Bu kız beni çıldırtıyor

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
İş yerine yeni bir bayan geldi. Patron beynelin bildiği herşeyi öğren demiş. Bu bayan iki ay çalıştıktan sonra hiçbir işe yaramaz diye çıkış verdiler. Arkası sağlam olacak ki ertesi gün tekrar işe aldılar.

Benim işlerimi aldı ben şuan çok rahatım. Yıllık izin kullanayım derken başka departmandan iş verdiler.

Ve bu kız sürekli benim yanımda ve sorular sorup canımı sıkıyor. Anlıyorum işi bilmiyor yardımcı olmaya çalışıyorum ama attığım adımı sorgulaması bana cinnet geçiriyor ve yaptığım işten soğuyorum en sonunda al bu iside sen yap ben çıkışı mi istiyorum dicem o dereceye getiriyor.

Ama yapamam, işimi seviyorum ve bu zamanda tekrar iş aramak istemiyorum.

Nasıl durdurabilirim. Sorduğu soruyu duymamazlıktan geldiğimde ki önemli değilse bile gidip üzerime şikayet ediyor işi ogretmiyor diye.

Sürekli gözü bilgisayar ekranında . Sefe söyleyim bu iside sana versin, bende çantamı alıp giderim dediğimde kızın gıkı çıkmıyor oyleki gitmemi istiyor.

Tek birşey rahatlatıyor benim cakmam olmaya çalışıyor. Demek ki etkili biriyim onun için diyorum ama bir yere kadar.
Ama hirsimi yine alamıyorum. Sinsi yılan

Yani işi ogretmeniz gerekir de bu süreklilik mi arz edecek? Yani hep böyle peşinde mi olacak? Yoksa bir süre mi böyle olacak?

Kendinize dürüst olun. Kız sinsi yılan değil. Neden işi öğrenmek istemesi sizi bu kadar rahatsız ediyor?
İşi öğrenmek istemesi değil gereksiz soruları canımı sıkıyor.

Kendi ile alakalı olmayan şeyleri soruyor. Kendine verilen görev var onun üzerinde çalışması gerekirken benim aslı gorevimi sorguluyor

Yani işi ogretmeniz gerekir de bu süreklilik mi arz edecek? Yani hep böyle peşinde mi olacak? Yoksa bir süre mi böyle olacak?
İşi ogrettim. Teslim ettim yetmiyor herşeyi bilmek istiyor buda beni sinir ediyor bazı şeyler zamanla öğrenilir. Birinci sınıf öğrencisine ODTÜ eğitimi veremezsin. Bu kız benden bunu istiyor

Konu şaka mı ? Kıza işi öğren demişler o da sizden öğrenmeye çalışıyor. Ne yapsın ? Sinsilik neresinde ? İşi öğretmiyorsanız tabii ki şikayet edecek. Aksi durumda ona kızılacaktır.
Kendisinin alakası olmayan bir işimi öğretmen gerekiyor.

Ama konunuzda kendiniz dediniz patron beynel ne biliyorsa öğren demiş..
Bence ya anlatmadığınız eksik bişeyler var ya da başka korkularınız..

Sonuçta onun işini yaptığı saatler rahatsınızdır ,tüm mesai yapışıksa sorun var

Bana üst düzeyde bir iş arkadaşım patronun söylemesi ile bana bazı şeyleri öğretti. Bittikten sonra bana "aman Allah'im" dedi. Bende "ne oldu" dediğimde: "Şimdi yaptığım işin o kadar zor olmadığını biliyorsun. Benim işimi sana vermesinlerde sonra" diye güldü. Bence sizin yerinize getireceklerinden de korktuğunuzdanda ekstra gıcık oluyorsunuz kıza. Hani birde arkası sağlam ya.

Ama konunuzda kendiniz dediniz patron beynel ne biliyorsa öğren demiş..
Bence ya anlatmadığınız eksik bişeyler var ya da başka korkularınız..
Bunu söylediğinde stajer olarak bakıyordu . Çünkü torpil ile gelmişti birşeyler öğretip gondermekti amaç ama işler değişti benim iş yukum artınca yanıma yardımcı olarak alındı. Benim bazı gorevlerim o kıza devrettim. Devrettigim görevlerde staj suresinde gordugu şeylerdi.

