bu kizin bedduasi tutar mi ?

Erkek arkadasiniz birisiyle denemis, olmamis. Evlilik vaadiyle kullanıp kaldırıp atmamis sonucta. Sevmedigi biriyle niye evlensin ki? Anlasamamis bitmis iste. Böyle herkesin bedduasi tutarsa ne hallere geliriz artik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Burda su su su gerekcelerden nisanlimdan sogudum diyenlere hep nisanlilik birbirini tanimak icin bir adimdir yol yakinken birak diyoruz hatta dugunu yakin olanlara bosanmak daha zor nisan attim diye uzulme kendini mutsuzluga mahkum etme diyoruz. Sonra burda bir erkek aynisini yapinca yari yolda birakmis oluyor, beddua tutar oluyor. Ben kadinlari anlamiyorum cidden.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aynen katiliyorum. Bence yol yakinken dönmüş. Zorla olucak bisey degil ya evlilik.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

bunu biz bilemeyiz ki :/ sadece ve sadece yaradan bilir. çünkü aralarında tam olarak ne geçti, nasıl oldu en iyi ALLAH cc biliyor. tahmin etmek bile doğru değil bence ://

ama böyle şeylere çok takılmamak lazım. eğer bu bedduaya çok takarsan ayağın bile takılsa sebebini ona bağlarsın. :34:

ha birde şu var sevgiline dikkat et ve güvenme. :53::53::53: hoş o kızla nişanlandı diye de evlenmek zorunda değildi. evlenip boşansalar daha mı iyi olacaktı sanki :ssz:

Son düzenleme:
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim :(

ya senide yarı yolda bırakırsa hayatım iyi düşün

benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim :(

kız haklıysa eğer davasında Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz. ama bu dünyada ama öte dünyada. ama gerçekten hareketlerinden soğumuş bırakmışsa erkek arkadaşın haklı çünkü insanlar birbirini tanıdıkça ya daha çok sever yada soğur. yani doğruysa korkmayın

Simdi super giden bir iliski varmis diyosunuz burdan anliyorum ki seneler suren bir birliktelik.. Misal veriyorum 4 sene sevgili takildik ben 4 senemi bu adama vermisim hastetten olmus bitmisiz sonra nisan yapmisiz mutluluga kavusmaya ilk adim ve dugune 4 ay kala adam bana ben sogudum diyecek... 4 senemi caldiktan sonra mi soguyasin geldi yanii..
Ne ala memleket oyle bir ah ederimkiii omur billah dogrulamaz!

Niye bittigi onemli ve gercek nedeni asla bilemezsiniz.. Ahi tutar mi tutmaz mi hele bunu kimse bilemez..

Boyle soyut, sonucu insanogluna bagli olmayan konulardan dolayi adami birakacaksan da, hic durma.

Bence beddua tutmuyo donip dolasip sana gelen bisi. Ama Allah beddua etsende etmesende yapilanlari karsilaksz birakmaz diye dusunuyorm..

tutmaz. çünkü söz nişan neden yapılır. birbirini iyiiice tanımak,duygularını sorgulamak.,anlaşıp anlaşamayacağını anlamak için. olmadığında ayrılmak en doğal olan.
nasıl ki, bdvde, yazan konu sahipleri, nişan atıyor olmuyor, yapamıyoruz diye. o erkeklerin ne kadar tutmazsa bedduaları ,bu kızında tutmaz. takmayın kafanıza

Son düzenleme:
bu mevzuyu bilmiyor da olabilirdiniz
o zaman bedduadan da haberiniz olmazdı
allah bilir haklıyı haksızı
istememiş olmamış
bence bunu düşünerek hareket etmeyin
mutluysanız mantığınıza yatıyorsa bu adam devam edin.

En yakin arkadasim esimin en yakin arkadasiyla cikiyordu.kiz cok seviyordu ama cocuk onu sadece annesi esmer diye iatemedigi icin birakti.arkadasim hep ah etti ona.cocuk baskasiyla evlendi cok sevdi esini ama nisanliyken iflas ettiler.cok zenginken bi anda sifiri tukettiler.simdi cok mutsuzlar cocukta mutlu degil.esiyle konustugumuzda soka girdim sorunlari anlattiginda .bu arada eside arkadasimi biliyordu eskiden tanisiyolardi iliskileri varken.yani elinden almis oldu
Tesadufmu bilmiyorum ama sizin durumunuz farkli sen kimseyi ayirmamissin.cok takilma bunlara dua et bazen ettigin beddua doner sahibini bulur.
Bildigim bi sozde vardir genc kiz ahini almayacaksin

Burda su su su gerekcelerden nisanlimdan sogudum diyenlere hep nisanlilik birbirini tanimak icin bir adimdir yol yakinken birak diyoruz hatta dugunu yakin olanlara bosanmak daha zor nisan attim diye uzulme kendini mutsuzluga mahkum etme diyoruz. Sonra burda bir erkek aynisini yapinca yari yolda birakmis oluyor, beddua tutar oluyor. Ben kadinlari anlamiyorum cidden.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
geçmişe baktım. benzer şeyleri yazmışız. tutar falann yorumlarının çokluğu benide şaşırttı.

canı yanmışsa o beddua tutar ama sizle alakası yok ki :ssz::ssz:

"Bundan sonra hiç bir kadınla mutlu olmasın" bedduası tutarsa ve konu sahibi de bundan sonraki kadın ise nasıl onla alakası olmuyor ki?

yani adama edilen beddua tutucak konu sahibine etmemiş ki beddua ben mi yanlış anladım konuyu :26:

benim derdim de beddua..

tutarda kendine tutar canım. Sevgilin o kızın iffetine namusuna leke sürmediyse kızın bedduaları kendine kalır.

yani adama edilen beddua tutucak konu sahibine etmemiş ki beddua ben mi yanlış anladım konuyu :26:

Tamam şöyle anlatmaya çalışayım, eşinizi sizinle hiç mutlu olmasa siz ne kadar mutlu olabilirsiniz? Sonuçta beddua eşinize edilmiş ve tutarsa o sizinle hiç mutlu olmayacak. Yani dolaylı olarak sizi etkilemez mi? Eşim isterse benimle mutlu olmasın ben ikimizin yerine de mutlu oluum diyorsanız o başka.

Tamam şöyle anlatmaya çalışayım, eşinizi sizinle hiç mutlu olmasa siz ne kadar mutlu olabilirsiniz? Sonuçta beddua eşinize edilmiş ve tutarsa o sizinle hiç mutlu olmayacak. Yani dolaylı olarak sizi etkilemez mi? Eşim isterse benimle mutlu olmasın ben ikimizin yerine de mutlu oluum diyorsanız o başka.

orası başka tabi :26: karıştı iyice :27::27:

Back
X