Ben dünden razıyım adam gitmiyor anası babası kovmadan çıkmazmış evin yerine kentsel dönüşüm apartman geliyor o açıdan yıkılsın diye dua ediyorum banane bana kalsa bugün çıkarım bir iş bulur çalışırım hem kirayıda kendim öderim milletin nazını tuzunu çekmem.Kusura bakmayın da durumdan memnun değilseniz taşınacaksınız o zaman.
Kira vermek istemiyorum diyorsunuz, huzur bulamıyorsanız kira ödeyin daha iyi.
Şu ev yıkılsa da kurtulsam diyorsunuz o ev sizin değil eşinizin ailesinin.
Çok bencilce düşünüyorsunuz ev konusunda.
Neler yaşadınız bilemem ama taşınmak gibi bir çözüm varken böyle şeyler söylemeniz çok abes.
Ben dünden razıyım adam gitmiyor anası babası kovmadan çıkmazmış evin yerine kentsel dönüşüm apartman geliyor o açıdan yıkılsın diye dua ediyorum banane bana kalsa bugün çıkarım bir iş bulur çalışırım hem kirayıda kendim öderim milletin nazını tuzunu çekmem.
Evlerinde oturuyorum diye ne isterlerse yapacağımı sanıyorlar eşime de aynısını dedim sen minnet duyabilirsin ama benim onlara duyacak hiçbirşeyim yok. Aslında ipler çoktan koptu ben eşime ailesini sevmediğimi buna benzer herşeyi söyledim neden gitmiyorsun dedi çocuğumda olmuyor benim kendine yeni hayat kurabilirsin diye.
Eşimi seviyorum ve biliyorum ki ailesi bıraksa mükemmel bir eş olacak bana ailesi yüzünden ortada kalıyor aramız bozuluyor ben eşimi araya koymak istemiyorum eşim annesiyle beni bitirme planları yapsada ben annesine kim olduğumu göstermek istiyorum. Ve şuan eşim diplerde ben sevimsiz saygısız gelin olarak biliniyorum böyle gitmeyeceğini biliyorum ya annesi pes edip bırakacak biz kırgınlıklarımızı tamir etsekte içimizde acı kalacak yada tamamiyle bitecek ben kırgınlık olmasın istiyorum bitse yada devam etse ama bna hiç mutlu olma şansını vermiyorlar
Canım benim kaynanamda öyle ayrı yiyecez dedik. kadın herseferinde tava yaptım gelin, tepsi kebabı yaptım gelin, diyordu, bide bana değil eşime söylüyordu. eşimde anneme sormadan yemek yapma diyordu. artık bende kendi bildiğimi okuyup yemeği erkenden yapıyordum ki o arayıp yemek yapma dediğinde ben yaptım diyeyim onlarada bi tabak yoluyorum yapınca çağırmıyorlar artık. Bazen çağırıyorlar iniyorum içimden "bi şey olmaz eşimin ailesidir haftada bir onlarlada birlikte yiyelim" diyorum.Yaklaşık iki hafta dır sözde ayrı yiyoruz ama ayrı felan değil kadın her fırsatta bizi aşağı yemeğe çağırıyor gitmek istemiyorum. Eşime sen git ben gelmiyorum desem tartışacak yine mecbur bende iniyorum mecbur değilim ama o kavgayı yapmaktansa ineyim diyorum.
Geçen hafta eltimler burda diye üç gün beraber yedik bu hafta görümcesi gelmiş börek yapmış, beni gördüğü halde yemeğe çağırmadım yemek yaptım sofra yı kuracam yemek yapma aşağıya gelin, söyleseydin yemek yapmazdım dedim o zaman cuma yemek yapma kelle paça yapacam cuma günü de yarın hamsi pişirecem. Diyor hergün artık bir önceki günden aşağı inme sebebi buluyor bu kadın elindeki kozları bitirmesini beklemek istiyorum ama dayanamıyorum.
