Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

bence arkadasinizin yaptigi sey hic de normal degil. biri benim benim cocuguma böyle birsey yapsama ortaligi ayaga kaldirirdim herhalde, düsüncesi bile igrenc.

cocugun annesine söylersen oda belki benim gibi tepki verebilir, ve buda arkadasin icin hicde iyi olmaz. yazik kizin adi cikar sapik diye.

bence cocugun annesine sakin söyleme, ama arkadasina deki: eger cocugu annesi sana bak diye tekrare birakirsa ve sende alirsan o zaman annesine söylerim, de.

yani bidaha cocuga bakmasina izin verme.

eger bakarsa bisey uydurup atlatmassa, o zaman anneyi uyar.

ama simdi ortaligi ayaga kaldirma.

tabi gine de sen bilirsin.

ben normal bulmadım.. kızın yaptığı hiç hoş değil.. bebeğin annesini uyarırdım ben olsaydım..

Öncelikle bir anne olarak yazıyorum.Minicik yavrumun o küçüçük masum
ağzıyla kimsenin göğsünü ağzına almasını istemezdim.
Onun bir tercih hakkı yok,önüne gelen sırf nasıl bir duygu olduğunu anlasın diye,
merakını gidersin diye memesini ağzına mı sokacak?
Ben bu forumda okudum yine kaynanası çocuğu emzirdi diye ay bu ne iğrençtirlik deniliyordu.
Şimdi ne değişti,yine iğrenç.
Bilmiyorum ben olaya farklı bir açıdan bakıyorum heralde.O masumun üzerinde merak gidermek
ne kadar doğru.Sapık falan demiyorum ama yanlış.

mesela bana bebegı yeni doğan bir arkadasım hamıle oldugum ıcın gel gogsunu verelım bakalım kızım emecek mi dedi ?
bende istemedim hatta ilk goguslerımı oğluşuma elletcem demiştim ..
bence arkadasının yaptığı cok abartılıcak bır durum degıl . haaa yapmaması lazım hos degil

Ooooof... Niye bu kadar kötü niyet arıyorsunuz ki her şeyin içinde yahu ?

Benimde çok sevdiğim bir teyzem var.Onun 1,5 yaşında kızı var. Ve ben de, nasıl emiyorlar acaba diye hep çok merak ederdim.

Çünkü içimdeki ANNELİK duygusu çok gelişmiş biriyim. Sanırım senin arkadaşının yaptığı da , bu ANNELİK duygusundan kaynaklanıyor, ne var bunda?

Neyse, X teyzem de yanımdayken, açtım göğsümü tuttum bebişe, hatta X teyzem de merak ediyor. Ve gayet normal karşıladı. Genç kızken o da böyle bir şey yapmış çünkü.

Ama bebiş emmedi. Sadece geldi, göğüs ucuma işaret parmağı ile "pıt pıt" vurdu , sonra kahkahalar ile aynı bu şekilde güldü
Ben gidene kadar geldi göğsümü açıp açıp aynı şeyi tekrarlayıp tekrarlayıp güldü

Ne var yani bu olayda şimdi ? Çocuğunu bırakıp gittiğine göre, annesi güveniyordur. Ve bunda güven kıracak bir şey yok.

Yazık ki, arkadaşınız size güvenip iyi niyetle bunu anlatmış !

Son düzenleme:
of konuya bak... emzirmiş merak etmiş yani kaç yaşndasınız bilmiyoum ama belki kız merak etmiştir ondan da süt gelecek mi diye?

hem kız sapık değil,erkek arkadaşıyla yaşıyormuş cinsellği zaten. küçücük bebenin organına bakarak mı tatmin oluyor yani... çok saçma

ayy sürekli cinsellik konuşuyoooo ne ayıp. o yaşlarda meraklı olması normal

burda anormal olan tek şey sizin kızı sapık ilan etmeniz ve cinselliğini yaşayan kıza tuu kaka şeklinde yaklaşmanız

Buradaki çoğu kişi verilen cevapların akışına göre yorum yapıyor bazen çok dikkat ediyorum buna örneğin biri bu aaa çok kötü dediğinde sayfalarca o kötü oluyo ve hep birbirine benzer yorumlar oluyor ama birisi normal karşıladığında yine durum aynı o normal oluyor ...
Allah'ınızı severseniz yapmayın 19 yaşına gelmiş koskoca bir kız o bebeğe annesinden başka kimsenin süt veremeyeceğini bilmeyecek kadar aptal mı bunun neresi normal ??
konu sahibesi arkadaşım ben yerinde olsam bu olanları bebeğin annesine usulünce anlatırdım bence temkinli olmalı ve eminimki bu olay buradaki bir annenin bebeğinin başına gelmiş olsaydı kıyamet kopardı

Son düzenleme:
Keşke herşey sizin anlattığınız gibi masum olsa. Kadın ona emanet ediyo bebeğini ve o ''gizlice'' emzirmeye çalışıyo. Sizin gibi annesinin yanında yapmamış. Aynı değil yani onla bu.

