Bu kızın amacı ne ? Şok oldum.

canım çok haklısın ayrıca benim annemin 19 yaşındayken bebeği varmış (ablam oluyo kendileri) burada kimse yaşından dolayı o kızın yaptığını normal karşılayamaz 19 yaş asla bu tür şeyler için küçük bir yaş değil kesinlikle annesi bilmeli

Evet katılıyorum bende çok sinir oldum okuyunca bebeğin annesi öğrense emnim o kıza çok kızardı.

keske kendine sevgili bulsaydı da merak ettiklerini onla yasasaydı:26: ufacık cocugu boylebir meraka alet etmek cidden cok tuhaf ve sacma olmus

Kim bırakmak isterki? Kadın bırakmak zorunda. Kimsesi yok burda duşa giriyo,yemek yapıyo,evi temizliyo falan bırakmak zorunda kalıyo bunlarda gelsin aklınıza..

Bence mecbursa ve başka bırakacak kimsesi yoksa bari en azından kızı evine çağırsın evde baksın bebeğe bu durumda yanlız olmayacağı için rahat davranamaz.

yaaa bunda bu kadar abartacak ne varki bende 12 yasımda kardeşimi emzirmeye çalışmıştım en küçüğünü ağlıyo diye annemde gülmekten yerlere yatmıştı napıyon sen diye.akıl ite ne bileyim meme verince susuyo ya bende meme vermiştim.tabi emem yoktu bile daha :))

Anne bebeğini işi varsa kısa süreliğine birine bırakabilir,bu komşusuda olabilir ki samimilermiş.Zaten emen bir bebek kaç saat annesiz kalabilir ki?Abartılacak bir durumu normal göstermeye çalışmayın lütfen çünki anormal bir durum.Gebelik bölümündeki anneler konuyu yansıtsak eminim yer yerinden oynar ..ki böyle uygunsuz bir durumun abartılması için illede tecavüz mü olması gerekir.

Kimse bebeğini bırakmak zorunda kalmaz inşallah. Hepimiz buna mecbur kalabiliriz.

Niye hemen polemik yarışı olsun. Kendi fikirlerimiz üzerinden hakaret etmeden fikir belirtiyoruz.
Dediğim gibi,niyetine güvenmediğim insana çocuğumu emanet etmem.

Sen 12 yaşındaymışsın kız 19 yaşında. Arada dağlar kadar fark var. O kız emzirirken kim bilir neler düşünüyodu! Töbe yarabbim ya allahım ıslah et.

ama 12 yasındaki bir cocukla 19 yasındaki bir genc kızın mantalitesi aynı degilki..sen meme verince susuyor diye sanmıssın cocugun beslenmesi icin meme verildiginin farkında degilmissin o ise bebek emanet edilebilcek olgunlukta bu tarz seylere aklı erecek yasta biriymis..benim boyle isteklerim 6-7 yasında evcilik oynarken olurdu hatırlıyorum oyuncak bebegimi emzirirdim yani ama su yasımda hic merak edipde bir bebege gogsumu vermedim yanlıs birsey bu cocugu kullanmak gibi birsey

Ha tekrar söyleyim, pipisine bakma olayından sonra ben de kızın iyi niyetini sorguladım.
Ama genellemeleri yanlış bulduğum için inatla normal diyorum.
Sadece o olsaydı normal derdim.
Ama pipisine bakmış, durum anormalleşti.
Yani insanların niyetini bilemeyiz tek bir konu üzerinden. O yüzden hemen "vay sapık" damgasını vurmak biraz haksızlık olur, gerçek sapıkları düşününce.

Anne değilim belkide hiç olamıcam ama kendi cocugum olsa emanet ettigim kişi sırf meraktan böle bişi yapsa kıyameti kopartırdım herhalde

Niye hemen polemik yarışı olsun. Kendi fikirlerimiz üzerinden hakaret etmeden fikir belirtiyoruz.
Dediğim gibi,niyetine güvenmediğim insana çocuğumu emanet etmem.

ama bu anne sanırım emanet etmek zorunda kalmıs güvenip güvenmediğini bilemem tabi ...yani bana pek hoş gelmedi bu durum...ayrıca ben bu yazılanlardan sonra..sırf annelık duygusunu merak ettıgınıde sanmıyorum...düşündükçe inan içim kalkıyor .. ..yani bunu yapan ilerde bebek ile ilgili baska merak ettıklerınıde yapabilir o anne bebeği habersizce ona bırakmaya devam ederse

