Bu kezde yemek davetleri.....

Cahille etme muhabbet diye bir söz varya işte bu kadın için yazılmış anlamıyor dediklerimden bir insan beni aşağılasa ona dönüp bana güzel bir şey söylemiş gibi teşekkür etmem sırıtmam yada bu kadın her konuda bilgi sahibi herşeyi biliyor vs. Ben bu kadınla anlaşmak istemiyorum ben bu kadının benim hayatımdan çekilmesini istiyorum bir kez bu kadına kapılarımı açmakla ilk hatamı yaptım kazadan sonra açarak ikinci hatamı yaptım ve ben artık bu kadına tahammül edemiyorum artık hata yapmak istemiyorum affetmek istemiyorum. Çünkü benden hiçbir şey hak etmiyor

Bir yakınim evde olduğum anlaşılmasın diye ışık acmiyordu kadın vazgecmiyordu komşusunu arayıp onu yolluyordu bu seferde eve çağırmak için bunların kodları bozuk ne desen anlamazlar

Beynell her konunda diyorum yine diyorum onlardan uzaga tasinip kurtulmadan hic birsey cozum olmayacak..ordan tasinmanin yollarina bak biran evvel

Öyle birşey asla olmaz. İsterseniz on defa tüp bebek tedavisi görün, aynı kalır o kişi.
Duyduğumuzda bizleri şaşırtan derecede fedakarlık yapıp karşılığında bir hiç alan çok kişi tanıyorum.

İnsanlar değişir mi , değişmez sadece biraz daha şekil alır. Karakter aynı kalır.

peki bu blöf oynasan kavga et ve cık ailenin yanına git annenle babanla anlas de o evden cıkmadıgımız süreve biz anlasamıcaz babanda desin kızımı istiyosan ayrı ev tut

beynel yemek için biraürü çözüm yolu var en basiti gitmemek mesela.

eşinle kavga et tartış 3,4 gün 5. gün alışır gitmez.

çalışmama izin vermiyo nedemek? yıl 2016 kendi kazandığın parayla kendine orkid almak paha biçilemez bi mutlulukken neden evde oturmak ?

Evdende çalışabilirsin kursa gidebilirsin.

görümcem aynı binada kvsiyle 2 hafta gitti yemeğe 2,5 yıldır evli gitmiyo. ha kadın pes etmedi yemek gönderdi oğlum benim yemeklerime alışık diyip deterjan koydu içine yedirmedi. başka gün çok yağlı çok tuzlu dedi. hatta şunu yap bunu yap diyip sipariş verdi kvye. kocasıyla dışarda yiyip eve gitti biz tokuz siz yiyin dedi.

görümcem yumurta kırmayı bilmez buarada yemekte yapamıyo ama orda yerdek hiç öğrenemem diyo

Tamam işte onsuz hayat kur

Evde geçecek süreni azalt

Kızlar başka yere taşınsanızda değişmek istemezse değişmez. Ben 2,5 yıllık Evliyim ilk sene çalışıyordum nerdeyse hergün kayınvalideme gidiyorduk yemek yapma burda yiyin diyordu bende kırmak istemiyordum hemde kolayına geliyordu. Sonra işten çıktım haftada 3'e düştü bu arada onlarda bize gelmeye başladılar ve buna rağmen bana herseferinde arayı çok açıyorsunuz diyorlar. Haftada 3'e Razı olmuşken doğum yaptım 3 aylık anneyim. Ilk zamanlar hiç dışarı çıkamıyorduk bebekten dolayı şu son bir aydır da ne zaman dışarı çıkacak olsak eşim annemleri de alalım annemlere gidelim kardeşimde gelsin diyor ve kabul etmek zorunda kalıyorum etmezsem karşılığında ayda 1 kere Gittiği annemlere gitmez biliyorum. Içten içe küsüyorum eşime hiç başbaşa kalalım bugün de İkimiz olalım demiyor. Tatil planına bile onları dahil ediyor. Ben ne yapayım

