Belli ki kızcağız birşeyler öğrenmeye çalışıyor.Ne güzel.Sonuçta sorduğu soruların cevabını biliyorsanız söyleyin ne kaybınız olabilir ki.Guldurdunuz beni kız bana nefretle bakıyor.
Bir ego bir ego bilmedigi işin ustası modunda. Birilerinden birşey öğrenmek istiyorsan biraz boyun eymeyi bileceksin. Dayatmayacaksin. En sinir olduğum sey. Yaptığım işi görsen prenses demezsin. Sadece gereksiz sorularına sinir oluyorum o kadar kendi işini yapsın gerisine karışmasın.
Hiç bilmediğin bir iş için gittiğin bir yerde ve o işi öğrenmek için gittiğin kişilere ben mühendislik yapacağım size derseniz egoistte derim.Neden boyun eğsinki ya ? Kimse kimseden üstün değildir. Bu beklentini çok egoistçe buldum.
Bende çok soru sormayı severim. Ve bana da yıllarca egolu egolu diye hep bu gözle yaklaştılar. Oysa çalıştığım yerlerde ellerimle bile yerleri sildiğimi bilirim.
Kimseye suizanla yaklaşmayın. Daha yeniymiş kimin ne olacağı belli olmaz
Aynı duyguları yaşayan insanlar anlıyor birbirini ve dediğiniz gibi ona işi öğreteceğim sorularına yetisecegim aman öğretti desin diye günlerce işimi ertwledim ve yine ogretmedim olduBen size hak verdim. Hic bir bilgisi olmayan birine is ogretmek zor yasadim. Ayrica siz bu isin egitimini aliyorsunuz bir digeri sirf arkasi saglam diye geliyor. Hic adil bir durum degil. Insan is mi yapacak kapasitesi yeterli olmayan birine is mi ogretecek sasiriyor.
Koordinatör olduğunu soylemissin ama Türkçen gerçekten çok kötü değil mi sence de? Kordinator, boyun eymek.... kıza da bu Türkçeyle ogretiyorsan belki ondan anlamayip soruyordur.Guldurdunuz beni kız bana nefretle bakıyor.
Bir ego bir ego bilmedigi işin ustası modunda. Birilerinden birşey öğrenmek istiyorsan biraz boyun eymeyi bileceksin. Dayatmayacaksin. En sinir olduğum sey. Yaptığım işi görsen prenses demezsin. Sadece gereksiz sorularına sinir oluyorum o kadar kendi işini yapsın gerisine karışmasın.
Aynı duyguları yaşayan insanlar anlıyor birbirini ve dediğiniz gibi ona işi öğreteceğim sorularına yetisecegim aman öğretti desin diye günlerce işimi ertwledim ve yine ogretmedim oldu
Kızın öyle dediğin hitap şekliyle değil de senin öyle biri olduğun kararına vardım okurken. Neden bu kadar sinir oldun ki belli ki ihtiyacı var ve işi öğrenmek için çabalıyor, herşeyi öğrenir de sana gerek kalmaz diye öğretmek istemiyorsun değil mi, hmm biri sinsi demişti demi konusundaİş yerine yeni bir bayan geldi. Patron beynelin bildiği herşeyi öğren demiş. Bu bayan iki ay çalıştıktan sonra hiçbir işe yaramaz diye çıkış verdiler. Arkası sağlam olacak ki ertesi gün tekrar işe aldılar.
Benim işlerimi aldı ben şuan çok rahatım. Yıllık izin kullanayım derken başka departmandan iş verdiler.
Ve bu kız sürekli benim yanımda ve sorular sorup canımı sıkıyor. Anlıyorum işi bilmiyor yardımcı olmaya çalışıyorum ama attığım adımı sorgulaması bana cinnet geçiriyor ve yaptığım işten soğuyorum en sonunda al bu iside sen yap ben çıkışı mi istiyorum dicem o dereceye getiriyor.
Ama yapamam, işimi seviyorum ve bu zamanda tekrar iş aramak istemiyorum.
Nasıl durdurabilirim. Sorduğu soruyu duymamazlıktan geldiğimde ki önemli değilse bile gidip üzerime şikayet ediyor işi ogretmiyor diye.
Sürekli gözü bilgisayar ekranında . Sefe söyleyim bu iside sana versin, bende çantamı alıp giderim dediğimde kızın gıkı çıkmıyor oyleki gitmemi istiyor.
Tek birşey rahatlatıyor benim cakmam olmaya çalışıyor. Demek ki etkili biriyim onun için diyorum ama bir yere kadar.
Ama hirsimi yine alamıyorum. Sinsi yılan
İşte sorduğu soru gereksiz.Belli ki kızcağız birşeyler öğrenmeye çalışıyor.Ne güzel.Sonuçta sorduğu soruların cevabını biliyorsanız söyleyin ne kaybınız olabilir ki.
