BU KOCA NASIL KOCA

bende kendısıne tam olarak bu cumleyı kurdum nededı bılıomusunuz olesıne arkadasca konusmus neden usenecekmıs
Evet gece yarısı tost resimli mesaja hemen yanına geliyorum demek çok arkadaşca. Birde şey vardı, bir adam eşinizin karısına mesaj atmasını istemiyordu değil mi? Artık evli kadına ne yazdıysa. Bunların işyerinde olan kısımları var tabi onları unutmamak lazım. Sizin bu evde yerinden kalkmayan koca, işyerinde kadınlarla nasıl muhabbet ediyorki, gecesine tost mesajları gelip, saatlerce yazısıyorlar?

Bu durumda eşinizin ne dediği değil, ne yaptığı önemli. Basbayagi size karşı bu ölü taklidi yapar.

Son düzenleme:
Adam evli kadınlara yazmaya üşenmiyor ama siz şampuansız duş almasına ehvamlanıyorsunuz. Cidden gerçek mi bu?
Saçını bile yıkamayan adamı hangi kadın ne yapsın? Adam o kadar salak ki istediği halde aldatmayı bile beceremez bu durumda. Sizin başınıza kalmış, zavallının teki.

Sanki ortalama bir erkegi tarif etmissiniz gibi geldi

Saka bir yana, gercekten her zaman mi bu derece tembeldi yoksa sonradan mi bir haller geldi? Depresyon olabilir, devamli yorgunluk hali bir hastalik belirtisi olabilir. Ama sampuan konusu bambaska bence.

Böyle bir adamın sadece tembelliğine odaklanmak

Hey Allahım benim kocamda tam tersi kivrak hızlı ve hiç oturmaz nerdeyse bende o huyundan sıkılırım hep temizlik ister benide kendine benzetmeye başladı.

Ay o ne öyle, evde köpek beslesene daha iyi en azından eğitirsin ..

Başka kadınlarla mesajlaşıp, espri yapabiliyorsa tavrı size karşı. Evliliğinizde mutsuz, o yüzden hiçbir şey yapmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…