Kelleyi çok severmiş haftaya da ben yapıp davet edecek mişim. Sevmiyorum ben sen seviyormuşsun yapar oğlunu da çağırırsın dedim eee evde vardı yok bilmem ne sıkıldım ya uff kendime bahane uydurmaktan sıkıldım
Geçen hafta yeğenime doğum günü yaptılar gidemedim bugün gideyim dedim babası evdeymiş gitme dedi.
Gitmcem ama o işten gelene kadar da inmicem
Yemeği nasıl ayıracam ben ya böyle yaşayanlar yardımcı olabilir mi
ee sen de neden bu kadar üstüne düsüyosun ki anlamıyorum cocugunda yok takıl hayatını yasa daha dur 2 yıl olmus zaten en az 4 sene cocuk olmamalıKavga ettik bu yüzden anneme dedi kızın yanlış anlıyor. Bende yaptıklarını söyledim karısı yanındayken konuşmaz başka odaya gider fısır fısır konuşulur dedim konuşmaları anlattım gıkı çıkmadı beni zorlanıyor ama ben bunu istemiyorum çünkü beni sevdiğini de hissettirmiyor sanki zoraki yaşıyor gibi benimle
iyide sayfaları okumadan kızı suclama istersen esi anca ev yıkılırsa cıkarım demis anladın mı kızda o yızden bu evden cıkmam mumkun degil diyoKusura bakmayın da durumdan memnun değilseniz taşınacaksınız o zaman.
Kira vermek istemiyorum diyorsunuz, huzur bulamıyorsanız kira ödeyin daha iyi.
Şu ev yıkılsa da kurtulsam diyorsunuz o ev sizin değil eşinizin ailesinin.
Çok bencilce düşünüyorsunuz ev konusunda.
Neler yaşadınız bilemem ama taşınmak gibi bir çözüm varken böyle şeyler söylemeniz çok abes.
iyide sayfaları okumadan kızı suclama istersen esi anca ev yıkılırsa cıkarım demis anladın mı kızda o yızden bu evden cıkmam mumkun degil diyo
iyide sayfaları okumadan kızı suclama istersen esi anca ev yıkılırsa cıkarım demis anladın mı kızda o yızden bu evden cıkmam mumkun degil diyo
Ne diktatörsünüz değil mi ben gidebileceğim kursa gidiyorum zaten.Ama şimdi ben anlamadım madem bebek olabiliyor tüp bebek yapın
Eşin neden kendini aşağı görüyor
Hamsiyi tepsiden yedi diye mi sorun oldu yani
Evimizde tabak var ama hamsiyi tepsiden yemek daha otantik ayrıca sulu yemek değil herkes önünden yer
Sen istersen ayrı koy
Sen beğenmeyeviliesin ama o kadının tarzı bu yaştan sonra değişmez ben yaptım o da denedi vs tarzın da çirkin yarış mı var
Gitme ya da yemeği erken yap bir taban da ına koy kapıdan Bırak yemek yaptığın için seni çağıramasın
Çalışmama için vermiyor da kusura bakma makul bir bahane değil adam istersen boşan diyor ama çalışmana karşı
O zaman kursa git Kv den uzak ol
Hafta sonu beraber yicez zaten yani eşimin bir gün izni var onda da beraber yiyelim dedi. Onu da geçtim kadın gün bitmeden ertesi gün yemeğini söylüyor yapma diyeCanım benim kaynanamda öyle ayrı yiyecez dedik. kadın herseferinde tava yaptım gelin, tepsi kebabı yaptım gelin, diyordu, bide bana değil eşime söylüyordu. eşimde anneme sormadan yemek yapma diyordu. artık bende kendi bildiğimi okuyup yemeği erkenden yapıyordum ki o arayıp yemek yapma dediğinde ben yaptım diyeyim onlarada bi tabak yoluyorum yapınca çağırmıyorlar artık. Bazen çağırıyorlar iniyorum içimden "bi şey olmaz eşimin ailesidir haftada bir onlarlada birlikte yiyelim" diyorum.
