- 7 Haziran 2019
- 116
- 70
- 18
- 39
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordumnormalde nasıl biri? ilişki dinamiğiniz nasıl? bazısı için böyle şeyler hiç önemli değildir mesela.
E o zaman boşuna beklenti içine girmişsiniz. O da geçiştirmek için gelince kutlarım demiş. Aklında bile değil bence şu an.Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
Acikca soylesem bana verecegi cevaplari bile biliyorum. Ben calisiyodum sehir disindaydim vaktim mi oldu. Bencillik etme bidi bidi bidi. Sonuc hakliyken haksiz olurumKırıldığınızı belirtin açıkça konuşun içinizde tutacağınıza
Bu adamdan beklemek hataNormalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
Iste bende diyorum ki ne yapayim evi yakasim var. Ben ona bu kadar hassas yaklasirken bu umursamazligina kuduruyorum. Ne yapayim sizceE o zaman boşuna beklenti içine girmişsiniz. O da geçiştirmek için gelince kutlarım demiş. Aklında bile değil bence şu an.
Eşinize o kadar hassas davranmayın o zaman. Belli ki kıyaslama yapmak sizi sinirlendiriyor.Iste bende diyorum ki ne yapayim evi yakasim var. Ben ona bu kadar hassas yaklasirken bu umursamazligina kuduruyorum. Ne yapayim sizce
Haklisiniz. Ne kadar ekmek o kadar kofte olmali belkideEşinize o kadar hassas davranmayın o zaman. Belli ki kıyaslama yapmak sizi sinirlendiriyor.
E zaten adam hep ayniymis. Farkli birsey yapmamış ki simdiye kadar dogasi bu. Birsey beklemeniz sacma olmuş. Surekli birseyler yapar neyse de yapmayandan yapmasini bekleyip yapmadi diye kirilmak olmamis.Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
O zaman beklenti neden?Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?