Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

çok uyduruk ve saçma bir konu ben bu konunun gercekliğine ve kişinin gercekliğinede hiç bir şekilde inanmadım.

Yarın sölicem canım beni anladığına sevindim bakalım annesi ne dicek.

ama başka bir arkadaşa dediğim gibi olayı anlatma'' bakamıyo ,çocuk sürekli ağlıyo filan bence bırakma'' de..olayı anlatırsan annesi kıza aşırı tepki gösteririr arkadaşında sana bulaşır yani bence öyle yap....

canım ya da sen kendi annene söyle o bebeğin annesine uygun dille anlatsın. bebekcik kalmasın bunun eline bi daha yaaa

oda olayı anlatmasın..ne bileyim annesine ''aramızda kalsın ama bakamıyo''filan diyebilir..

Sanmiyorum ne kadar düzgün anlatsada anne bunu kötü yorumliyacaktir. Bakamiyor kelimesinin altinda cocugu uyutmuyor, cocuga mama vermiyor gibi anlamlar cikarabilir. Bence arkadasiyla konusup bu cocuga bakmamasini söyleyebilir. Bakan kisi vaktim yok der gecer. 3. kisi bunu söylediginde anne hemen : Kötü bir sey mi gördün ?? diye soracaktir ve o da anlatmak zorunda kalacak.

bu arkadasin 12 yasindami? sapikmi ne!

Bebeğin p..sini görmüş merak edip. Sürekli +18 konuşuyo. Tamam kız kapa konuyu midem bulandı diyorum ay konuşalım çok merak ediyorum falan diyo. Meraktan ölücek o derece.

arkadaşının libidosu tavan yapmış :) abartacak bir şey yok merak etme,arkadaşının bu tavırları seni çok rahatsız ediyorsa bir daha görüşmezsin olur biter.

artık kadını ve arkadaşını kendisi tanıyo ..nasıl tepki vereceklerini biliyodur..ayarlasın bişeyler...

Bebeğin p..sini görmüş merak edip. Sürekli +18 konuşuyo. Tamam kız kapa konuyu midem bulandı diyorum ay konuşalım çok merak ediyorum falan diyo. Meraktan ölücek o derece.

arkadaşının libidosu tavan yapmış :) abartacak bir şey yok merak etme,arkadaşının bu tavırları seni çok rahatsız ediyorsa bir daha görüşmezsin olur biter.

artık kadını ve arkadaşını kendisi tanıyo ..nasıl tepki vereceklerini biliyodur..ayarlasın bişeyler...

ayyy güldürdün beni ela_35 bişey olmaz merak etme ne çocuk bişey kaybetti nede arkadaşın.olur öyle meraklar kafanı takıcak canını sıkıcak bi durum yok burda.hem kız memesi emen çocuüun sesi güzel olur derler :)

msj tekrarı..boşa gitmesin ..hayırlı kandiller..Allah gençliğimize akıl fikir versin..hayrılı insanlar olurlar inş...

Son düzenleme:
bu arkadasin 12 yasindami? sapikmi ne!

erkek arkadaşı büyük ihtimalle bunla bişeyler yaşamaya çalışıyodur..buda kendince merakın ı gideriyo bebek üzerinde araştırma yaparak..emzirme kısmıda buna dahil..ayrıca bunda bişey yok diyenler için evet bebek küçük bişey anlamaz ama bu kzın durumu vahim akıl başta değil yazık...yani benim anladığım tabi ..belkide kız aptaldır gerçekten annelik yapmaya çalışmıştır kendince..

çok uyduruk ve saçma bir konu ben bu konunun gercekliğine ve kişinin gercekliğinede hiç bir şekilde inanmadım.

Sizi inandırmak için bu konuda ne yapabiliriz ? Konunun gerçekliğine inanmadığınızı ifade etme özgürlüğünüzü kısıtlayıp konu dışında ceza vermek dışında ? Bana kızmayın bakın bende özgürce fikrimi yazdım ! Nasıl ki siz konu sahibine saygısızlık yapıyorsanız aynısını ben yaptım size ödeştik !

Ben de 19 yaşında olsam bana da arkadaşım gelip birinin çocuğunu emzirmeye çalıştığını söylese merak ettiğini böyle büyük bir iştahla söylese rahatsız olurdum.
Arkadaşın sapık değil tatlım sadece cinselliğe meraklı biraz. Libidosu erken tavan yapanlardan. Bu da kötü bir şey değil.

Konu 12 sayfa gitmiş toplasan 15 tane soruna yönelik mesaj ya çıkar ya çıkmaz. Pes ya ! İnsanı delirtip üstüne aa ne oldu ki neden kızdın demekte bazılarınızın üstünüze yok. Yok erkeksin, yok aman bu da sorun mu. İnanmıyorsanız yazmayın yahu. Defalarca söylüyoruz o güzel vaktinizi inanmadığınız dalga geçeceğiniz konulara ayırmayın.

hmmmm şimdii arkadaşının sapıkça bir amacı olduğunu düşünmedim konuyu okurken.Fakat ben anne olsaydım ve çocuğumu biri merakını gidermek için emzirmeye çalışsaydı hiç hoşuma gitmezdi açıkçasıı.Annesine söylemelisiniz , benn olsam bilmek isterdim ama annesinin yaptığı davranışta ilginç yanii niyee 19 yaşındaki bir kıza bırakıyorsun ki bebek bakımını ne kadar bilebilir.Hayır yaşlada alakası yok ama ben anne olsam cocuğumu sadece kendi anneme içim rahat emanet edebilirim. komşuma , komşumun kızına vs. değil yanii.:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…