Bu kız beni çıldırtıyor

Kafan karışık bence buna cevap yazdın az önce tekrar cevaplamışsın

Cocuk avutuyorum ya ve az önceki bayanın anlattığı kissayi yapabilmeyi çok isterdim ama bütün bilgileri vermem gerekiyor elimdeki işlerin hepsini alması için
Az önceki bayan bendim bak kafan karışmış senin

Benm başıma gelnişti böyle bi olay çalısırken.. kız sürekli benm işlerime bile atlıyodu artık o radde bende gidip üstümle konuşmuştum şiftlerimizi ayrı ayrı yazmaya özen göstermişlerdi bela gbydi aynı kız seni çok iyi anlıyorm

Defalarca mesleğiniz, öğrenim durumunuz sorulmuş, cevap vermemişsiniz.
Büyük ihtimalle lisans mezunu değilsiniz ya da mezun olduğunuz alanda çalışmıyorsunuz ve zaman içinde tecrübe kazanarak bulunduğunuz konuma gelmişsiniz. Kızın mühendis olması da sinirinizi bozmuş.
Ama sonuç olarak o kız o işi öğrenecek, nereye gelmeyi başarırsa oraya gelecek. Siz yardım etseniz de etmeseniz de fark etmez.
Siz kordinatörken o koordinatör olur belki kim bilir

Meslek lise mezunuyum. Ayrıca mesleğim üzerine yüksek okulda öğrenim yaptım.

Kimseden eğitim durumumu sakladigim yok kaldı ki kendiniz yazıyorsunuz . Zamanla bu konuma gelmişsiniz diye hiç alakası yok ben donanımsal baslqdim bu işe ki öyle olmasa bile ben yıllarımı verirken o bir gece herşeyi oggrenmek istemesi çok saçma .
Ne demek istediğimi anlayanlar benimle aynı şeyi yaşamış insanlar

Baş kqldirida bulunanlarda benim çektiğim sıkıntıyı yaşayan insanlar

Ben anlatamıyorum sanirim. Bu kız günlük şeyler soruyor işle alakalı değil.

Mahalle dedikodusu gibi düşün. Ayy şu evli mi , doğum günü kutlamak mi kız bir gün çiğ köfte yapalım.
Başkalarına diplomasını vurgulayın bana hanimefendi diyeceksiniz derken , kendi benden hem yaşça küçük hem bilgi bana ismimle hitap etmeyi bırak kız bana bak diyor.

Dört yıl 10 yıl okumak değil mesele. İşle alakalı sorsun ama kendi işiyle siz anestezi uzmaniymissiniz . Gidip kalp cerrahı olmak için bilgi almaya çalışıyorsunuz sanırım

siz bir elektrik elektronik mühendisine ne işi öğretiyorsunuz gerçekten onu merak ettim mesajlara baktım ama kaçırdım galiba sizin diplomanız nedir?
Elektrik elektronik mühendisi ne proje çizmeyi proje yönetmeyi öğrettim . Gorevide bu ama o görevini yapmak yerine ben olmak istiyor.

İş öğrenme Faslı bitti ki iki ay eğitim verdim . Yetersiz diye patron çıkardı. Torpille geri geldi. İşle alakalı problem yok problem kizin ruh hastası olması . Ben yıllarımı vermisim hiç kimseye üstünlük taslamadim. Bensenin ustunum karşımda bu şekilde konusamazsin felan .ki daha korumacı yaklaşıyorum ama kız beni rakip olarak görüyor ki şefim erkek kıskançlık sendromu yaşıyor benim üstüme çıkmaya çalışıyor. Ya saçma sapan sorular keşke işle alakalı olsa .

Benim yaptığım işe burnunu sokuyor ki hiç hoslanmadigim bir şey .

Siz çok acil hastanın iğnesini serumunu hazirlarken. Gelip niye bundan eklemiyorsun diye saçma sapan sorular sorması gibi yada görev teslimi yaparken nereye gidiyorsun demesi. Yada servisten inerken nereye gidiyorsun ne alacaksın ne yapacaksın çarşıda demesi gibi

Kendine rol model alıyor olabilir, imreniyor olabilir,işinizi iyi yapmanız onu da öğrenmeye bilmeye teşvik ediyor olabilir, olabilir de olabilir...
Rol model almıyor.
Bir zamanlar güllerin savaşı vardı . Tam da o hikaye gibi . Beni yok etmek istiyor. Ama bunun için cabalamasina gerek yok çünkü onunla aynı bulvarda kosmuyorum

Sanki sizi asıl sinirlendiren mesele başka gibi geldi bana. Kız bu alanda ünv. mezunu , sırf diploması var diye kendini daha üstün görüyor ve sürekli bunu ima ediyor bu mu kızdırıyor aslında sizi?
İnsanları küçük görmesi ve ona üni. Verdiği kağıt parcasi üstünlük sağlamasını gerektirmez çalışanlar da dört yıllık değil iki yıllık mezun ve mühendislik yapacagi işi teknikerlerden öğreniyor. İşi geçtim kızın duruşu yanlış

Kimse kusura bakmasın ama konu sahibinin dediği gibi torpilli biriyse açıkcası ben de ona iş öğretmek için hevesli olmazdım. Gidip de torpilli kapasitesi olmayan birine iş öğretmek için niye çırpınayım?

İş öğretmek değil problem . Öğrendi de yani kısmen salakliklari bırakırsa ogrenecekte aklı başka yerde o iş onun için hobi.

Fesat insan olur ya karşısındakini bezdirmek için uğraşır bu kız öyle çok soru soruyor ve beni çileden çıkarıyor. Ve saçma sapan günlük sorular

Ahhh çok geçtim o yollardan :))
Mesafeyi açacaksın başka yolu yok
Bir kaç kez bozacaksın ya da aptalca bir soru sorduğunda ufak çaplı bir yaygara çıkaracaksın mecburen uzak duracak senden. Öğretmen gerekeni öğretmişsin, yeterince eşlik etmişsin anladığım kadarıyla şimdi mesafeyi aç, olmadı üslerine durumu açıkça bildir ki arkandan iş çevirmesin
Eskiler yenilere iş öğretir
Yeniler daha büyük diplomalara ve yeteneklere de sahip olabilir
Ancak bunca yıl işi yapanın emeğine, tecrubesine saygı gösterilmelidir
Ama ben inivirsiti mezunuyuuumm sefiilll eğitimsizlerrrr modunda biri olmaz kimse buna tahammül etmek zorunda değil
Ayrıca şikayet etmek, üstleri yanlış yönlendirmeye kalkmak gibi durumlar insanın ekmeğiyle oynamaktır fena canını yakmışlığım vardır bu tiplerin, herkes haddini bilecek

Hiç kimse öyle demiyor iki tane bayansiniz altı üstü bir birinizi idare etmeniz lazım insanlara nasıl yağ yakacağını kandıra ahını biliyor çünkü bu yasa kadar böyle gelmiş işi almasisorun değil benden uzak dursun yeter.Kendisi ile alakalı olmayan bir işe istersen ben sana yardım edeyim diyor program kendinde yok ve eğer bir sorun olursa direk bulacakları kişi benim neden işimi ona verip mağdur olayım ki
Ama sorun yönetimde çok yüz veriyor birşey denildiğinde halldeeriz modu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…