• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

herkes sevdiğini kıskanır normal bir durum ama sizinki daha çok post partum dedikleri olay sanırım yani doğum sonrası depresyon. Maalesef çok gerçek ve yıllarca sürebilen bir durum, endişe krizlerine neden olması çok normal. Bence eşinizi de strese sokacağınıza bu alanda bir uzman ile görüşün atlatmanıza yardımcı olsun. Emin olun hayvanlarda bir doğum sonrası depresyon var çok normal bir süreç sadece kontrolü elden bırakıp da sevdiklerinizi de strese sokmamaya çalışın.

Esim yillardir bir arabada genc ve guzel kizlarla dolasir. Bazen sehir dışına gidiyorlar arabayla 3 4 saat yol sürüyor. Hic napiyorlar diye dusunmedim.
Karakter meselesi

Benim eşimde yıllarca bayanların fazla olduğu bir işte çalıştı, ay beni aldattı mi, ne yaptı diye düşünmedim, çünkü kocamı tanıyorum

Geçmişte bir komşum vardı kocası sanayide çalışırdı ama adam sürekli dışarıda kadınlarla birlikteydi,

Demem o ki adamin gözü dışarıdaysa karısının gözü önünde bile yapar, aynı benim komşum gibi

Veriyor benim suçum değil şirket çalışma şekli bu şekil diyor elimde altın bilezik Yok iş bulum diyor
Peki ağlamak yerine nasıl bir çözüm bulacaksınız? Adam bu ekonomide işten çıksa yeni iş bulana kadar duvarları mı kemireceksiniz? Adamı darlamak, kendinizi yolmak dışında bir çözümünüz var mı? Yok.

Su acidan bakmayi deneyin: Bu dunyalar guzeli kiz, benim kici kirik kocama mi kaldi?

Benim esim doktor. Yaninda sadece kizlar calisiyor. Ikisi de gercekten güzel kizlar. Aklima kiskanmak gelmiyor bile. Esimin kisiligi benimkinden saglam..ondan dir belki :D ama saka bir yana: aldatacak adam aksam sizin yaninizda uzanirken bile aldatir. Kendinizi yipratmaktan baska birsey yapmiyorsunuz su anda. Saglik sorunlariniz mi var?

Haklisiniz.
Benzerini ben de yasiyorum önemli olan esinizin size nasil davrandigi bu surecte.
Yolda arayinca aciyor mu sizden bahsediyor mu vs
Mesela benimki beni molada goruntulu arar kizi gosterir herkesin icinde askim özledim der vs icim rahat eder gerisinde de oyalanir dusunmemeye calisirim

Eşiniz sizi aldatmaya meyilli ise bunu arabadaki kızla değil de sizin hiç farketmeyeceginiz bambaşka biriyle de yapar ve ruhunuz duymayabilir. Ama aldatmayan biriyse bunu ne arabadaki kız ne de başkasıyla yapar. Yani şunu demek istiyorum. Burada tek çözmeniz gereken EŞİNİZ.
Eşiniz sadık biriyse zaten kimseye bakmaz. Karakter ve sadakat meselesi. Hani arabadaki kız diye takili kalmayin. Eşinize güveniyor musunuz, güvenmiyor musunuz. Tüm mesele bu 😊

Evde sinir krizi geciricegime kocamdan cikariridim buyuk ihtimale kocam elimde kalirdi boyle birseye asla tahamulum yok netim bu konuda yoksa olucaklari goze almali kocam bu nasil bi is yolda evde bilmm nerde sacmalik hayret suan sasiriyorum size yinede cok sakinsiniz evde sinir krizi gecirmeyi birakin bi el atin olaya 😏

Evde sinir krizi geciricegime kocamdan cikariridim buyuk ihtimale kocam elimde kalirdi boyle birseye asla tahamulum yok netim bu konuda yoksa olucaklari goze almali kocam bu nasil bi is yolda evde bilmm nerde sacmalik hayret suan sasiriyorum size yinede cok sakinsiniz evde sinir krizi gecirmeyi birakin bi el atin olaya 😏
Konu sahibinin minicik bebeği varmış. Konu sahibini çok gazlayıp iyice körüklemeyin bence. Yani ayrıca eşinin gözü disarda olmayan bir adamsa (evet herkes için bi parça rahatsız edici olsa da) o kadar büyütmeye gerek yok. Ha şöyle olabilir. Eşler düzgünce konuşur ve adam is aramaya başlar. Aynı işi 2 erkek bi arabada olması koşuluyla başka firmada is bulur mesela. İşi hemen bulamasa da ama 3 ay ama 6 ay sonunda mutlaka bulur yani. Bu şekilde çözümler sunmak daha makul bence. Tamamen küçücük bir bebeğin hatrina ben daha sakin kalınmasını öneririm 😊

