BU KOCA NASIL KOCA

Okurken daraldım Allah size yardım etsin

O duş yaparken kafasına şampuan dökün kaçın. Elbiselerini saklayın , önüne yemek götürmeyin hastayım diyin. Ne bilim kendi kendine bunları yapınca. Aşkım sen olması gerekeni yap gerisini ben hallederim diyecektir.

Saçına şampuan sürmeye üşenmek nedir ya, böyle bir insanı değiştirmeniz mümkün değil üzgünüm. Evlenmeden önce bu huyunu bilmiyor muydunuz? İşe gidiyor mu bari?
Nerden bilsin saçina şampuan sürmediğini ancak bı yastığa baş koyunca ortaya cikar

Sen onu bunu bırak da, bu pis herifi bile eve tost yemeğe davet eden kadın var, bu evli kadınların evlerinde nasıl bir organizma var ki gözleri bu herife bile kayıyor, ayyy içim kalktı be.
evde iş yapmaz, tamam
bardağını kaldırmaz, tamam
akşama kadar g.tünü yayar TV izler ona da tamam. buraya kadar olan modelden milyon tane var zaten.

ama banyo yapıp üstünü değiştirmekten aciz bir adamın dışarıda nasıl bir cazibesi olabilir?

İnsan gerçekten hayret ediyor.

Biraz benimki de böyle. Bence vitamin depoları boş, kan tahlili yaptırması da şart ama dr a gitmeye de üşendiği için bilemiyoruz tabii

Birde bu adamı cazip bulan kadın nasıl bir yoklukta

Sevgisizlik insanın enerjisini alır ..sizin onu sevmediğini biliyor ve bu yüzden olabilir hayata karşı tembelliği ... Benim hayat enerjim sevgiden geliyor mesela ...sevilmedigimi hissettiğim yerde uykum gelir .

Öncelikle bu durumu komik bulmaktan vaz geçin. Üzgünüm ama iğrenç bir durum bu çünkü tembellikle birlikte kendisi pis bir insan.

Ne diyeceğinizi bilmemenizde ayrı bir konu.. size hiç mi saygısı yok temizliğine bile dikkat etmiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…