğum günü yaptılar gidemedim bugün gideyim dedim babası evdeymiş gitme dedi.
Gitmcem ama o işten gelene kadar da inmicem
Yemeği nasıl ayıracam ben ya böyle yaşayanlar yardımcı olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?