- 11 Şubat 2018
- 536
- 848
- 23
- Konu Sahibi asabihatun
Kuzenimle aramda 6 ay var. Ayni apartmanda büyüdük. Birbirimize kardeşim deriz ve tıpkı kardeş gibi yeri gelince şakalaşırız, yeri gelince o beni gece yarısı bir yerlerden almaya gelir, yeri gelince ben ona canımmm kardeşim derim. Bir Allahın kulu da buna karışamaz. Allah razı olsun kuzenimin eşi akıllı mantıklı biri asla aramızdaki iletişimi kötüye yormuyor ya da benim kıskandırmaya çalıştığımı düşünmüyor. O'nun bana yansıttığı tavrın karşılığı olarak, ben de o'na tıpkı kuzenime davrandığım gibi samimi davranıyorum.
Bence burda sorun sizin kuzene yaklaşımınız. O sizi kıskandırmaya çalışmıyordu muhtemelen. Siz öyle algıladığınız için her hareketi size batıyordur artık. Ee o da fark etmişse, sırf siz sinir olun diye sizin damarınıza basıyordur.
Onun dışında herkes yazmış zaten ama bi kere de ben yazayım. Kuzeninizin düğünü yerine nişanlınızın akrabasının nişanına gitmek istemenizi yanlış buldum. Araç sıkıntısı yüzünden vs demişsiniz ama bakın aileniz isteyince gayet de gidebilmişsiniz.
Bence burda sorun sizin kuzene yaklaşımınız. O sizi kıskandırmaya çalışmıyordu muhtemelen. Siz öyle algıladığınız için her hareketi size batıyordur artık. Ee o da fark etmişse, sırf siz sinir olun diye sizin damarınıza basıyordur.
Onun dışında herkes yazmış zaten ama bi kere de ben yazayım. Kuzeninizin düğünü yerine nişanlınızın akrabasının nişanına gitmek istemenizi yanlış buldum. Araç sıkıntısı yüzünden vs demişsiniz ama bakın aileniz isteyince gayet de gidebilmişsiniz.