- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.418
- 133
- Konu Sahibi Psikolojikdeliii
-
O zaman sasirmamak lazim. Adam hep boyleymis. Bizimki de pek anlamaz kutlamalardan hediyelerden. Ben cok severim,olmayinca olmuyor iste. Uzmeyin kendiniziNormalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
Siz sinirlenmiyor musunuz peki bu duruma? Ya da uzulmuyor musunuz hiç?O zaman sasirmamak lazim. Adam hep boyleymis. Bizimki de pek anlamaz kutlamalardan hediyelerden. Ben cok severim,olmayinca olmuyor iste. Uzmeyin kendinizi
Yok sinirlenmiyorum. Uzulmuyorum da aslinda bu da onun tarzi diyip geciyorum. Ozel gunlerin disinda kafasina eserse beni alip istedigini sec diyor ya bir yere goturup,en cok ona sinirleniyorumSiz sinirlenmiyor musunuz peki bu duruma? Ya da uzulmuyor musunuz hiç?
Cok iyiymis bu. Kendinizi yipratmiyorsunuz en azındanYok sinirlenmiyorum. Uzulmuyorum da aslinda bu da onun tarzi diyip geciyorum. Ozel gunlerin disinda kafasina eserse beni alip istedigini sec diyor ya bir yere goturup,en cok ona sinirleniyorumsanki ben gerizekaliymisim ,kendi basima o goturmeden gidip de o seyi alamiyormusum gibi hissediyorum komik aslinda ama napalim
Yok yav niye yipratayim? Gul gec seyler. Arada arkadan cekistiriyorum adami. Dedikodu yapiyorum iste burda,bazen kuzenlerle arkadaslarlaCok iyiymis bu. Kendinizi yipratmiyorsunuz en azından
Muhtesem fikir uyguliycamAkşama ne yemek var
Misal pilav ve fasulye
Pilav tabaklarına fasulyeye yoğurda salataya mum dik bu ne derse "ah seni şaşkındoğum günü süprizi yapıp yemeklere mum mu diktin " de
Aval aval bakar muhtemelen
Sendeşöyle bakar başka odaya geçersin
Süper fikirmiş:)Bence tartışmaya dönebilecek imalar ya da laf çarpmalardansa, canım biliyorum çok yoğunsun, sen vakit ayıramayacaksan ver kredi kartini hediyemi ben seçerim diyebilirsiniz ya da aynı şekilde doğumgünüm için şurda yemek yemeyi düşünüyorum sana da uyar mı diye sorarak siz bir organizasyon yapmaya çalışın. Kocanızdan bosuna beklentiye girmeyin ve tadınızı kacirmayin bence.
Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
4. Yilimiza girdik evlilikte. Bu yıl iyi ki doğmuşsun diye mesaj bile atmadı. Normalde çok ince düşünceli hassas bi adamdır. Kutlamaya imkan yoksa erteler başka gün kesinlikle kutlardı. Bu yıl öyle olmadı. Muhtemelen benim fark etmedigimi saniyo. Eğer normalde ince düşünceli bi adam olmasaydı bunu kafasına kakardim ama hiç konusunu bile açmadım çünkü bana değer verdiğini biliyorum ve hissettiriyo. Ben öyle günlere çok takılan bi insan değilim . Bazen kendim gün icat edip kutlama yaparım eşim eve gelip şaşırır bugün neyi kutluyoruz diye. Açıkçası böyle bi adamın doğum günün kutlu olsun bile dememesi içime dokunmadı değil ama çok da üstünde durmadım. Tabi şimdi bile doğum günün kutlu olsun dese mutlu olurumKızlar merhaba. Benim size sormak istedigim şu; Eşim 5 gündür şehir disindaydi is nedeniyle ve tam dogumgunume denk geldi. Uzaktan kutlu olsun dedi gelince telafi edicem dedi. Geleli bugun 3. Gün ne telafi gordum ne hediye. Şimdi siz olsanız yerimde ne yaparsınız? Butun fikirlerinize ihtiyacim var nolur tesekkurler :)
Ee ne bekliyorsunuz? Bir gün çok farklı bir şekilde uyanıp ilgili alakalı birine mi dönüşecek bu adam nedir?Normalde de beni alip bir romantik yemege bile goturmuslugu yoktur. Calisir ve hep yorgundur. Bahaneleri hic bitmez 3 yil olacak evleneli 1 kere hediyesini gordum
Cok ama çokkk haklisin.Ben de bozulanlardanim. Çünkü a kişisine farklı b kişisine farklı muamele görünce ister istemez değersiz miyim dusuncesine kapılıyor insan.
Mesela bekarken çok güzel bir sürpriz hazirlamisti benim için. Evlendikten sonra ise balayından döneceğimiz gün d. günümdü. Tebrikle gecistirmisti, küçük bir hediyecik ya da pastacik bile yoktu. Düşünün daha çiçeği burnunda evliyiz ve ilk kez birlikteyken kutlayacağız diye bekliyorum. Eve dönünce hediye alacakmismis. Bunu söyleyen koca kişisi, askerdeyken annesine çiçek yaptırıp yollamış bir insan. Aynı kişi, benim zorla evime aldirdigim ütünün aynısını annesine hediye olarak almak istemiş bir insan. Neymiş efendim, anasının ütüsü bozulmuş da tam da anneler gününde küçük gorumcekin bunu haber veresi tutmuş. Ya da aynı ana kuzusu, babamın vefat ettiği gün annecigine anneler günü için yüzük almaya gitmiş bir insan. Yani benim sartlarimda sinir olmamak, kiskanmamak, değersiz hissetmemek mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?