Kırmızı ile yazanlar ayrı bir doğru bir tespit canım..allah aşkına ya başkasının bebeğini emzirmeye çalışıp,pipisine bakan sonra da bunu arkadaşına hevesli hevesli anlatan kızın nesi normal ya,annesi böyle bir durumu bilse vermez bir daha tahminim,başka şeyler denemiyeceği ne malum..

Canım katılıyorum sana sölicem annesine bugün. Herkes bi tutturmuş 19 yaşında ergen kızın falan. 19 yaşında ya 15 değil. Olgun olması için 30 yaşınamı gelmesi lazım?

Son düzenleme:
Keşke herşey sizin anlattığınız gibi masum olsa. Kadın ona emanet ediyo bebeğini ve o ''gizlice'' emzirmeye çalışıyo. Sizin gibi annesinin yanında yapmamış. Aynı değil yani onla bu.

Bilmiyorum canım. Ama bunda kötü niyet aramadım ben.

Ama şimdi gördüm, pipisine bakması filan tuhaf geldi. Çünkü yine aynı teyzemin oğlu var 6 yaşında, o küçükken işte 2 yaşında filanken, altını alır mısın? Demişti.

Ben alamamıştım küçüktüm 18-19 dum işte. Utanmıştım. O konuda tuhaf. Haklısın. Kırk yıl düşünsem , ya bi açıp bakayım şunun pipisine ben , demem.

okurken şok oldum ne kadar iğrenç bir durum.19 yaşındaki kız merak edecek başka birşey bulamamış mı .hadi merak etti diyelim annesine sorsaymış başkasının kendisine emanet edilen bebeğine göğsünü vermek ne demek.annenin haberi olsa ne kadar kızar Allah bilir. ben de olsam çok kızardım bunun normal karşılanacak bir yanı yok

bu kızın bu şekilde davranmasına normal diyen arkadaslar o annenin yerınde sız olsanız ne yapardınız bebeğinizi emanet ettıgınız kız bebegınıze bu sekıl davransa hala normal diyebilirmisiniz?

hepimiz o yaşlardan geçtik geçiyoruz hangimizin böyle merakı olduda baska birinin bebeğinden merakımızı giderdik ...ben 19 yaşında hala dışarda ip atlıyordum ya

bu kız sırf merak ettiği için yapmış yarın öbür gün her merak ettiğini yapmaya kalkarsa ne olur bu kızın sonu cinsellikten bahsetmiyorum

konu sahibi arkadas bebeğin annesine uygun bir dille söyle bence illada bebeğini bırakmak zorundaysa aklı basında bir anneye bıraksın

Son düzenleme:
Hala söylüyorum, bana göre normal. Merak etmesi. Sonuçta kimse kusura bakmasın da, Sizin başınıza gelse naparsınız demişsiniz, ben güvenmediğim ve sevmediğim insana bebeğimi bırakmam. Güvenip seviyorsam da, iyi niyetine güveniyorum demektir ve böyle bir şeyi merak etmesini ve denemesini yanlış anlamam .

Aslında yapılan genellemeler çok kötü. 19 yaşındaki birine çocukmuş gibi düşünülmesi. Ne çocuğu yahu ... 19 yaşındakine çocuk diyoruz da , küçüklükten beri ekmek parasını kazanan, çocuk yaşta yetişkinler var bu hayatta.

Merak etmiş olabilir. Ben kendimi bildim bileli, 19 değil hatta, küçücük yaşlardan beri hep ANNELİK duygusu ile büyüdüm.

Bebeklere bakarım, büyütürüm, ilgilenirim. Olabilir , herkes aynı duygulara sahip olmak zorunda değil. Kimisi ip atlar , kimisi hassas konulara yönelir.

