- Konu Sahibi dertlisezen
-
anlattıklarınıza gore suan bankaya atarsanız esınızle aranızda acılcakdır..Acaba son kalan bılezıgımı bozdurup bankayamı atsam ya da anneme bı hesap actırıp bankaya mı atsak??Kızlar esıme yalan soylemek te ıstemıyorum ama bu son bılezıgımı bılmıyor sanırım.Onumuzdekı sene uc ayda bır 839 lıra ogrenım kredısı odıcem ben ya
Bizde bi adet vardır evde ne kadar maddi sıkıntı olursa olsun kadının altınına incisine göz dikilmez
farklı yollar bulunur ödeme için
çünkü bi kere sıkışıp altın satan alışır değer vermez her an herşeyi götürüp satar dikkat et başka bişey satmasın o evden
anlattıklarınıza gore suan bankaya atarsanız esınızle aranızda acılcakdır..
once esınızle konussanız..ona bunlarda kalsın daha kotu gunler ıcın desenız..
haa esının haberı yokmu bılezıkden?..
emınmısın bukadar parayla ılgılenen bırısı senden ıyı bılıyodur?..
Sımdı bende bır bılezık kaldı onu da bozdurup bankaya atıcam ogrenım kredısı odemem var seneye bılıyorsun desem.O parayı ben alayım arabayı yaptıralım yerıne koyucam soz e bak zaten az borcumuz kaldı merak etme sen de ıse gıreceksın gıbılerınden konusacak.Ben de hayır dıcem bu sefer sen zaten sakın elını tasın altına sokma sen sakın fedakarlık yapma der hemen.Bunu da anlamasını ıstıyorum artık.Ben evlendıgımızden berı dogruduzgun bırsey almıyorum ya.Bır sene boyunca tek aldıgım sey demıyım bana alınan sey dogumgunumdekı fırın.Kendı annem bana cok kıyafet alır alma desem bıle.Ise gıreyım artık ya :gitme: Calısırken de benım maasıma guvenıp harcama yapıyo.Ben aldıgım ılk maasla evın dıs kapısını degıstırdım taksıde gırdım.Son odenme ayı okullar kapandı 150lıralık borcum kaldı onu odemeye gıdıcem sımdı odeme dıyo.Paramız kalmazmıs.Borc odemeye gelınce para yok ama harcamaya gelınce para cok.Bı yolunu bulmam lazım benı anlaması ıcın.
canım esım calısıyor.Kocamın sorunu para yokken benım bılezıklerıme bırıktırılenlere goz dıkmesı sonra da gerı odıcem kesın yerıne yapıcaz merak etme dedıkten sonra yapmaması ve benı de kendı annesını ve babasını zor durumda bırakması.
Arkadaşım eşinizin tavırları çok yanlış belki farkında değilsiniz..
Alacaklılarla sizi muhatap etmesi hatta ödememenizi söylemesi...
Ne demek paramız kalmaz
Eeee borç ne olacak,adam kapıya dayandı mı ne diyeceksiniz?
Bu adamın çalıştığı nereye gidiyor böyle?
Sizin maaşınıza güvenmesi de nedir?
Lütfen aklınızı başınıza alın..
Böyle siz çok yıpranırsınız..
kelin ilacı olsa başına sürer.
hatta ben de bir topic açtım,bana fikir verin diye:uhm:
bir sorum olacak.eşinin ailesi para yönetimini bilir mi yoksa onlar da savurgan bugün yiyelim,bugün içelim,bugün gezelim diyenlerden mi?
varsa kardeşleri nasıllar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?