- 11 Eylül 2019
- 2.934
- 18.951
- 128
Kafan karışık bence buna cevap yazdın az önce tekrar cevaplamışsınİş öğrettin Allah razı olsungerçekten gülüyorum kız kanımı içse sogumaz .
Ben kizin attığım her adımı sorguladigini diyorum siz bana ne diyorsunuz .
Patronum amiri. Bile böyle sorgulanıyor beni
Cevaplar farklı atladigim bir noktaya yorum yaptım.Kafan karışık bence buna cevap yazdın az önce tekrar cevaplamışsın
Tamam tamam tabi öyleCevaplar farklı atladigim bir noktaya yorum yaptım.
Tamam tamam tabi öyle
Az önceki bayan bendim bak kafan karışmış senin
Cocuk avutuyorum ya ve az önceki bayanın anlattığı kissayi yapabilmeyi çok isterdim ama bütün bilgileri vermem gerekiyor elimdeki işlerin hepsini alması için
Ben de sordum eğitimini ama görmezden geldi :)siz bir elektrik elektronik mühendisine ne işi öğretiyorsunuz gerçekten onu merak ettim mesajlara baktım ama kaçırdım galiba sizin diplomanız nedir?
İşte sorduğu soru gereksiz.
Bu odayı kimse temizleniyor mu bizmi temizlicez hep
Neden aşağıya verdiğin bilgiyi bana vermiyorsun
Elektrik okumuş ama bir anahtar bağlantısı nasıl yapılır bilmiyor bide mühendis . Ben kalkıp ona bunu anlatamam kapasite lazım dört yılda ogrenmediyse benim suçum değil bu .
Elektrik mühendisi yım muhendislik yapacağım.
Diplomam varki burdayim demesi ve yaşının verdiği ergenlik kaldıramıyorum. Kişilik olarak bana ters geliyor iş umrumda değil
Kızın kişiliği sinir ediyor. Hiçbir zaman kendimden aşağıda birini rakip görmedim kendime ben zaten işi bilmiyorum. İşi bilmeyen o ve ben onun işi bilmeden üstünlük taslamasina gerekli gereksiz soru sormasina sinir oluyorum.
Hiçbir yönetici işine kariailmasini istemez ancak senden fikir sunmani isterse seni dinler.
Ama bu kız hem soru soruyor hem yönlendirmeye çalışıyor hemde hiç bir şey bilmiyor.
Kendi üzerine vazife olmayan şeylere de burnunu sokuyor.
Ben anlatamıyorum sanirim. Bu kız günlük şeyler soruyor işle alakalı değil.Benim de mesleğim anestezi teknikerliği,staj yaptığım süreçte anestezi uzmanları ders anlattığında veya öğrenmek istediğiniz şeyleri sorun dediğinde '' Spinal anestezi,epidural anestezi'' yapma yetkim olmamasına rağmen ve olmayacak da işe başladığımda, ona rağmen epidural spinal tekniklerini en ince detayına kadar nasıl yapılacağını anlatırlar gösterirler. Veya cerrahların yanına geçip vaka hakkında bi ton soru sorarız,bilmemize gerek olmayan şeyleri bile büyük bi ciddiyetle anladığımıza emin olana kadar anlatırlar ki, nolur nolmaz günün birinde o bilgiye ihtiyacımız olur fazla bilgiden zarar gelmez diye. Belki de o kişinin de hedefi yükselmek, o öğrenmek istediği konularda bi şeyler yapmak, veya hiç biri olmasa sadece bilgi sahibi olmak istediği içindir?
Elektrik elektronik mühendisi ne proje çizmeyi proje yönetmeyi öğrettim . Gorevide bu ama o görevini yapmak yerine ben olmak istiyor.siz bir elektrik elektronik mühendisine ne işi öğretiyorsunuz gerçekten onu merak ettim mesajlara baktım ama kaçırdım galiba sizin diplomanız nedir?
