Bu kız beni çıldırtıyor

Belli ki kızcağız birşeyler öğrenmeye çalışıyor.Ne güzel.Sonuçta sorduğu soruların cevabını biliyorsanız söyleyin ne kaybınız olabilir ki.
Birşeyler öğrenecekse neden boyun eğmesi gerekiyor ki? Ego demişsiniz ama kurduğunuz cümlelerde aslında siz çok egolu görünüyorsunuz.

Bilmiyorsa öğrenir ne varki bunda atomu parlaçamıyorsanız tabi.

Ben size hak verdim. Hic bir bilgisi olmayan birine is ogretmek zor yasadim. Ayrica siz bu isin egitimini aliyorsunuz bir digeri sirf arkasi saglam diye geliyor. Hic adil bir durum degil. Insan is mi yapacak kapasitesi yeterli olmayan birine is mi ogretecek sasiriyor.

Bilgi paylaştıkça çoğalır. Yerinizin alınmasından korkuyorsanız diyecek bir şey yok.

Hiç bilmediğin bir iş için gittiğin bir yerde ve o işi öğrenmek için gittiğin kişilere ben mühendislik yapacağım size derseniz egoistte derim.
.... Da
Bilmediğin hangi işin mühendisliğini yapıyorsun.
Diplomasi varmış o konusturuyormus.
Özel şirket diplomaya bakmıyor dolumusun boş musun ona bakıyor .
Evrak sadece bir göz boyama.

İşi ustasindan öğreniyor ben senin üstünün diyor.
Ciragim bana patronluk tasliyor ne kadar eğitimli kültürlü egosuz.

Hislerim beni hiçbir zaman yanıltmadı. Ben işi toptan verme taraftarıyım ki çok soru soran insanı kaldirmaz benim kafam. Bilmiyorsan yapma yada biliyorum deme git kendi bildigin şeyleri yap .

Amacı öğrenmek değil sadece boş boş soru sormak.

Tuvalet e gidiyorum diyorum. Neden gidiyorsun diyen bir kız herşeyi açık açık yazayım mi

Aynı duyguları yaşayan insanlar anlıyor birbirini ve dediğiniz gibi ona işi öğreteceğim sorularına yetisecegim aman öğretti desin diye günlerce işimi ertwledim ve yine ogretmedim oldu

Koordinatör olduğunu soylemissin ama Türkçen gerçekten çok kötü değil mi sence de? Kordinator, boyun eymek.... kıza da bu Türkçeyle ogretiyorsan belki ondan anlamayip soruyordur.

Aynı duyguları yaşayan insanlar anlıyor birbirini ve dediğiniz gibi ona işi öğreteceğim sorularına yetisecegim aman öğretti desin diye günlerce işimi ertwledim ve yine ogretmedim oldu

Ayrica herkes bir guzel yuklenmis size de kimse kimseye is ogretmek zorunda da degil. Herkes egitimini aliyor hepimiz oyle basliyoruz. Bilmedigi seyler olur amenna ama sifirdan bir insan yetistirme gorevi adil olmadigi gibi etik de degil. Hee egitimini almadiysa da uygun bir iste calir. Lafa gelince herkes hak hukuk diyor.

Kızın öyle dediğin hitap şekliyle değil de senin öyle biri olduğun kararına vardım okurken. Neden bu kadar sinir oldun ki belli ki ihtiyacı var ve işi öğrenmek için çabalıyor, herşeyi öğrenir de sana gerek kalmaz diye öğretmek istemiyorsun değil mi, hmm biri sinsi demişti demi konusunda

İşte sorduğu soru gereksiz.
Bu odayı kimse temizleniyor mu bizmi temizlicez hep
Neden aşağıya verdiğin bilgiyi bana vermiyorsun
Elektrik okumuş ama bir anahtar bağlantısı nasıl yapılır bilmiyor bide mühendis . Ben kalkıp ona bunu anlatamam kapasite lazım dört yılda ogrenmediyse benim suçum değil bu .
Elektrik mühendisi yım muhendislik yapacağım.
Diplomam varki burdayim demesi ve yaşının verdiği ergenlik kaldıramıyorum. Kişilik olarak bana ters geliyor iş umrumda değil

Kızın kişiliği sinir ediyor. Hiçbir zaman kendimden aşağıda birini rakip görmedim kendime ben zaten işi bilmiyorum. İşi bilmeyen o ve ben onun işi bilmeden üstünlük taslamasina gerekli gereksiz soru sormasina sinir oluyorum.

Hiçbir yönetici işine kariailmasini istemez ancak senden fikir sunmani isterse seni dinler.

Ama bu kız hem soru soruyor hem yönlendirmeye çalışıyor hemde hiç bir şey bilmiyor.

Kendi üzerine vazife olmayan şeylere de burnunu sokuyor.

