BU KOCA NASIL KOCA

Saçına şampuan sürmeyip ne yapıyor anlamadım. Sadece suyu açıp öyle altında mı duruyor?

Konudaki adamın nedenlerini ve kişisel temizlik detaylarını bilemem.

Ancak Dünyada şampuansız saç yıkama yapan oldukça fazla sayıda insan mevcut. Akımın adı da "No Poo" ( No Shampoo) olarak geçiyor. Yıllar önce kkda da bununla ilgili konular açılmıştı.

Örneğin ; 29 Nisan 2013 Şampuan ve Saç Kremleri - No poo şampuansız saç yıkama konusu.

Ablam almış bana bu liflerden. Çok hoşuma gitti. Kullandım. Sonra baktım ki sabunlar bitiyor çok üzüldüm. Nedense sabunların biteceği aklıma gelmemişti düşünmemiştim

Ablam almış bana bu liflerden. Çok hoşuma gitti. Kullandım. Sonra baktım ki sabunlar bitiyor çok üzüldüm. Nedense sabunların biteceği aklıma gelmemişti düşünmemiştim
Benim de mutluluğum üzerinde "10-15 kullanımlıktır" yazısını görene kadardı. Ama olsun bitince normal lif olur.

Benim de mutluluğum üzerinde "10-15 kullanımlıktır" yazısını görene kadardı. Ama olsun bitince normal lif olur.
10 15 kullanımlık mı? Ben en az 10 kere kullandım ve sanki 40 kere daha kullanacak gibi duruyor benimki. İnş böyledir yani.

Dinlendiğinde de yoruluyordur o

Sacına sampuan sürmeye usendikten sonra niye banyoya giriyor ki uyumaya mı.erkegin tembeli cekilmiyor ya peki işi gucu varmı yoksa işte de mi tembel. Yazzık kele dokanma adama

Bu herifin saç bakımı yapmak için şampuan kullanmadığını sanmıyorum

Muhtemelen vücudunu da sabunlamıyordur. Suyun altına girmeyi duş almak zannediyordur. Iyyk ya iğrenç. Böyle biri deodorant da kullanmaz, leş gibi kokuyordur.

Bu adam okumaya, araştırmaya bile üşenir. Aşağıdaki durumdan dolayı değildir.
No Poo ve çavdar unuyla yikamayi denedim bana göre değil. O şampuan köpürecek, temiz saç gıcırtısını hissetmeliyim.

Bilemeyiz , "ummadık taş baş yarar" derler. Alüminyum ve kimyasallardan kaçınmak için doğal ürünlere dönen ve sprey deodorant kullanmayan insanlar da var, bu arada.

Bu adam kir, pislik içindeyse konu sahibi neden aşık olmadığını da belirttiği adamdan vazgeçemiyor ; asıl soru bu.

Çavdar ununu duymamıştım , şampuansız saç yıkamada nasıl kullanılıyor bir bakayım ; hiçbir şey olmasa genel kültür olur.

Adam başka kadınlarla mesajlaşırken üşenmiyormuş ; kendi bakımı ve sağlığıyla ilgili konularda da üşenmeyebilir.

Adam kendi ayakkabı numarasını bilmiyormuş yahu Sanmıyorum bakımlı biri olduğunu. Kanepeden kalkmıyormuş, siyaset programı izliyormuş sürekli.

Adam kendi ayakkabı numarasını bilmiyormuş yahu Sanmıyorum bakımlı biri olduğunu. Kanepeden kalkmıyormuş, siyaset programı izliyormuş sürekli.

O zaman neden vazgeçilmez bu adam, temel soru ve sorun bu bence.

Mantık evliliği yapmış konu sahibi; bu adam kişisel bakımına önem vermiyorsa, kendisine karşı sıcak bir yaklaşımı yoksa , bu nasıl bir mantık anlam veremiyorum.

Sen onu bunu bırak da, bu pis herifi bile eve tost yemeğe davet eden kadın var, bu evli kadınların evlerinde nasıl bir organizma var ki gözleri bu herife bile kayıyor, ayyy içim kalktı be.

Allah aşkına, bu adam bile karısını aldatacak kadın bulabiliyorsa benim kadın milletinden umudum kesilir.

Konu sahibi mantik evliligi yapmis.:) isin mantigini sorgulama cunku benim mantigim konuda devre disi kaldi :) baskasinin kocasi falan bu adami ariyormus benim karimi arama diyormus :) hangisini anlatayim yani tek derdi keske bu konu olsa.

Konu sahibi mantik evliligi yapmis.:) isin mantigini sorgulama cunku benim mantigim konuda devre disi kaldi :) baskasinin kocasi falan bu adami ariyormus benim karimi arama diyormus :) hangisini anlatayim yani tek derdi keske bu konu olsa.
Mantık evliliğini iyi birisi olmasıyla bağdaştırmış. Tuhaf bir cümle evet, ben demiyorum, kendisi diyor.

Herbirseyi yapmaya usenmek, usenmek de degil, gormezden gelip umursamama ve daginik Pis olayini gordum de, sampuan surmeye usenen versiyonuna rastlamamistim. Sizinki epey seviye atlamis.

Tembel hayvan diye bir canli var ya, o canlandi gozumde

Saka bir yana, karakter de olabilir de, Hormon/kan vs testleri yaptirdiniz mi? Fizyolojik ise duzeltilebilir-bir nebze, yok bu huysa ya Rabbim omur nasil gecer, onu o zaman dusunursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…