- 29 Mayıs 2021
- 14.374
- 93.500
- 548
- 36
Evet gece yarısı tost resimli mesaja hemen yanına geliyorum demek çok arkadaşca. Birde şey vardı, bir adam eşinizin karısına mesaj atmasını istemiyordu değil mi? Artık evli kadına ne yazdıysa. Bunların işyerinde olan kısımları var tabi onları unutmamak lazım. Sizin bu evde yerinden kalkmayan koca, işyerinde kadınlarla nasıl muhabbet ediyorki, gecesine tost mesajları gelip, saatlerce yazısıyorlar?bende kendısıne tam olarak bu cumleyı kurdum nededı bılıomusunuz olesıne arkadasca konusmus neden usenecekmıs
Espri yaptım zaten sıkıntı değil:))Görmemişim.hemen konuyu okuyup yazdım
Saçını bile yıkamayan adamı hangi kadın ne yapsın? Adam o kadar salak ki istediği halde aldatmayı bile beceremez bu durumda. Sizin başınıza kalmış, zavallının teki.Adam evli kadınlara yazmaya üşenmiyor ama siz şampuansız duş almasına ehvamlanıyorsunuz. Cidden gerçek mi bu?
Merakımdan soruyorum seks yapmaya da üşeniyor mu ?
Neredelerdesin sen çiçeeemmGörmemişim.hemen konuyu okuyup yazdım
Böyle bir adamın sadece tembelliğine odaklanmakEvet gece yarısı tost resimli mesaja hemen yanına geliyorum demek çok arkadaşca. Birde şey vardı, bir adam eşinizin karısına mesaj atmasını istemiyordu değil mi? Artık evli kadına ne yazdıysa. Bunların işyerinde olan kısımları var tabi onları unutmamak lazım. Sizin bu evde yerinden kalkmayan koca, işyerinde kadınlarla nasıl muhabbet ediyorki, gecesine tost mesajları gelip, saatlerce yazısıyorlar?
Bu durumda eşinizin ne dediği değil, ne yaptığı önemli. Basbayagi size karşı bu ölü taklidi yapar.
Hey Allahım benim kocamda tam tersi kivrak hızlı ve hiç oturmaz nerdeyse bende o huyundan sıkılırım hep temizlik ister benide kendine benzetmeye başladı.kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Yoo tonla sevişmeye üşenen erkek konusu var.bence siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz.Kesin sevişmeye üşenmiyorduro iş olunca zımba gibi oluyorlar,başka iş olunca yorgun
Adam çalışmıyor mu?
Herkes yasadigini yaziyorYoo tonla sevişmeye üşenen erkek konusu var.bence siz inanmak istediğinize inanıyorsunuz.
Neredelerdesin sen çiçeeemm?
Ay o ne öyle, evde köpek beslesene daha iyi en azından eğitirsin ..kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
Yoo inan ki yaşamadım. Konulardan biliyorum.Herkes yasadigini yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?