Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

Aynen. Ama bebek emmemiştir zaten, süt kokusunu almayınca emeceğini sanmıyorum. :)

Aynen. Ama bebek emmemiştir zaten, süt kokusunu almayınca emeceğini sanmıyorum. :)

bebek muhtemelen emmiş süt gelmeyıncede bırakmıs hatta ısırmıs bile olabılır yanı konu sahıbı arkadasa bu tarz bir soru sormus...

neyse ben normal olmadıgını düşünüyorum allah böylelerinide denk getırmesın bana katil bile olabilirim o derece yani

Demekki ben abartmakta haksız değilmişim. Evet emmiş biraz anlatıyodu ben dinlemeden gittim ilk baş biraz emmiş bırakmış bebek bu zorlamış biraz alsın diye of çok kötü.

Annelik duygusu ile ilgili olabilir mi hani baynlarda doğuştan var derler ya.
Ya da şöyle bir şey olabilir bizimde komşumuzun 5 aylık kızı var onlar bize gelmişti ablam kucağına alınca bebek direk ablamın göğüslerine doğru yöneldi anneside karnı acıktı heralde deyip emzirmişti.Belkide arkdaşınız da aynı şeyi yaşamıştır ama evde yalnız olduğu için hemde çok merak ettiği için emzirmek istemiştir .
Öyle ya da böyle baqşımıza ne gelirse meraktan geliyor..

nasıl normal nasıl bişey olmaz yahu????bunları söyleyen arkadaşlar; pko diye bir hastalık var bilmiyorum haberiniz varmı???bu durumlarda bekar evli doğurmuş farketmiyo göğüslerinden kanlı su gelebiliyo hormonal bozukluktan dolayı..ya böyle bişey olsa ya bebek emse o kanı !!hastalık enfeksiyon artık gerisini siz düşünün... bunlar varsayım ama konu sahibinin anlattığına göre bu kız cinsel olarakta merak içinde ..ben kendimce sapık demem ama düşüncelerinde iyi niyet olduğunada inanmıyorum hangimiz 19umuzda böyle bişeye merak saldık Allah aşkına

Büyükken de küçükken de bütün derslerim 5 ti :) Gerçekten görmemiştim (!) bu işaretinizi. Ben kavga eder biçimde birşey yazmamıştım ama siz gereğinden fazla sinirlenmişsiniz.

Peki ozaman, devam

Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.

yazıyor bölüm girişinde peki siz bu yazıyı okudunuz mu bayanalr?

bende kendi tecrübemi paylaşayım bari,

Benim ikizler 8 aylık kadardı eltimlere gece yatılı gezmeye gitmiştik saat iki sıralarında bir telefon geldi eltimin abasının fenelaştığını hastaneye gitmelerini söylediler eltimle kaynım apar topar hastaneye gittiler ama babası bir iki saat önceden vefat etmişti.Eltimin oğlu daha iki aylık kadar ancaydı tabi anne babası hastaneye gidince benim yanımda bıraktılar tabi iki bebek benim bir de onun dhası o çok küçük mama da yiyemiyor eşimde çok ısrar edince ben de mecbur kaldım bebeği emzirmeye,arkadaşlar nasıl bir tecrübedir bilemezsiniz
kendi bebeğim emerken hiç bir şey hissetmedim ama eltiminki emerken tüylerim diken diken oldu sanki göğsümden canım çekildi çok zor gelmişti bana hala şimdi o anı yaşıyor gibi oldum ama eltim o gidişiyle iki gün sonra geldi varın siz düşünün halimi ...

Benim dikkatimi çeken şey bazı hanımlar süt annesi olmuş gibisinden dalgasını geçmişler.

Süt annelik bu kadar kolay mıdır ayol

ben de başlığı görünce nooluyoruz dedim. ne var ki bunda,merak etmiş. bence sen bu kızı zaten sevmiyorsun, o yüzden her yaptığı batıyor

bak rahatsiz oluyorsan git annesine soyle
bende erkek pipisi dogru durust gormedim
biri bana emanet etse merak eder bakarim
muhtemelen altina yaptimi diye kontrol ederken olur
cok merak ediyorsamda bakarim öylesine
ama elin bebegini sut olmayan mememi vermem
ama cok arkadasim genc kiz yada evlenmis kadin olarak
denemistir
benim hosuma gitmez kizima birisinin merak edip
memesini vermesi
bunu sapiklik olarak gormem ama hijyen ve alakasiz
oldugu icin kizarim
bu arada 10 aylik bebek annesiyim

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de başlığı görünce nooluyoruz dedim. ne var ki bunda,merak etmiş. bence sen bu kızı zaten sevmiyorsun, o yüzden her yaptığı batıyor

Ya biraz mantıklı yorumlar yazalım lütfen. Benim böyle bişeyi abes görmem kızı kıskandığım anlamına geliyosa senin bunu normal görmende daha önce böyle bişeyi yaptığın anlamına geliyo o zaman : )

hahayyy erkek pipisi gormedim yazmisim :))))
erkek bebeklerin pipisini diyecektim

kızı kıskandığın aklıma bile gelmemişti valla , sayende öğrenmiş olduk

Bana da çok normal gelmedi.Benim kızıma birinin bu şekilde yaptığını duysam çok kızardım...Bir daha o kişiye emanet etmezdim

Konu sahibi de 19 yaşında arkadaşıda.Neden konu sahibi bu tarz şeyler düşünmüyorda arkadaşı düşünüyor...

Bence bebeğin annesine gizlice söyle....

mantikli yorum? senin yazdigin ne kadar mantikli acaba?
buyuk oranda uye sapiklik degil diyor
sadece anne bilmek ister bebegine ne yapildigi
soyleyeceksen bu yuzden soyle

valla bende bebegimi yalniz buyutuyorum dus yapmak icin daha bebegimi kimseye emanet etmedim
bebekle ilgilenme konusunda hic bir tecrubesi olmayan herhangi bir komsuya bebek emanet eden
anne burda arkadasinizdan daha hatali

kızı kıskandığın aklıma bile gelmemişti valla , sayende öğrenmiş olduk

Kızı sevmesem , kıskansam arkadaş olmam demi? Çağırdığında gitmem? Sevmemem için hiç bi neden yok. Bana bunu alaycı bi şekilde söylemesi beni çok rahatsız etti. Her dediğinin batmasıyla ne alakası var? Onun yaptığı yanlış. Bu çok bariz belli.

Canım sevgilisi var zaten 2 senedir falan. Onla yaşadıklarınıda anlatıyo bana tamam ya anlatma diyorum daha anlatıyo midem bulanıyo artık..

arkadaşınız anlatırken sizi bağlıyor mu merak ettim

ya da silah zoruyla mı görüşüyorsunuz?

canım sen bu arkadaşını cidden sevseydin ona böyle sert tepkiler vermezdin, ve durumu buraya taşımazdın. insan dostlarına karşı daha anlayışlı olur . senin bu tepkinin altında senin bile farkında olmadığın başka duygular yatıyor olabilir diyorum,kızmana gerek yok , alay etmek ya da seni yargılamak için yazmadım kaldı ki konunun başlığı bile bir ipucu 'bu kızın amacı ne'
demişsin,arkadaşımın tuhaf hareketi de diyebilirdin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…