Keşke herşey sizin anlattığınız gibi masum olsa. Kadın ona emanet ediyo bebeğini ve o ''gizlice'' emzirmeye çalışıyo. Sizin gibi annesinin yanında yapmamış. Aynı değil yani onla bu.Ooooof... Niye bu kadar kötü niyet arıyorsunuz ki her şeyin içinde yahu ?
Benimde çok sevdiğim bir teyzem var.Onun 1,5 yaşında kızı var. Ve ben de, nasıl emiyorlar acaba diye hep çok merak ederdim.
Çünkü içimdeki ANNELİK duygusu çok gelişmiş biriyim. Sanırım senin arkadaşının yaptığı da , bu ANNELİK duygusundan kaynaklanıyor, ne var bunda?
Neyse, X teyzem de yanımdayken, açtım göğsümü tuttum bebişe, hatta X teyzem de merak ediyor. Ve gayet normal karşıladı. Genç kızken o da böyle bir şey yapmış çünkü.
Ama bebiş emmedi. Sadece geldi, göğüs ucuma işaret parmağı ile "pıt pıt" vurdu , sonra kahkahalar ile aynı bu şekilde güldü
Ben gidene kadar geldi göğsümü açıp açıp aynı şeyi tekrarlayıp tekrarlayıp güldü
Ne var yani bu olayda şimdi ? Çocuğunu bırakıp gittiğine göre, annesi güveniyordur. Ve bunda güven kıracak bir şey yok.
Yazık ki, arkadaşınız size güvenip iyi niyetle bunu anlatmış !
Buradaki çoğu kişi verilen cevapların akışına göre yorum yapıyor bazen çok dikkat ediyorum buna örneğin biri bu aaa çok kötü dediğinde sayfalarca o kötü oluyo ve hep birbirine benzer yorumlar oluyor ama birisi normal karşıladığında yine durum aynı o normal oluyor ...
Allah'ınızı severseniz yapmayın 19 yaşına gelmiş koskoca bir kız o bebeğe annesinden başka kimsenin süt veremeyeceğini bilmeyecek kadar aptal mı bunun neresi normal ??
konu sahibesi arkadaşım ben yerinde olsam bu olanları bebeğin annesine usulünce anlatırdım bence temkinli olmalı ve eminimki bu olay buradaki bir annenin bebeğinin başına gelmiş olsaydı kıyamet kopardı
Buradaki çoğu kişi verilen cevapların akışına göre yorum yapıyor bazen çok dikkat ediyorum buna örneğin biri bu aaa çok kötü dediğinde sayfalarca o kötü oluyo ve hep birbirine benzer yorumlar oluyor ama birisi normal karşıladığında yine durum aynı o normal oluyor ...
Allah'ınızı severseniz yapmayın 19 yaşına gelmiş koskoca bir kız o bebeğe annesinden başka kimsenin süt veremeyeceğini bilmeyecek kadar aptal mı bunun neresi normal ??
konu sahibesi arkadaşım ben yerinde olsam bu olanları bebeğin annesine usulünce anlatırdım bence temkinli olmalı ve eminimki bu olay buradaki bir annenin bebeğinin başına gelmiş olsaydı kıyamet kopardı
Keşke herşey sizin anlattığınız gibi masum olsa. Kadın ona emanet ediyo bebeğini ve o ''gizlice'' emzirmeye çalışıyo. Sizin gibi annesinin yanında yapmamış. Aynı değil yani onla bu.
Hala söylüyorum, bana göre normal. Merak etmesi. Sonuçta kimse kusura bakmasın da, Sizin başınıza gelse naparsınız demişsiniz, ben güvenmediğim ve sevmediğim insana bebeğimi bırakmam. Güvenip seviyorsam da, iyi niyetine güveniyorum demektir ve böyle bir şeyi merak etmesini ve denemesini yanlış anlamam .
Aslında yapılan genellemeler çok kötü. 19 yaşındaki birine çocukmuş gibi düşünülmesi. Ne çocuğu yahu ... 19 yaşındakine çocuk diyoruz da , küçüklükten beri ekmek parasını kazanan, çocuk yaşta yetişkinler var bu hayatta.
Merak etmiş olabilir. Ben kendimi bildim bileli, 19 değil hatta, küçücük yaşlardan beri hep ANNELİK duygusu ile büyüdüm.
Bebeklere bakarım, büyütürüm, ilgilenirim. Olabilir , herkes aynı duygulara sahip olmak zorunda değil. Kimisi ip atlar , kimisi hassas konulara yönelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?