Yok yok, merak etme zaten ben de o pipi olayından sonra anormal bakıyorum.
Ama şimdi ben de böyle bir şeyi merak edip yaptığım için, bir anda sapık genellemesine alınırım vallahiii
Çok değişik ve kutsal bir duygu olması cezbetmişti beni çünkü :)
İşte , zorunda kalmış olması da kötü ya ... Yani bilmiyorum, büyük konuşmak istemiyorum ama bebeğim söz konusu ise zorunda kalmak bana uzak geliyor..
Ama ALLAH büyük konuşturtmasın :)

eee yani?
garip elbette bunu yapması ama bu kadar abartıcak ne var onu anlayamadım.
o merakını ne kadar abarttıysa sende konuyu o kadar abartmışsın.

Aslında pipisini merak edip bakması normal..Dikkat ederseniz ben bu tarafına hiç bakmadım.Çünki sadece bakmış.Ne düşündüğünü bilemeyiz,irdelemeyede hakkımız yok çünki ancak anlatılanı biliyoruz.Sapıklık falan diye de düşünmek yanlış,düşünmüyorum da.Benim ele aldığım çok çok önemli nokta konunun özü,yani memesini merak ettiği için başkasının bebeğine vermeye çalışması.Kusura bakmayın ama nasıl normal görebiliyorsunuz aklım almıyor.Anneden bahsediyorum,bebekten bahsediyorum,özelden bahsediyorum,hijyenden bahsediyorum,samimi duygulardan,masumiyetten bahsediyorum.Tecavüzü sadece cinsel saldırı olarak görmeyelim,bu da bir çeşit tecavüzdür,masumiyete,özele tecavüzdür.

Evet ben zaten sizin yorumunuzu normal karşılıyorum. Ama sapık gibi ithamlarda bulunanlara diyorum ki, niye bu kadar kötü niyet ?
Hijyen e gelince, evet orada katılıyorum. Annenin izni olmadan olması da yanlış. Gizli saklı olması kötü yani...
Ama özel derken, bilmiyorum , çocuğum başkasının memesini emdi diye benim çocuğum olmaktan çıkmaz. O yine bana özeldir, benim can bağımdır.
İşte ben de anneden ve bebekten bahsediyorum . Ben 9 ay taşımışım , canımdan can çıkmış... Emdiği süt, benim göğsümde, geceleri uykusuz kalmışım.
Kalkıpta , 19 yaşında olmasına rağmen , iyi niyete yakın olmayan bir kızın hangi niyetle yaptığı belli olmadan yaptığı bir saçmalık, çocuğumla benim özelimi bozamaz.
Ortak noktada anlaştığımızda var, anlaşmakta ayrıldığımız da :) Bu konu böyleeeee uzar gider.
Fikirler binbir tane :) Benim kavramlarım çok başka belki de :) Yüzyüze olsak daha iyi anlatırdım.
Vay be ne konuymuş

Son düzenleme:
keske kendine sevgili bulsaydı da merak ettiklerini onla yasasaydı:26: ufacık cocugu boylebir meraka alet etmek cidden cok tuhaf ve sacma olmus

Canım sevgilisi var zaten 2 senedir falan. Onla yaşadıklarınıda anlatıyo bana tamam ya anlatma diyorum daha anlatıyo midem bulanıyo artık..

en kötüsüe bebeğin bunlardan haberdar olmaması yani düşünsese süt gelmeyeceğini bile bile sırf merak ettıgın için bebeğide kandırıyorsun....yani ben istemem bebeğimin minicik ağzında başka bir meme ...bende sapık demiyorum ama anormal bir durum yinede...

Kimse bebeğini bırakmak zorunda kalmaz inşallah. Hepimiz buna mecbur kalabiliriz.
Kimseye emanet edilmesin fikrinden uzağım. Bırakılan kişinin olgunluğu burada mühim olan.
18 19 yaşında ergen genç kız henüz olgunlaşmamıştır.
Sorumluluk duygusu gelişmemiştir henüz.
Telefona dalabilir, müzik açar sese duyarsız kalabilir vesaire.
Güvenmek için ergen genç kız doğru değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…