Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirmek icin sebep aramiyorum bitmesin diye ugrasiyorum burdaki bayanlarin cogu benden daha saglikli karar verir ben duygusal davranip yanlis karar vermemk icin danisiyorum.baska konu olsa net bi sey soylerdiniz ama dini bi boyutu var farkindayim herkesin kendi bakis acisi var fikrini soyleyen herkesten allah razi olsun.
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim![]()
Üzgünüm bitirmek için sebep aramasaydın %40 tutar diyeni değil %60a bakardın. Sevmiyorsun falan demiyorum, onu içine girip ben bilemem ama hadi bitirmek için sebep arıyorsun da demeyelim ama bitirmemek için çabalamıyorsun.
4 ay once ayrildi sevgilim benden 3 senelik iliskimizi bitirdi ve ona cok buyuk ah ettim dilerim attigi her iste husrana ugrar dedim dun konustuk butun isleri iptal olmus maddi durumu felaketmis bu ara boyle oldu diyor ama akilsizin aklina ah aldigi hic gelmiyor :)
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
4 ay once ayrildi sevgilim benden 3 senelik iliskimizi bitirdi ve ona cok buyuk ah ettim dilerim attigi her iste husrana ugrar dedim dun konustuk butun isleri iptal olmus maddi durumu felaketmis bu ara boyle oldu diyor ama akilsizin aklina ah aldigi hic gelmiyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki neden beddua ettiniz sekerim, yani adam mutsuzmus, sizin gonlunuzu etmek icin istemedigi bir iliskiyi surdurse miymis? Iliskiler baslar ve biter, evlilikler bile yikiliyorken bence ah etmeye hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.
Peki neden beddua ettiniz sekerim, yani adam mutsuzmus, sizin gonlunuzu etmek icin istemedigi bir iliskiyi surdurse miymis? Iliskiler baslar ve biter, evlilikler bile yikiliyorken bence ah etmeye hakkiniz oldugunu dusunmuyorum.
Sen mutlu musun peki beddua ettigin icin ?
Herkes herkese ah edebilir.canimiz yaninca allaha siginiriz bu cok normal.tutar tutmaz o ayri konu.senin hic canin yanmadigi icin heralde bole rahat konusuyorsun.iliskiler baslar biter bu kadar kolay degil.o insana verilen vaatler oynanan hayeller vat.bedeli olmali..can yakanin cani yanmali ...
Ben onun sagligina yada mutluluguna laf etmedim canim sadece bir ise girmisti internet uzerinden bir is ona aylik 10 bine yakin gelir sagliyordu ve degismeye basladi herseyi satin alabilirim herseye sahip olabilirim.imkanim var hayatimi yasarim artik evlenemem beklersen bir gun evleniriz.simdi kendini yerime koy bu adamin isleri bozulsunda onunla bir kuru ekmegi bolusucek kisinin degerini anlasin istemez miydin?mutlu olup olmamak degil yani mesele bu degisimi yuzunden babasiyla bile kustu kendisi.
Arkadasada dedim zaten yasayan bilir ne yasadigimi kimse bilemez ki benim.ben butun planlarimi onun icin yapmistim hayallerim ya herseyten ote ben 22 yasindayim hayallerim vardi benim.insan bosa ah etmez bende istemezdim 3 senemi verip canimdan ote sevdigim sevgilimin zora dusmesini.
Arkadasada dedim zaten yasayan bilir ne yasadigimi kimse bilemez ki benim.ben butun planlarimi onun icin yapmistim hayallerim ya herseyten ote ben 22 yasindayim hayallerim vardi benim.insan bosa ah etmez bende istemezdim 3 senemi verip canimdan ote sevdigim sevgilimin zora dusmesini.
Herkes kendince hakli canim seninki baya havalarda ucmus ve pat diye dusmus.
Ben kusurum var mi diye sordugumda tek kusurun yok sorun sen degil benim yasamak istediklerim var dedi.ama hayatina biri girse illa hulusunde susu busu var der kim ben kotuyum der bence ah durumunu koy bir koseye sunu dusun sen adam kac senelik sevgilisini birakmis sogudum diye boyle bir vicdansiz senide birakir bak ben diyim sana ve 4 sene canim kolay bitmez bak onca sey yasadik elime gecse öldürürüm ama hala konusuyoruz ki 4 ay oldu ayrilali.eger yeni ayrilmislarsa cok baglanma bu iliskiye sen.
Kiz sogutmus kendinden az oncede anlattim 10 yasindaki kiz kardesine gul verdigi icin olay cikarmis asiri kiskanclik bi nevi sogutmus onu kizla konusuyum diyorum. konussam ne olacak ne dicem ki![]()
O kiskancligi evet bayag bayag abartmis bence hic konusma hem kendi degerini dusurursun hem bosuna tadin kacar.ama gene diyorum bak erkekler boyle uzun iliskiden cikinca hemen salarlar kendilerini gozleri acilir dunya toz pembe gelir oh be kurtuldum der ama zaman gectikce eskiye ozlem duymaya baslarlar bu senle asla alakali degil canim eminim iyi kalpli temiz birisindir ondan sevgilinin soylediklerine cokta inanma derim ben.
Kiz sogutmus kendinden az oncede anlattim 10 yasindaki kiz kardesine gul verdigi icin olay cikarmis asiri kiskanclik bi nevi sogutmus onu kizla konusuyum diyorum. konussam ne olacak ne dicem ki![]()
benim derdim de beddua..
Sevgilim benden once baskasiyla sozluydu o kizi sevmis ama zamanla hareketlerinden davranislarindan sogumus 4 ay sonra dugun planlari yaparken bu kizi sevmedigini ve onunla mutlu olamiyacagini anlamis baslarda bitirememis soguk davranmis en sonunda kiz ayrilmis ve bitmis..kiz hala ona beddua ediyomus insallah kimseyle mutlu olmaz ve hicbir isi duzene girmez falan diye sizce sevgilim onun ahini almis midir ben o kizin gunahina mi giriyorum vede en onemlisi ya o beddualar biz evlenince tutarsa ve mutlu olamazsak cok korkuyorum ne yapmaliyim![]()