• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU KISKANÇLIĞI YENEMİYORUMM?

Önceki başlığınizi okumadım ama sizi anlıyorum. Aynı duyguları hissederdim. Ama kıza suç bulmazdım. Ben kendim de esimi çok sevsem de çok yakışıklı bir erkek ile böyle bir işte çalışmayı doğru bulmam . Yani kim olursa olsun, sürekli basbasa kalınan işlerde sıkıntı doğma ihtimali hep var. Şeytan diye bir şey var bir kere. Belki de zerre bakmıyor esiniz, bakmayacak da . Ama bu durumun risk taşımadığını göstermez . Şu kafada da değilim, iki kişi basbasa kalınca hemen farklı düşünur kesin . Öyle değil. Ama siz de sürekli soylerek aklına düşürmeyin iyice . Hoş bir şey olmadığını, razı olmadığınızı söyleyin. Aynı şeyi sizin de yaşadığınızda ne hissedeceği konusunda empati kurmasını isteyebilirsiniz.
Katiliyorum en gercekci yorum bu geldi bana
KKmse guvenmesin esine, en azindan bu kadar rahat yazmayin aldatmiyor diye unutmayin herkes ummadigu bir anda ogreniyor aldatildigini kkmse yapmaz degil her zaman yuzde elli bir ihtimal

Tabi ki burda kizin hic mi hic sucu yok . Kimse kizi suclayamaz adam da isinde gucundeyse kimsd kmseyi suclayamaz ama insan esi yada sevgilisinin cook uzun sure biriyld yanyana kalmasi halinde kendine guveni az biriyse uzulebilir bu normal. Dige rkadin masum olsa bile kadin kendini yetersiz goruyorsa bundan rahstsiz olabilir her zaman ama her zaman dikkatli olmakta fayda var
Erkek ne yapiyor bileceksin tabi ki gozleyeceksin
ama bunun icin baisnin etini yemeyeceksin akisina birakacaksin kendine dert edinmeyeceksin
Bence konu sizin kendinize guvensizliginiz konu sahibi arti esinize guvensizliginiz kizi kendinizddn daha guzel buldugunuz icin esinizin onu begeneceginden korkuyorsunuz ama bu korkuyla yasanmaz rahat olun nd olursa olsun bunu asmaniz lazim

Daha önce konu açtım ama yanlış anlaşıldım. Kızlar eşim işi gereği aynı arabada tüm gün gencecik çok güzel bir kızla geziyor iş gereği ama . Evlere girip çıkıyorlar bazen evlerde kahve içiyorlar çıkıp dışarda sigara falan. Bazen o kadar yol mesafesi var ki yol 1 saat sürüyor. Ben raporluyum tüm gün evdeyim. Çok zoruma gidiyor iş gereği de olsa o kızla aynı arabada gezmesi. Çok kıskanıyorum sinirden ağlıyorum günlük. Yol da baş başa ne konuşuyorlar ne yapıyorlar diye düşünmekten helak oldum. Sizin de eşiniz tüm gün bir kızla aynı arabada gezze ne yaparsiniz
Ben kesinlikle kabul etmezdim. Eşimin önceki işiyle ilgili beni rahatsız eden bir durum vardı, işi bıraktı. İş de olsa, eşinizin bir kızla bütün gününü beraber geçirmesi kabul edilemez. Ne varki yazanları anlamıyorum. Bunun güvenle alakası da yok. Sizi seviyor ve üzmek istemiyorsa işini değiştirmeli.

Back
X