Tebrik ediyorum gerçekten derdimi qnlata bilmisim bir kisiye olsa dahi .

Hos siz kendi yaşamınızı baz alarak konuştunuz ama olsun sevindirdi iz beni

Peki ben şimdi bu kıza nasıl bir yol izlemeliyim başımın selameti için

Yonetici konumunda olan kisilerin ise sonradan dahil olan kisilere isi ogretmesi kolaydir ama karsidaki kisi once isi tamamiyle ogrenmeliki diger isleride ogrensin.

Bende evlenmeden once satis ve sube mudurydum ozel bir sirkette evet insanlarla ugrasmak zordur daha sizin veridiginz isi dogru duzgun yapamaz ama sizin islerinizi merak eder sorar ogrenmeye calisir vs vs. ben cok yasadim bu durumlari ama genelde sakin kalmaya calismisimdir. Ben genelde kibarca ikaz etmeyi severim ornegin; Canim sen kendi islerini bitir gunun sonunda benim islerim hakkinda size uygun gorursem gerekli bilgileri iletirim derdim. Bence fevri olmayin keskin sirke kupune zarar demisler

Guldurdunuz beni . Bana yardımcı alınmasını isteyen benim zaten ama cahil cuhala işi bilmeyen birini istememiştim.
Hem işi bilmiyor hem ahkam kesiyor.
İnşallah üzerimdeki bütün yükü alir bende kafam rahat çalışırım. Ki o kız çok zeki biliyor benim iş yogunlugumu kendini yormayacak masa başı işleri istedi.

Hiç sorun değil yarın gidip bütün işi teslim ederim . Bilmediği bir işi nasıl yapar bilemiyorum

Ruhum kaldırmıyor . Ki onu da ilgilendiren bir durum değil yani boş boş soru soruyor
yazicimin kart tuşu bitmiş işte yaziyici söktüm niye sokuyorsun. Niye durduk yere yazıcı sokeyim demekki bir arızası var. Gereksiz bir soru bence onu. Odaklanması gereken verdiğim ödevler ve isler

Denesenize o zaman emin olun idare eder, sizde anne karnında öğrenmediniz bu işi elbette ki yapılır bir düşer iki takılır ama başarır benim merak ettiğim siz ne yapacaksınız? bi sonra ki konu kız işi benden iyi yapıyor herkesi ele aldı mı olacak

Bu işle ilgili olarak eğitimli olan hanginiz? O arkadaşın eğitimi var mı varsa işinizle mi ilgili?
Yeni mezun iş bulmuş olmak için işe giren bir tip ki torpille alindi . Ben iş veren olsam kapimdan içeri bile almam ki ilk konusmasinda verdim notu.
İlk gün söyleyebileceği bir kelime değildi . Mühendis diplomam var size mühendislik yapmaya geldim ve hiçbir şey bilmeden.

7 yıldır bu işi yapıyorum ara verdiğim dönemde satılırsa 10 yıl kim daha tecrübeli siz karar verin.

Kız yerinizi alacak, sizden iyi olacak diye hakli olarak ödünüz kopuyor ve buyuzden bilerek işi ogretmek istemiyorsunuz, kiz ilgilenmese sormasa işinize gelirdi.

Ama size o kiza işi ogretmeniz soylenmiş ogretmek istemiyorsaniz gidin ustlerinizle konuşun ogretmiyorum diyin (diyebiliyorsaniz) bakalim kiza ne laf sokup duruyorsun??
Etkili biri filan degilsiniz kiz için, o sadece işi ogrenmeye calisiyor hevesli. Sonra sizle işi olmaz emin olun.

Kız işi yapmadan da herkesi ele aldı zaten . Arkasındaki kudreti duyunca herkes hanım efendi kesildi başıma umrumda mı değil temennim o kız işi alsın ve yakamdan düşsün .

En sevmediğim insan tiplemesi çünkü

Sevmediğim ot burnumun dibinde bitti

Boyle konulari gorunce iyiki isten cıktım diyorum. Is hayati uyumsuz insanlarla cekilmiyor cidden.

Ben cok yasadim boyle vakalar sonunda cıktım. Ne ekmekler veridigm is arkadaslarm benim iyiligimi suistimal etti kac kere yani size burda polyannayi oyna diyenleri dinlemeyin ordaki ortami siz biliyosunuz ona gore davranin hakkinizi yedirmeyin kac yildir emek verdiginiz işe sahip cikicaksiniz tabikide bu devirde iş kolay bulunmuyor ekmek aslanin agzinda o yuzden hakkinizi savunun daha yeni işe girmis birinede pabuc birakmayin

Gülüyorum

O beni kendine rakip görüyor ve üzerime çıkmak için her yolu deniyor .

Beyin gücünü kullansa ben zaten bütün işi ona vereceğim . Çünkü yoruldum emekli olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…