kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
kızlar merhaba tembel mi tembel bir kocam var nasılmı hemen soleyım;mesela sürekli yatan gezmeye gıtmekten yorulan,içtiği bardağı mutfağa goturmeye üşenen üzerini hergün değiştirmek istemeyen en komiğide duşta saçına şampuan sürmeye üşenen:)
Nasıl davranmam gerekiyor nedemem gerekiyor bilmiyorum.işi gücü oturmak ve yatmak
O duş yaparken kafasına şampuan dökün kaçın. Elbiselerini saklayın , önüne yemek götürmeyin hastayım diyin. Ne bilim kendi kendine bunları yapınca. Aşkım sen olması gerekeni yap gerisini ben hallederim diyecektir.
Saçına şampuan sürmeye üşenmek nedir ya, böyle bir insanı değiştirmeniz mümkün değil üzgünüm. Evlenmeden önce bu huyunu bilmiyor muydunuz? İşe gidiyor mu bari?
Sen onu bunu bırak da, bu pis herifi bile eve tost yemeğe davet eden kadın var, bu evli kadınların evlerinde nasıl bir organizma var ki gözleri bu herife bile kayıyor, ayyy içim kalktı be.
Sevgisizlik insanın enerjisini alır ..sizin onu sevmediğini biliyor ve bu yüzden olabilir hayata karşı tembelliği ... Benim hayat enerjim sevgiden geliyor mesela ...sevilmedigimi hissettiğim yerde uykum gelir .