İş öğrenme Faslı bitti ki iki ay eğitim verdim . Yetersiz diye patron çıkardı. Torpille geri geldi. İşle alakalı problem yok problem kizin ruh hastası olması . Ben yıllarımı vermisim hiç kimseye üstünlük taslamadim. Bensenin ustunum karşımda bu şekilde konusamazsin felan .ki daha korumacı yaklaşıyorum ama kız beni rakip olarak görüyor ki şefim erkek kıskançlık sendromu yaşıyor benim üstüme çıkmaya çalışıyor. Ya saçma sapan sorular keşke işle alakalı olsa .Hic profesyonel hayatta calistiniz mi bilmiyorum ancak yeni ise baslayan birine is ogretilmek zorundadir, universitede anlatilmaz bunlar
Kimi meslekte 1 gun yeter isi ogretmeye kimi meslekte ise 1 ay gerekir
Konu sahibi hakli , kizin davranislari yuzunden hakli ama isi ogretmek zorunda bu konu tartisilmaz bile
Rol model almıyor.Kendine rol model alıyor olabilir, imreniyor olabilir,işinizi iyi yapmanız onu da öğrenmeye bilmeye teşvik ediyor olabilir, olabilir de olabilir...
İnsanları küçük görmesi ve ona üni. Verdiği kağıt parcasi üstünlük sağlamasını gerektirmez çalışanlar da dört yıllık değil iki yıllık mezun ve mühendislik yapacagi işi teknikerlerden öğreniyor. İşi geçtim kızın duruşu yanlışSanki sizi asıl sinirlendiren mesele başka gibi geldi bana. Kız bu alanda ünv. mezunu , sırf diploması var diye kendini daha üstün görüyor ve sürekli bunu ima ediyor bu mu kızdırıyor aslında sizi?
İş öğretmek değil problem . Öğrendi de yani kısmen salakliklari bırakırsa ogrenecekte aklı başka yerde o iş onun için hobi.Kimse kusura bakmasın ama konu sahibinin dediği gibi torpilli biriyse açıkcası ben de ona iş öğretmek için hevesli olmazdım. Gidip de torpilli kapasitesi olmayan birine iş öğretmek için niye çırpınayım?
İş öğretmek değil problem . Öğrendi de yani kısmen salakliklari bırakırsa ogrenecekte aklı başka yerde o iş onun için hobi.
Fesat insan olur ya karşısındakini bezdirmek için uğraşır bu kız öyle çok soru soruyor ve beni çileden çıkarıyor. Ve saçma sapan günlük sorular
Rol model almıyor.
Bir zamanlar güllerin savaşı vardı . Tam da o hikaye gibi . Beni yok etmek istiyor. Ama bunun için cabalamasina gerek yok çünkü onunla aynı bulvarda kosmuyorum
Hiç kimse öyle demiyor iki tane bayansiniz altı üstü bir birinizi idare etmeniz lazım insanlara nasıl yağ yakacağını kandıra ahını biliyor çünkü bu yasa kadar böyle gelmiş işi almasisorun değil benden uzak dursun yeter.Kendisi ile alakalı olmayan bir işe istersen ben sana yardım edeyim diyor program kendinde yok ve eğer bir sorun olursa direk bulacakları kişi benim neden işimi ona verip mağdur olayım kiAhhh çok geçtim o yollardan :))
Mesafeyi açacaksın başka yolu yok
Bir kaç kez bozacaksın ya da aptalca bir soru sorduğunda ufak çaplı bir yaygara çıkaracaksın mecburen uzak duracak senden. Öğretmen gerekeni öğretmişsin, yeterince eşlik etmişsin anladığım kadarıyla şimdi mesafeyi aç, olmadı üslerine durumu açıkça bildir ki arkandan iş çevirmesin
Eskiler yenilere iş öğretir
Yeniler daha büyük diplomalara ve yeteneklere de sahip olabilir
Ancak bunca yıl işi yapanın emeğine, tecrubesine saygı gösterilmelidir
Ama ben inivirsiti mezunuyuuumm sefiilll eğitimsizlerrrr modunda biri olmaz kimse buna tahammül etmek zorunda değil
Ayrıca şikayet etmek, üstleri yanlış yönlendirmeye kalkmak gibi durumlar insanın ekmeğiyle oynamaktır fena canını yakmışlığım vardır bu tiplerin, herkes haddini bilecek
Ben bulvarda koşuyorum siz isterseniz kulvarda kosabilirainiz. Kordinator olmak tdk yi yutmak değildir bilin istiyorum.bulvar kulvar olmasın kordinatör hanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?