Bu kız beni çıldırtıyor

ben anladım sanırım okuduğu ünv daha iyi diye düşünüp kendini üstün mü görüyor

Bacım, KK boyledir, azicik bir burnu havadalik görsün herkes o burnu indirmek icin yazar durur.
Ben de konuda sana cok hak vermedim ama is yerinde sinsi oldugunu düşündüğün, gicik gittigin birinin olmasi -hele hele bu kisinin cook yakinnda olmasi kadar igrenc birsey yok.
Maalesef bu durumu ben de yasiyorum. Ustelik kiz 2 saat once yazdigim (isle ilgili ama hafif sitem iceren bir mesaj) patron odamıza geldiginde sanki o an atmisim gibi "yengenc boyle boyle demissin bu ne demek, is yapiyoruz boyle deme hakkimiz yok" diye yukselmisti. Yani sinsilik de mevcut :)
Gercekten eziyet sevmediğinle calismak... benim kiz da kavgaci - anlik parlayan bir insan. Zaten kusmemin sebebi de bana bagirmasiydi. Ozur dilediginde de barismak istemediğimi soylemistim,bu yuzden bir aydir konuşmuyoruz.
Ben de careyi mesaj atarak buldum. Isle ilgili her konuda mesajlaşıyoruz,birbirimizin sesini duymuyoruz.
Siz de sey diyebilirsiniz, su an kendi isim var. Sorulari biriktirip mailden yazar misin? Hem cevaplar elinde olur,takildikca bakarsin. Hatta artik oyle yapalim.
Boylece yazarken cok gereksiz sacma seyleri sormamis olur

Şuan işim var dediğimde durup işi bitirmemi bekliyor ben ona dönene kadar iş yapmiyor şef durumu görüp geldiğinde . Beyneli bekliyorum diyor .

Çok basit ki sorunum cevabını kendinde biliyor bu tarz sorulara dönüp bakmıyorum . O zaman bile beni bekliyor elektrik elektronik mühendisi olması o işi biliyor yapacak anlamına gelmiyor. Eğitim sıfır daha anahtar nasıl çizilir şekli nedir bilmiyor. Ben buna kumanda nasıl yapilir scada nedir nasıl öğreteyim.

Ki onun görevi sadece proje çizmek .

Anlatmak istediğim şeye doğru yorumu yapan bir kaç kişiden birisiniz ama ben bu kız ile aynı masayı paylaşıyorum sadece sandalyeler farklı ekranimi görüyor. Beni taklit ediyor. Eksik birşey yada unuttuğum bir konuda hemen moda girip bana neden söylemedin diyor. Yarın sefime masamı taşımak istediğimi söyleyeceğim.

Farklı bir odaya geçeceğim daha doğrusu oda yapılmasını isteyeceğim. Yeni sorumluluklarimi orada bulunan şahıslarla istişare etmek için.

Dediğiniz gibi birinde çok sinirlendim. Ne ne nasıl niye bir sürü soru sordu boşlukta bulunup sende ne kadar gereksiz soru soruyorsun dedim.

Kız terazi burcu ve bütün özelliklerini taşıyor. Ben kendime mükemmel im demiyorum ama kovaya ters özgürlüğünün kısıtlanması

Rol model almıyor.
Bir zamanlar güllerin savaşı vardı . Tam da o hikaye gibi . Beni yok etmek istiyor. Ama bunun için cabalamasina gerek yok çünkü onunla aynı bulvarda kosmuyorum
Hırsı takdire şayan. Siz ister öğretin ister öğretmeyin, azmin önünde hiç birşey duramaz. İyi olan kazansın. Bulvarlarda koşmayın zaten

bundan bi cacık olmaz denip kovulup kız ertesi gün dönebildiyse işe bence biraz dikkatli olun. sizin ben özgürüm bana karışamaz kimse tavrınızı son şefbükücü olarak bozabilecek güce sahiptir.

