en kötüsüe bebeğin bunlardan haberdar olmaması yani düşünsese süt gelmeyeceğini bile bile sırf merak ettıgın için bebeğide kandırıyorsun....yani ben istemem bebeğimin minicik ağzında başka bir meme ...bende sapık demiyorum ama anormal bir durum yinede...
Aynen. Ama bebek emmemiştir zaten, süt kokusunu almayınca emeceğini sanmıyorum. :)
19 yaşındayız ikimzde bu kadar basitmi yani.
bebek muhtemelen emmiş süt gelmeyıncede bırakmıs hatta ısırmıs bile olabılır yanı konu sahıbı arkadasa bu tarz bir soru sormus...
neyse ben normal olmadıgını düşünüyorum allah böylelerinide denk getırmesın bana katil bile olabilirim o derece yani
Büyükken de küçükken de bütün derslerim 5 ti :) Gerçekten görmemiştim (!) bu işaretinizi. Ben kavga eder biçimde birşey yazmamıştım ama siz gereğinden fazla sinirlenmişsiniz.
ben de başlığı görünce nooluyoruz dedim. ne var ki bunda,merak etmiş. bence sen bu kızı zaten sevmiyorsun, o yüzden her yaptığı batıyor
bak rahatsiz oluyorsan git annesine soyle
bende erkek pipisi dogru durust gormedim
biri bana emanet etse merak eder bakarim
muhtemelen altina yaptimi diye kontrol ederken olur
cok merak ediyorsamda bakarim öylesine
ama elin bebegini sut olmayan mememi vermem
ama cok arkadasim genc kiz yada evlenmis kadin olarak
denemistir
benim hosuma gitmez kizima birisinin merak edip
memesini vermesi
bunu sapiklik olarak gormem ama hijyen ve alakasiz
oldugu icin kizarim
bu arada 10 aylik bebek annesiyim
Ya biraz mantıklı yorumlar yazalım lütfen. Benim böyle bişeyi abes görmem kızı kıskandığım anlamına geliyosa senin bunu normal görmende daha önce böyle bişeyi yaptığın anlamına geliyo o zaman : )
Ya biraz mantıklı yorumlar yazalım lütfen. Benim böyle bişeyi abes görmem kızı kıskandığım anlamına geliyosa senin bunu normal görmende daha önce böyle bişeyi yaptığın anlamına geliyo o zaman : )
kızı kıskandığın aklıma bile gelmemişti valla , sayende öğrenmiş olduk
Canım sevgilisi var zaten 2 senedir falan. Onla yaşadıklarınıda anlatıyo bana tamam ya anlatma diyorum daha anlatıyo midem bulanıyo artık..
Kızı sevmesem , kıskansam arkadaş olmam demi? Çağırdığında gitmem? Sevmemem için hiç bi neden yok. Bana bunu alaycı bi şekilde söylemesi beni çok rahatsız etti. Her dediğinin batmasıyla ne alakası var? Onun yaptığı yanlış. Bu çok bariz belli.
arkadaşınız anlatırken sizi bağlıyor mu merak ettim
ya da silah zoruyla mı görüşüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?