Ovv konu süper ama ben geç kalmışım Imm şöyle söliyim kesinlikle hiç hoş değil.. İlk baş çoğu kişi normal karşılamış çok şaşırdım gerçekten. Ben bebişin annesi olsam cıngar çıkarırdım heralde. Bizim bi tanıdığımızın bebeği var 7 aylık kadının teyzesinin mevlüdü vardı bizde gittik bebeği yengeme verdi misafirleri karşılyodu yengemde yeni doğum yapmıştı o aralar bebiş acıktı ağlamaya başladı tabi annesi yok yengem masus emcenmi oğluşum dedi açtı biraz göğsünü çocuk yanaştı tam emiyodu yengem çekti kendini sonra yengemin yüzüne baktı annesi olmadığını gördü ağlamaya başladı yazık ya kıyamam:) Günah o bebeye ya git annesine söyle bence hangi anne öğrenmek istemezmi böyle bişeyi?

polemik yarışına cevırmek istemıyorum ben fikrimi söyledim...ama şunu söylemeliyim...bebeklere bakmak ilgilenmek baska bu tür şeyler yapmak başka ayrca ben bu konu üzerinden yorum yaptım yani o yaslarda nıce ınsan var yasından büyük işler yapmakta taktırde edıyorum ama benım yorumumum bu konu ıcındı sadece

insallah sze böyle birşey yapılmaz ne diyim

Son düzenleme:
Ben bebeğimin başka birisinin memesini ağzına almasına müsade etmem,başkasının bebeğinede bunu yapmam.Ancak süt annelikle karıştırmayalım bunu,süt annelik eğer anne bebeğini emziremiyorsa,sütü yoksa başka emzikli anne tarafından bebek emzirilir .Yani mecburi durumlarda süt annelik olur yoksa keyfi ya da meraktan bir başkasının bebeğine bu yapılmaz.
Olaya çok sinirlendim ,bir an benim çocuğuma yapıldığını düşündüm ve hiç bir şeyden habersiz anneye içim acıdı.Bu kız kendi meraklarını gidermek için minicik bebeğe neler yapıyor,hiç hakkı yok buna.
Hanımlar bu durumu o kadar hafife almayın,çok büyük bir yanlış bu..O minicik bebek enfeksiyon kapabilir,allah korusun hastalanabilir.Biliyorsunuz ki anne sütü,anne, bebeği olduğu için koruma altındadır,sterildir..neden bir başkasının vücuduna temas etsinki..böyle şeylere asla izin vermeyin ve kendinizde yapmayın.

ay sanki bebeğe cinsel tacizde bulunmuş gibi konuşuyo bazı arkadaşlar.Kızın yaptığı sadece tuhaf,hem de çok tuhaf ama o kadar da abartılacak bişey değil bence.
Ayrıca 19 yaş büyükmüş ya ,ben okurken 15-16 yaşında falan sanmıştım.

Anne değilim ama küçük kardeşim olsa, benzer ilginin üzerinden giderilmesi rahatsız eder elbette ki.
Evlâdını en ufak herhangişeyden muhafaza etmek ister insan. Anne için hoş bir durum değil. Bile bile kimse evladını kuşku verici ortama emanet etmek istemez.
Annenin yaklaşımında haklı olması arkadaşının yanlış,sapık birisi olduğunu göstermez.
Akla gelmeyeni duymak ilk anda şaşırtıcı gelebilir. Daha evvelden sen de merak edip emzirmeyi denemiş olsaydın tuhaf gelmezdi arkadaşın sana da.
Bebeği emzirmek istemiş, bebeği emmek istememiş ki. Kendi üzerinde merakını gideriyor, bebeğin üzerinde değil.

İnsan yalnız kaldığında, başkasına anlatmayacağı davranışlarda bulunabilir.
Bizler de burada özelimizden ayrıntı verirsek yargılayıcı tepkiler alabiliriz. Yargılayan kişilerin de yalnız kaldıklarında yaptıkları bize doğru gelmeyebilir.
Bunlar sapık insan olunduğumuzu göstermez.
Konuşmak istememişsin sen, arkadaşının konuşmaya devam etmesini engellemişsin, tekrarlarsa sen de tepkini tekrarlarsın.
Kimi insan artı 15 konuşmaktan hoşlanmaz, kimisi artı 45 konuşmaya açıktır. İlgi ile alâkalı.

Arkadaşının sorgulanmasındansa annenin evladını genç kıza emanet edebiliyor olması sorgulanmalı.
Etraflıca düşünmekten mühim olmamalı annenin emanet bırakma sebebi.

Bu konudan birkez daha anlamış oldukki kimseye güven yok bebeğinizi herkese emnaet etmeyin mecbur biri bakacaksa kendi evinizde baksın ve evde mutalaka kamera olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…