Daha fazlasını istiyor. Benim için sorun değil işten ayrılmak sadece iş arama sürecini sevmiyorum o yüzden bu kıza katlanmak zorundaymisim gibi hissediyorum. Pazartesi odalarimi ayiracagim olmadı masamı yanından kaldıracağım yoksa bu kızı ben çiğ çiğ yicem tam bir çingene hemen kavga odaklı

Eee sizde bu kadar etkili biri olmayıverin

Valla o kadar anlatıyorsunuz ama hala kızın yaptığı somut birşey göremedim bence siz biraz da dönün kendinize bakın.. Ben de öğrenmeye açık bir insan olduğum için bana garip gelmiyor. İş hayatında da alakalı alakasız yanındakilere herşeyi öğretmeye çalışırım.. Bir sorarlarsa beş anlatırım falan.. Bana garip gelmiyor yani..
Anladığım kadarıyla sizi işten çıkaracaklar diye korkuyorsunuz.. Siz işinizi düzgün yapıyorsanız hiç korkunuz olmasın. Ha illa da çıkaracaklarsa nasip değilmiş dersiniz..

Benim fikrimi isterseniz de sizi işten çıkarırlarsa kavgacı yapınızdan çıkarırlar..

Ya belki samimiyet kurmak istiyor. Belki seni kendine yakın gördü tecrübelisin diye senden yardım istiyor.
Ne var soru sorduğunda cevap versen bir yerlerden bir şey mi eksilecek?
Herkesler prenses sendromunda herkesleeeer
Guldurdunuz beni kız bana nefretle bakıyor.
Bir ego bir ego bilmedigi işin ustası modunda. Birilerinden birşey öğrenmek istiyorsan biraz boyun eymeyi bileceksin. Dayatmayacaksin. En sinir olduğum sey. Yaptığım işi görsen prenses demezsin. Sadece gereksiz sorularına sinir oluyorum o kadar kendi işini yapsın gerisine karışmasın.

Bir koordinatörün işe yeni başlayan bir kızla ilgili bu düşünceleri beni biraz hayrete düşündürdü. Ben de çok soru soran biriyim, birçok şey öğrenmek istiyorum çünkü bilgiyi seviyorum. Bir seyi merak etmek demek illa ben o işi yapmak istiyorum demek değil. Öğrenmek isteyen bir insana karşı bu tutumunuz hiç hoş değil, bir koordinatörün de yeni gelen kız sebebiyle işten çıkma düşüncesine girmesi çok garip. Ayrıca bu kızın sizin işlerinizi alıp sizi daha rahat ettirmesi ile bu kızdan bir iş çıkmaz diyip kızın çıkarılması da çok çelişiyor. Bir adam vardı eski işyerinde, ben de onların yaptığı işi çok merak edip soruyordum bir gün bana ben sana cevap vermek zorunda değilim dedi aynı sizin gibi, ben orda bu tarz insanların neyden korktuklarını öğrendim ama söylemeyeceğim çünkü bunu çalışan herkes bilir :)

Gereksiz soru işle alakali olup olmadığı değil . Birine evrak veriyorum ki verdiğim evragin örneği kendinde var aynısı ne evragi verdin diye yüzden soran salak bir tip .
Evet şuan kavgacı konuşuyorum çünkü çok sinir oldum. İşten çıkarmaları umrumda değil beni çıkardıkları da kwndileri kaybedecek bunu bildikleri için çıkarmıyorlar zaten. Hiç bilmeyen birine öğretmek zaman alır ve kız iki aydır bir şeyi bile doğru dürüst öğrenmiş değil onun bunun aklı ile hareket ediyor .

Neden boyun eğsinki ya ? Kimse kimseden üstün değildir. Bu beklentini çok egoistçe buldum.
Bende çok soru sormayı severim. Ve bana da yıllarca egolu egolu diye hep bu gözle yaklaştılar. Oysa çalıştığım yerlerde ellerimle bile yerleri sildiğimi bilirim.
Kimseye suizanla yaklaşmayın. Daha yeniymiş kimin ne olacağı belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…