Mesela bugün eşimle yemeğe gidecektik kardeşim dışardaymış annemi de alalım dedi bide bana arattırdı sen çağır diye. Annesi siz başbaşa gidin dedi. Eşim de 'ne başbaşası ya bi yemek yicez hazırlansın alırız' dedi. Berabercek gittik işte

eşinle konuşacaksın o halledecek bu konuyu senin yapacağın bişey yok

Sen karşındakine nasıl davranıyorsan o da sana öyle davranıyor. Bardağın neden hep boş tarafından bakıyorsun ki ? Biraz da olumlu düşün olumsuzlukları görmeye odaklanmışsın gibi geldi bana. Ne güzel işte yemek yapma kaygısına kalmıyorsun ama her gün her gün sıkıldım diyorsun. Eşine bunu güzel bir dille söylemelisin bence. Yemek yapmama gerek kalmıyor kaygısı olmuyor ama bazen de seninle baş başa vakit geçirmek istiyorum bugün evde yesek ? Gibi mesela. Aksi halde sen itici oluyorsun eşinin gözünde. Çünkü erkekler düz mantık biraz. Yemek var işte niye gitmek istemiyor diye düşünebilir ve senin onun annesine sürekli kusur bulmana razı olmaz hoşuma gitmez gözüne kötü gözükürsün. Keşke herkes kayınvalidesini kendi annesi gibi görebilse de ona göre davransa çünkü sen iyi davranınca onun kötü davranmaya yüzü olmaz aynı karşılığı görürsün. Olaylara iyi tarafından bakmanı öneriyorum sana

Bu is adamda yani eşinde bitiyor arkadaşım. Malesef evrimlerini tamamlayamadan evlendikleri için dengeyi kuramıyorlar. Düşüncesiz kaynana! (Kaynana kelimesi çok ıticidir ama bu tur insanlara kullanılabilir) yaptığı yemeği kendi yesede o çok sevdiği evladıni yuvasında huzurlu bıraksa.
Allah yardımcın olsun bi tavır koyman lazım. Baya net bir tavır.
Yeter yahu nedir arkadaş bu. Hala 5 yaşında çocuk sanki.
Herşeye mudahele eden bencil insanlardan nefret ediyorum
Senide bir ana doğurdu. Azcik merhamet olsa sen onların emanetisin sana saygı duyarlar.
Ama güzelce konuşmayı dene kirmadan ama net. İnsAllah düzelirsiniz. Hep mutlu olun

Kızlar benim kayınvalidemle sorunum yok zaten ki çok severim kayınvalidemi. Benim sorunum kocam. bana hadi senle dışarı çıkalım diyor tamam deyince annemleri de ariym diyor ya da yanımda arıyor öyle soruyor onları da alalım mı diye. Bize akrabalardan biri gelecekse gidim annemleri de alayım diyo gidiyo ve bunu dillendiremiyorum yoksa gider kayınvalidemlere sizle gezmek istemiyo der

O zaman da herşey daha kötü olur. Bikaç kez canım beraber gitsek dedim bu sefer sürekli niye istemedin onlarda gelseydi dedi gittiğimiz yerden hemen kalktık kayınvalidemlere geldik

Hafta sonu beraber yicez zaten yani eşimin bir gün izni var onda da beraber yiyelim dedi. Onu da geçtim kadın gün bitmeden ertesi gün yemeğini söylüyor yapma diye
Aynen benimde öyle canım mesela yılbaşı gecesi eşimle çıkacaktık yılbaşından önceki gece dedi yarın lahmacun yapacm inin benimki haftalık yemeğini belirliyor. Onu yapacam bunu yapacam diye off bu kaynanaların hepsinden nefret ediyorum çok az iyi kv var ;(

ne yazik ki bazi insanlara el verip, kol kaptiriliyor ve bu kapilmanin donusu pek sancili oluyor. bu kisi esinizin ailesi - ozellikle annesi - oldugunda sorun daha da zor. esinizle acikca konusmaniz lazim, aksam yemeklerinin kari ve koca olarak sizin ozel zamanlariniz oldugunu ve bu zamani her kim olursa olsun paylasmak istemediginizi soylemelisiniz. bir nebze de tatli dil amaca ulastirabilir zannimca :)

Kavga çıkmasın diye iniyorsun ama yanlış yapıyorsun bırakıcaksın kavga çıkıcak gene inmiyeceksin eşinde zamanla tartışmamak için zaten vazgeçicek veya tek başına gidicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…