bu kizin bedduasi tutar mi ?

Sunuda soyluyim bak erkekler olaylari cok farkli anlatiyorlar biz ayrilmadan bir gun once ben erken uyudum neyse oda barlarda sabahlamis 3 kiz 4kek sonra bir arkadaslarinda kalmislar ve benim bundan 1 gun sonra facebooktan haberim oldu buna ragmen kizmadm keske haber verseydin askim senden duymak isterdm dedim neyse sonra yapamiyorm edemiyorm dedi bitirdi ama bunu bir bira ictik diye demedigini birakmadi bana tasma taksaydi daha iyiydi ayrdim kafama gore takiliyim zaten ben onla evlenicem demis.bak durum buyken o boyle anlatmis ondan sozunede cok guvenme kendini temize cikarmak icin boyle birsey dedigine ben eminim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buraya kadar dogru canim kizi uzecek biseyde yapmamis aldatma vs.

Son düzenleme:
Sunuda soyluyim bak erkekler olaylari cok farkli anlatiyorlar biz ayrilmadan bir gun once ben erken uyudum neyse oda barlarda sabahlamis 3 kiz 4 erkek sonra bir arkadaslarinda kalmislar ve benim bundan 1 gun sonra facebooktan haberim oldu buna ragmen kizmadm keske haber verseydin askim senden duymak isterdm dedim neyse sonra yapamiyorm edemiyorm dedi bitirdi ama bunu bir arkadasina nasil anlatmis biliyormusun arkadaslarimla bir bira ictik diye demedigini birakmadi bana tasma taksaydi daha iyiydi ayrdim kafama gore takiliyim zaten ben onla evlenicem demis.bak durum buyken o boyle anlatmis ondan sozunede cok guvenme kendini temize cikarmak icin boyle birsey dedigine ben eminim.

Ayrilma nedenlerini kizdan dinledim zaten dun aksam kuzenime anlatiyodu soguk davrandigi icin bitirmis sonra sevgilimle arayi duzeltmeye calismis ama bizimki yanasmamis bu dogru bikac kisidende bu sekilde duydum

kıza umut verip, hayalleriyle oynayıp birde ondan caldıkları varsa ahı tutar..
madem bu kadar korkuyorsun erkek arkadasına söyle kızla uygun bir dille neden ayrılma talebi oldugunu konussun ve helallik dilesin.

Bende bunu yapmasini isticem aksam helal edip etmemek ona kalmis artik.

Eger ki bu adam iki hafta once aileme gelip nisan icin tarih koyuyorsa sonrasinda bana yalanlar soyleyip ayrilmak istiyorsa ve bunu soylerken evlenemem yasamak istedigim seyler var ama seni hala seviyorum seninle mutluyumda sen beni bekle diyorsa ben bu adama ah ederim arkadasim.ki gene birsey dememistim ama ayrildiktan sonra yanima gelip 3 gun benim gonlumu gene aldi hic birsey olmamis gibi geldi ozlemini giderdi ve gitti gene yok oldu.ne yasadigimi ben bilirim bunlar buraya yazabildiklerim. planlanipta ah edilmez yanarsin aglarsin sizlanirsin karsindaki seni insan yerine koyup dinlemez bile o an agzindan cikar.ondan hic acimiyorum artik ona hakliymisim ki Allah cektiriyor ona.

Benim basima daha kotusu geldi sekerim, ben de ah ettim. Ama ah ettigim icin pismanim, belki de boylesi benim icin daha hayirli oldu diyorum bazen.

Herkes herkese ah edebilir.canimiz yaninca allaha siginiriz bu cok normal.tutar tutmaz o ayri konu.senin hic canin yanmadigi icin heralde bole rahat konusuyorsun.iliskiler baslar biter bu kadar kolay degil.o insana verilen vaatler oynanan hayeller vat.bedeli olmali..can yakanin cani yanmali ...

Benim canim tanidigim herkesin toplamindan daha cok yandi sekerim, ben de ah ettim. Lakin ah ettigim insana bir sey olmadi, o simdi cok iyi bir yerde ve ben baskasina ah etmekle mesgulum.......yani ah ettim, sonucunu da bekledim ama o adamin gayet guzel yerlere geldigini gorunce ilahi adalete pek de inanmaz oldum. Kotu duygular besleyerek kendimize kotuluk ederiz sadece diye dusunuyorum. O adam yuzunden ben kabima sigamadim, ulke degistirdim, canim o kadar yanmisti, hala da o ulkede yasiyorum bu arada......neyse, yani ben bir sey kazanamadim ah etmekten. Canim cok yandigi icin rahat konusuyorum aslinda.

Benim canim tanidigim herkesin toplamindan daha cok yandi sekerim, ben de ah ettim. Lakin ah ettigim insana bir sey olmadi, o simdi cok iyi bir yerde ve ben baskasina ah etmekle mesgulum.......yani ah ettim, sonucunu da bekledim ama o adamin gayet guzel yerlere geldigini gorunce ilahi adalete pek de inanmaz oldum. Kotu duygular besleyerek kendimize kotuluk ederiz sadece diye dusunuyorum. O adam yuzunden ben kabima sigamadim, ulke degistirdim, canim o kadar yanmisti, hala da o ulkede yasiyorum bu arada......neyse, yani ben bir sey kazanamadim ah etmekten. Canim cok yandigi icin rahat konusuyorum aslinda.

kimin ne yaşadığını kimse bilemez . ama ilahi adalete inanmadığın için zaten o noktada ettiğin ah da tutmaz . herkes yaşattığını yaşar ama 5 ama 10 sene sonra . ben buna inanıyorum çevremde çok örnek gördüm . ama inanmıyorum diyorsan iş bitmiştir zaten . öte yandan kötü duygular beslemek insanı köreltir . en iyisi allaha havale edip yola devam etmek ..

herşey nasip kısmet .. :6:
hayatınıza bakın .. :16:
böyle şeyleri takmayın .. :31:

bu kendinden soğutma kısmı ne yazık ki öyle masum olmuyor. soğutmak için dünyayı karşılarındaki insana dar edebiliyolar. bir arkadaşımın başına gelmişti. karşı tarafla da ortak arkadaşım vardı. adam kötü davranıyo aramıyo sormuyo kız ne oluyo bi sorun mu var diyor adam yok diyor. ama elinden geleni ardına koymuyor. şöyle yapma böyle yapma şuraya gitme evden çıkma falan filan boş yere kavgalar. kendinden soğutmak için yapmış. bu fix bi taktiktir.
ama dürüstçe çıkıp dese ki kusura bakma ama olamayacak hakkını helal et. bi haksızlık olmadan kız beddua etse ne olur. lakin senin arkadaş eziyet ettiyse üzdüyse ahı çıkar kimsenin ahı kimse de kalmaz.

bu arada ilahi adalet Allah ın adaletine denir ve ergeç yerini bulur. biz çok aceleciyiz. her şey hemen olsun istiyoruz. ama o zaman hayatta ki sınavların bi manası olmazdı. Allahın değirmeni yavaş öğütür ama ince eler demiş atalarımız. haklıysanız hakkınız ergeç size teslim edilecektir.

Back
X