- 22 Eylül 2020
- 1.161
- 471
- 53
- Konu Sahibi sensational
Merhaba herkese, ya ilişkimle alakalı bir şey kafama çok takılıyor. Erkek arkadaşımla daha arkadaşken de görürdüm böyle kız erkek demeden insanlarla tanışır sohbet muhabbet kurardı, arkadaş olurdu. Sonra biz sevgili olunca bir nebze de olsa kızlarla arkadaşlık kurmayı bıraktı. Ama ne bileyim yine de çok sosyal biridir, girdiği ortamlarda kız erkek demeden yeni insanlarla tanışır. Şu anda da mesela çalışıyor ve erkek kız bir sürü insanla tanıştı. Bu beni sinirlendiriyor biraz, açıkçası onu iş ortamında hiç görmediğim için konuşması tavrı nasıl bilmiyorum ve kafamda soru işareti oluyor. Yani gerçekten sosyal biri mi yoksa flörtöz biri mi bunu anlayamıyorum. İşin sıkıntılı kısmı yakın zamanda nişan yapma planımız da var ama benim kafamda soru işaretleri var. Mesela işte geçen iş yerinde müşteri bir kızla tanışmış işte diyor ki şu işle falan uğraşıyorlarmış. Yahu sana ne bundan? Sen işini yap ne diye kızla o kadar konuşuyorsun muhabbet kuruyorsun ki. Her ikimizi de tanıyan bir arkadaşıma danıştım ve gördüğüm kadarı ile o efendi bir çocuk, kötü şeyler düşünme dedi. Ama bilmiyorum ya, sizce nasıl anlarım bunu? Ayrılmayı bile düşünüyorum bazen. Haksız mıyım? Abartıyor muyum sizce?