Kursa gidiyorum gitme kıskanıyorum diyor öğleye kadar. Bazen kursta kilerle etkinlik yapacak oluyoruz gitme ne işi var felan öyle olabildiğince uzak durmaya çalışıyorume
ee sen de neden bu kadar üstüne düsüyosun ki anlamıyorum cocugunda yok takıl hayatını yasa daha dur 2 yıl olmus zaten en az 4 sene cocuk olmamalı
ailen yakın mı yaknsa akraba gezmeleri yap yasıtların varsa gün yap fıtnes a git haftanın 2 gunu takılır cıkıslarda kızlarla kahve keyfi yaparsın esin ondan bagımsız bi hayatın oldugunu görsün cok eziliyosun ablan falan yokmu kaynanan esine laf soksun kardesimiz bizim canımız canını yakanın canını yakarız desin
Tartışmayın ya ben ikinizden de özür dilerim ortamı germeyelimKonu sahibiyle konuştum asıl sen okudun mu sayfaları.
Avukatı mısın savunmaya geçiyorsun hayırdır limoncu?
Yorumum da da belirttim zaten neler yaşadığını bilmiyorum diye.
KONU SAHİBİNE sordum.
Zaten gerginimTartışmayın ya ben ikinizden de özür dilerim ortamı germeyelim
Öyle olsa iyi bide bugun bende yediniz yarında sizde yeriz muhabbeti varkvdeniz sizin bu durumdan memnun oldugunuzu düşünüyor olabilir mi acaba açık açık söyleseniz anne ben her akşam yemeğimi sizde yemek istemiyorum deseniz.
bende altlı üstlüyüm ama kvdem gel demez bende gitmem eve çıkarken bi tabak yemek tutuşturur elime çıkarım evime hemde çalıştıgım halde.
Olmayan kulvarda koşmak oluyor sanırım benim düşünce belki tüp bebek yaparsam bana da iyi davranmak zorunda hisseder diyorum. Bir yandanda diyorum onu cezalandırmak isterken kendinden vazgeçiyorsun. Bırak gül geç takma diyorum.O zaman " çocuk olunca değişir belki" diyenlerdensin.
Vasıf kazandırmak için hak etmeyen bir adamı çocuk sahibi yapmak o çocuğun hayatıyla oynamaktır.
Önce net karar vermelisiniz. Bu evlilikte kalıp ömrümüzce umutla mücadele mi edeceksiniz , ayrılma düşüncesi var mı ?
Ya da çocuk olsun da ayrılırım ben bakarım yaş geçiyor mu diyorsunuz ?
Eşim buna müsaade etse dediğini uygularım ama adamı öyle dolduruyor ki adam yukardaki yemeği çöpe dök aşağı da yerim ben dicek seviyeye gelmiş.Beynelcigim erkenden yemegini yap.kayinvaliden cagirinca anne ben yemegimi yaptim dersin.Sonra onlara bir tabak goturursun gelirkende esin icin bir tabak kelle paca kattirirsin.aradada iniverirsiniz.yavas yavas alisir esinde ayri yemeye.
Ama benim annem ve yengemler de aile apart,aninda oturuyorlardi ne kadar ugrassanda bu yemek olaylari anca bu kadar olur.
Bu arada kelle olsada yesek cok faydali kiz
Ne diktatörsünüz değil mi ben gidebileceğim kursa gidiyorum zaten.
Balık değil tepside sunduğu ayrıca ev içinde yapmıyor bunu özel misafir gelsede aynı aylar önce buzluğa koyduğu lahmacunu ısıtıp millete sunuyor. Ben ayrı yiyorum zaten kadın ben senden üstünüm demek için oynuyor ama hiç savaşmak tarzım değil kendini hiçbir şekilde bana ispatlayqmqz ayrılmaya gelince öyle dediğiniz kadar olmuyor ailemin başından böyle bir olay vuku buldu ve yaşananları gördüm ayrıldığımda belki bu tarz sorunlarım olmayacak ama kafamda rahat olmayacak bunu geçtim ben eşimin ilk aşkı olmayı sevdim ne kadar kızsam da vazgeçmeyi göze alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?