ben de benzer birşeyi seneler evvel yaşadım. babası eski belediye başkanı bir kız torpille girmişti işe ve beraber yapmamız gereken iş için benden gizli toplantılar vs düzenliyordu. 2 seneye yakın cidden çok çektim. ki o zaman ikimizde uzmandık, ben terfi edip amiri olduğumda da yapmadığı kalmamıştı. sonra kendiliğinden istifa etti gitti. ama çoğu kişinin de canına okudu. servis şoförü bile ondan nefret ediyordu, o derece.

siz kendi sorumluluğunuz için her koşulda hesap verebilece durumda olun. ayrıca 2 ay çalışmış, bu süre eğitim için yeterli. artık kendi başına çalışıp bunları kontrol ettirmesi yeterli. o işi yapıp size kontrole sunacak. çok büyük gapleri varsa siz de bunu daha üste taşıyacaksınız.

Ben sonucu bildiğim için savaşıyorum bile . Torpil ile dönuyor burası tek istediğim yakamdan düşmesi

Çok alemsiniz KK. Yahu 2 ay çalışmış, iş yerinden gönderilmiş kişi torpille geri dönmüş. Kadına hala, senin yerine geçmesinden korkuyorsun, diyorsunuz. Torpille duruyor orada nasıl yerine geçebilir? Hangi aklı başında olan iş veren niteliksiz birini o seviyeye çıkarır? Konu sahibi kız öğrenmeye meraklı değil dedikçe millette vurmuş durmuş.

Yeni başlayan bir kız bir koordinatörün yerini nasıl alabilir? Ondan size gelene kadar arada bi sürü insan yok mu hiyerarşik olarak? Tuvalete beden gidiyorsun gibi saçma sorularına cevap vermeyin, işle ilgili sorduklarına cevap verin, birini eğitmek ne güzel şey

Ben size hak verdim zaten
Cok personel egittim
Ne anlatmaya calistiginizi anliyorum
Yorumum baska birinin yorumuna karsi yazilmisti

Ben her asistan istediğimde sürekli stajyer gönderiyorlar bana. Düşünün stajyer. Ama o kdr isteklilerki bişiler öğrenmeye, hoşuma gidio benim. Bi kalem işi öğretiyosun zaten bütün gün onu yapmaya çalışıyor. Siz de verin bir işi eksiksiz yapana kadar zaten sizi darlamaz. Sorularını da akşam sorarsın biriktir diyin

Valla bir nefes aldirdin böyle katıla katıla güldüm . Allah ne muradın varsa versin.

Öyle değil işte. Kız rakip görüyor hani nasıl derler iki kişiyi yaristirirsin da kazanan verirsin ya . O kız kazanmak için çalışıyor ama bilmiyor ki ben zaten o işi yapıyorum ki üzerimden atmak istiyorum.

Beyin göçü var kızda amaç iş öğrenmek değil soru sormak. Çok soru sorunca ise yaradim sanıyor

odtü elektronik mezunuyum ve doktoram var, scada da anahtar çizmeyi bilmiyorum.

sizin mühendislik nedir ve nasıl bir müfredata sahiptir bir fikriniz yok burda böyle onu bilmiyor bunu bilmiyor diye salladığınıza göre.

bu tarz şeyleri scada,autocad elektrik ,inşaat ve bu alanların TEKNİKERLERİNİN bildiği vekursla öğrenilen şeyler. size kim öğrettti nerden öğrendiniz ? sen biliyorsun mühendis olmana gerek yokmuş demek ki.

kısaca eğitim sıfır diyecek konumda değilsiniz.

yerinizi almak isterse scadayı kursuna gidip öğrenir yine yerinizden olursunuz.

son olarak torpil olayından nefret ediyorum ve torpille işe girdiyse bence her şey müstehak diyerek bitiriyorum.

Çok egosit biri olduğun izlenimine kapıldım. Oğlak ya da aslan burcu musun? Özellikle de oğlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…