Konu sahibinin minicik bebeği varmış. Konu sahibini çok gazlayıp iyice körüklemeyin bence. Yani ayrıca eşinin gözü disarda olmayan bir adamsa (evet herkes için bi parça rahatsız edici olsa da) o kadar büyütmeye gerek yok. Ha şöyle olabilir. Eşler düzgünce konuşur ve adam is aramaya başlar. Aynı işi 2 erkek bi arabada olması koşuluyla başka firmada is bulur mesela. İşi hemen bulamasa da ama 3 ay ama 6 ay sonunda mutlaka bulur yani. Bu şekilde çözümler sunmak daha makul bence. Tamamen küçücük bir bebeğin hatrina ben daha sakin kalınmasını öneririm 😊
Evet tabiki sakin kalmali ve o sankinlikten bende istiyorum aslinda keske tek sorun kocamiza guvenmek olsa bende kocama guvenirdim ama yanindaki kadina pek guvnicegimi sanmıyorum ve bi kucuk bebginin oldugunu bilmiyordum kocasininda bebegini ve cocugunu dusunup boyle sacma yerlerde calismasini kendiside dusunmeli diye düşünüyorum ve kim olsa kiskanir yani boyle islere baslmadan once ailesni dusunmeli bir erkek

Bende istemezdim kabullenemezdim ama ne yapilir bilemedim sizde cocugu birakip pesine takilma gibi bisey yapmissiniz sanirim ama bu cozum degil

Evet tabiki sakin kalmali ve o sankinlikten bende istiyorum aslinda keske tek sorun kocamiza guvenmek olsa bende kocama guvenirdim ama yanindaki kadina pek guvnicegimi sanmıyorum ve bi kucuk bebginin oldugunu bilmiyordum kocasininda bebegini ve cocugunu dusunup boyle sacma yerlerde calismasini kendiside dusunmeli diye düşünüyorum ve kim olsa kiskanir yani boyle islere baslmadan once ailesni dusunmeli bir erkek
Aynen evet. Kocasının hatta evde bu durumdan rahatsız olan ve sırf bu sebepten sütü kesilecek diye endişe duyan eşi için 2 kat daha duyarlı olup onu sakinlestirip "Tamam hayatım iş başvurularına başlıyorum ama ne zaman iş bulurum onu bilemem. En azından bunun için cabalayacagim. Sen kendini üzme bak bebeğimize de zarar verecek bu durum" demek bir erkek için bu kadar zor olmasa gerek 🥲

Aynen evet. Kocasının hatta evde bu durumdan rahatsız olan ve sırf bu sebepten sütü kesilecek diye endişe duyan eşi için 2 kat daha duyarlı olup onu sakinlestirip "Tamam hayatım iş başvurularına başlıyorum ama ne zaman iş bulurum onu bilemem. En azından bunun için cabalayacagim. Sen kendini üzme bak bebeğimize de zarar verecek bu durum" demek bir erkek için bu kadar zor olmasa gerek 🥲
Aynn oyle bir erkek bir ise baslamadan once herseyi dusunemli diye dusunuyorum

Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Benim eşim ırz düşmanı olduğu için çoktan mercimekli fırına verirdi. Ama seninki o derece değildir içini rahatlat bence

Adamın işi o ne yapsın. Her yerde iş mi dolu.
Bence kendinizle ilgilenseniz bu takıntınız da geçer kendinize güveniniz gelir.

Çıkarın kızlar pembe gözlükleri
Bu cümlenin yarısını kuramaz erkekler

Ya aslında soylencek çok daha ağır yakıştırmalarim ve benzetmelerim varda üzmek istemiyorum okur belki sütü kesilir diye . Ama bizlerin bebeğine acidigi kadar o acımıyor malesef . Eminim kocası da sümüklü Ciguli tipli birseydir he .
Offff bu nasıl benzetmeydi ahahaha 😂😂😂

Çıkarın kızlar pembe gözlükleri
Bu cümlenin yarısını kuramaz erkekler
Hahaha maalesef katılıyorum haklısınız. Zaten yazarken ben de inanmadım. O yüzden zor olmasa gerek dedim. Ama niye erkekler bu kadar nezaketten ve empatiden yoksun oluyorlar. 2 oglum var. Kızlara karşı ekstra nazik ve kibar olmayı şimdiden öğretiyorum. Belki bizimle birlikte değişir yeni nesil 😊

Back
X