Birşeyler öğrenecekse neden boyun eğmesi gerekiyor ki? Ego demişsiniz ama kurduğunuz cümlelerde aslında siz çok egolu görünüyorsunuz.
Bilmiyorsa öğrenir ne varki bunda atomu parlaçamıyorsanız tabi.
Tebrik ediyorum gerçekten derdimi qnlata bilmisim bir kisiye olsa dahi .Ayrica herkes bir guzel yuklenmis size de kimse kimseye is ogretmek zorunda da degil. Herkes egitimini aliyor hepimiz oyle basliyoruz. Bilmedigi seyler olur amenna ama sifirdan bir insan yetistirme gorevi adil olmadigi gibi etik de degil. Hee egitimini almadiysa da uygun bir iste calir. Lafa gelince herkes hak hukuk diyor.
Guldurdunuz beni . Bana yardımcı alınmasını isteyen benim zaten ama cahil cuhala işi bilmeyen birini istememiştim.Kızın öyle dediğin hitap şekliyle değil de senin öyle biri olduğun kararına vardım okurken. Neden bu kadar sinir oldun ki belli ki ihtiyacı var ve işi öğrenmek için çabalıyor, herşeyi öğrenir de sana gerek kalmaz diye öğretmek istemiyorsun değil mi, hmm biri sinsi demişti demi konusunda
Ruhum kaldırmıyor . Ki onu da ilgilendiren bir durum değil yani boş boş soru soruyorYonetici konumunda olan kisilerin ise sonradan dahil olan kisilere isi ogretmesi kolaydir ama karsidaki kisi once isi tamamiyle ogrenmeliki diger isleride ogrensin.
Bende evlenmeden once satis ve sube mudurydum ozel bir sirkette evet insanlarla ugrasmak zordur daha sizin veridiginz isi dogru duzgun yapamaz ama sizin islerinizi merak eder sorar ogrenmeye calisir vs vs. ben cok yasadim bu durumlari ama genelde sakin kalmaya calismisimdir. Ben genelde kibarca ikaz etmeyi severim ornegin; Canim sen kendi islerini bitir gunun sonunda benim islerim hakkinda size uygun gorursem gerekli bilgileri iletirim derdim. Bence fevri olmayin keskin sirke kupune zarar demisler
Denesenize o zaman emin olun idare eder, sizde anne karnında öğrenmediniz bu işi elbette ki yapılır bir düşer iki takılır ama başarır benim merak ettiğim siz ne yapacaksınız? bi sonra ki konu kız işi benden iyi yapıyor herkesi ele aldı mı olacakGuldurdunuz beni . Bana yardımcı alınmasını isteyen benim zaten ama cahil cuhala işi bilmeyen birini istememiştim.
Hem işi bilmiyor hem ahkam kesiyor.
İnşallah üzerimdeki bütün yükü alir bende kafam rahat çalışırım. Ki o kız çok zeki biliyor benim iş yogunlugumu kendini yormayacak masa başı işleri istedi.
Hiç sorun değil yarın gidip bütün işi teslim ederim . Bilmediği bir işi nasıl yapar bilemiyorum
Yeni mezun iş bulmuş olmak için işe giren bir tip ki torpille alindi . Ben iş veren olsam kapimdan içeri bile almam ki ilk konusmasinda verdim notu.Bu işle ilgili olarak eğitimli olan hanginiz? O arkadaşın eğitimi var mı varsa işinizle mi ilgili?
Kız işi yapmadan da herkesi ele aldı zaten . Arkasındaki kudreti duyunca herkes hanım efendi kesildi başıma umrumda mı değil temennim o kız işi alsın ve yakamdan düşsün .Denesenize o zaman emin olun idare eder, sizde anne karnında öğrenmediniz bu işi elbette ki yapılır bir düşer iki takılır ama başarır benim merak ettiğim siz ne yapacaksınız? bi sonra ki konu kız işi benden iyi yapıyor herkesi ele aldı mı olacak
Boyle konulari gorunce iyiki isten cıktım diyorum. Is hayati uyumsuz insanlarla cekilmiyor cidden.Ruhum kaldırmıyor . Ki onu da ilgilendiren bir durum değil yani boş boş soru soruyor
yazicimin kart tuşu bitmiş işte yaziyici söktüm niye sokuyorsun. Niye durduk yere yazıcı sokeyim demekki bir arızası var. Gereksiz bir soru bence onu. Odaklanması gereken verdiğim ödevler ve isler
GülüyorumKız yerinizi alacak, sizden iyi olacak diye hakli olarak ödünüz kopuyor ve buyuzden bilerek işi ogretmek istemiyorsunuz, kiz ilgilenmese sormasa işinize gelirdi.
Ama size o kiza işi ogretmeniz soylenmiş ogretmek istemiyorsaniz gidin ustlerinizle konuşun ogretmiyorum diyin bakalim kiza ne laf sokup duruyorsun??
Etkili biri filan degilsiniz kiz için, o sadece işi ogrenmeye calisiyor hevesli. Sonra sizle işi olmaz emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?