- 16 Haziran 2011
- 15.983
- 69.649
- 798
Saçına şampuan sürmeyip ne yapıyor anlamadım. Sadece suyu açıp öyle altında mı duruyor?
Ablam almış bana bu liflerden. Çok hoşuma gitti. Kullandım. Sonra baktım ki sabunlar bitiyorGeçen gün bir duş lifi aldım , içinde top şeklinde sabunlar var, ıslatınca kendiliğinden köpürüyor duş jeline falan gerek kalmıyor.
İnsanlar daha ne kadar üşengeç olabilir diye düşünmüştüm.
Konuyla alakası ne? Yok öyle aklıma geldi...
Benim de mutluluğum üzerinde "10-15 kullanımlıktır" yazısını görene kadardı. Ama olsun bitince normal lif olur.Ablam almış bana bu liflerden. Çok hoşuma gitti. Kullandım. Sonra baktım ki sabunlar bitiyorçok üzüldüm. Nedense sabunların biteceği aklıma gelmemişti düşünmemiştim
10 15 kullanımlık mı? Ben en az 10 kere kullandım ve sanki 40 kere daha kullanacak gibi duruyor benimki. İnş böyledir yani.Benim de mutluluğum üzerinde "10-15 kullanımlıktır" yazısını görene kadardı. Ama olsun bitince normal lif olur.
Dinlendiğinde de yoruluyordur okızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Ayy belki ben yaşadımOhoo işin
Yoo inan ki yaşamadım. Konulardan biliyorum.
Ohh iyi bari stoklamayı düşünüyordum bakın rahatladım şimdi.10 15 kullanımlık mı? Ben en az 10 kere kullandım ve sanki 40 kere daha kullanacak gibi duruyor benimki. İnş böyledir yani.
Bu herifin saç bakımı yapmak için şampuan kullanmadığını sanmıyorumKonudaki adamın nedenlerini ve kişisel temizlik detaylarını bilemem.
Ancak Dünyada şampuansız saç yıkama yapan oldukça fazla sayıda insan mevcut. Akımın adı da "No Poo" ( No Shampoo) olarak geçiyor. Yıllar önce kkda da bununla ilgili konular açılmıştı.
Örneğin ; 29 Nisan 2013 Şampuan ve Saç Kremleri - No poo şampuansız saç yıkama konusu.
Bu adam okumaya, araştırmaya bile üşenir. Aşağıdaki durumdan dolayı değildir.Konudaki adamın nedenlerini ve kişisel temizlik detaylarını bilemem.
Ancak Dünyada şampuansız saç yıkama yapan oldukça fazla sayıda insan mevcut. Akımın adı da "No Poo" ( No Shampoo) olarak geçiyor. Yıllar önce kkda da bununla ilgili konular açılmıştı.
Örneğin ; 29 Nisan 2013 Şampuan ve Saç Kremleri - No poo şampuansız saç yıkama konusu.
Bu herifin saç bakımı yapmak için şampuan kullanmadığını sanmıyorum
Muhtemelen vücudunu da sabunlamıyordur. Suyun altına girmeyi duş almak zannediyordur. Iyyk ya iğrenç. Böyle biri deodorant da kullanmaz, leş gibi kokuyordur.
Bu adam okumaya, araştırmaya bile üşenir. Aşağıdaki durumdan dolayı değildir.
No Poo ve çavdar unuyla yikamayi denedim bana göre değil. O şampuan köpürecek, temiz saç gıcırtısını hissetmeliyim.
Adam kendi ayakkabı numarasını bilmiyormuş yahuBilemeyiz , "ummadık taş baş yarar" derler. Alüminyum ve kimyasallardan kaçınmak için doğal ürünlere dönen ve sprey deodorant kullanmayan insanlar da var, bu arada.
Bu adam kir, pislik içindeyse konu sahibi neden aşık olmadığını da belirttiği adamdan vazgeçemiyor ; asıl soru bu.
Adam kendi ayakkabı numarasını bilmiyormuş yahuSanmıyorum bakımlı biri olduğunu. Kanepeden kalkmıyormuş, siyaset programı izliyormuş sürekli.
Allah aşkına, bu adam bile karısını aldatacak kadın bulabiliyorsa benim kadın milletinden umudum kesilir.Sence ne olursa yikilir? Malum aldatma da vardi galiba.
Sen onu bunu bırak da, bu pis herifi bile eve tost yemeğe davet eden kadın var, bu evli kadınların evlerinde nasıl bir organizma var ki gözleri bu herife bile kayıyor, ayyy içim kalktı be.Evet gece yarısı tost resimli mesaja hemen yanına geliyorum demek çok arkadaşca. Birde şey vardı, bir adam eşinizin karısına mesaj atmasını istemiyordu değil mi? Artık evli kadına ne yazdıysa. Bunların işyerinde olan kısımları var tabi onları unutmamak lazım. Sizin bu evde yerinden kalkmayan koca, işyerinde kadınlarla nasıl muhabbet ediyorki, gecesine tost mesajları gelip, saatlerce yazısıyorlar?
Bu durumda eşinizin ne dediği değil, ne yaptığı önemli. Basbayagi size karşı bu ölü taklidi yapar.
Allah aşkına, bu adam bile karısını aldatacak kadın bulabiliyorsa benim kadın milletinden umudum kesilir.
Mantık evliliğini iyi birisi olmasıyla bağdaştırmış. Tuhaf bir cümle evet, ben demiyorum, kendisi diyor.Konu sahibi mantik evliligi yapmis.:) isin mantigini sorgulama cunku benim mantigim konuda devre disi kaldi :) baskasinin kocasi falan bu adami ariyormus benim karimi arama diyormus :) hangisini anlatayim yani tek derdi keske bu konu olsa.
Herbirseyi yapmaya usenmek, usenmek de degil, gormezden gelip umursamama ve daginik Pis olayini gordum de, sampuan surmeye usenen versiyonuna rastlamamistim. Sizinki epey seviye atlamis.kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Benim de aklımdan bu gectiBu tembellikle sevişmeye üşenmiyordur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?