- 23 Ağustos 2012
- 51.270
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.695
- 898
Evet asla hakki yok bu konuda hemfikiriz anlasamadigimiz nokta her olumsuzda buradaki bayanlarin boşa bu adami demesi.
Koca sevdalisi ve kezban ilginc benzetmeler sanirim icinde bulundugun durum bu.
İlk mesaj birine hakaret kocan kaçmıştır , dedikoducu teyzesin
Şimdi bana son satırda ben değilim sensin ilkokul 3e geri döndüm aptal sensinnnn kötü söz sahibine aittir tadında bir cevap
Sizin işiniz de zor gerçekten, her mesaja bir hakaret sıkıştırmak zor iş
Nasıl köle cariye olunur manifestosu yazın 1 sayfalık , sonra bana koca sevdalısı sensin yazın??? Neyse.
Olur mu kadın erkeğin fino köpeği olmalı yuva ve kocayı elde tutmak önemli.
Sizin boşanabilme kıstasınız nedir ne olursa kadın boşanabilir sizce?Aldatılınca affedecek,tacize uğramasına rağmen türlü hakareti alttan alacak.
Benim bildiğim eşler birbirinin yaralarını sarar,yaraları deşmez.Benim bildiğim yuva anlayışında adam beni aldatıyorsa yuvayı o yıkmış olur boşanınca ben değil.
Hayatımın tümü de hiçbir zaman koca olmayacak.Tek amacım asla kocamı evde tutmak olmayacak. Ve şunu hep bilicem bi adam benim yanımdaysa gerçekten yanımda olmak istediği için, ben yanımda tuttuğum için değil.Ama siz hiçbir zaman bundan emin olamayacaksınız.Üzülüyorum adınıza.
Emin olacagim seyler var Evlilik kurumunun kutsalligi mahremiyeti ve dizilerdeki gibi yurumedigi. Uzgunum siz acabalarinizla ve yalniz yasamaya fitratinizin bozulmasina ve ruhunuzun aci cekmesine bir care bulamayacak ve hayatta bir dikili agaciniz olmayacak. Evlilik bor alisveris isi degil bir emek isi. Eet taraflardan biri hata yapabilir bu sizde olabilirsiniz esinizde ilk hatada yanlis yazilmis bir kagit parcasi muamalesi yapamazsiniz bu dogru degil. Pekala bir hakeme gidilebilir bir evlilik danismanindan yardim istenebilir. Aldatmis bir erkek aldatilmis bir kadindan daha zavalli bir duruma duser bu da bir gercek. Bir erkek neden aldatir bunun kokenine inmek gerekir tabi bunu gun teyzesi yapamayacagindan bosa kurtul diyecektir.
Tamam bosanalim gun teyzeleri peki sonrasi baska bir koca o da hata yaparsa yine baska bir koca o da hata yaparsa yalniz yasayalim bumu teoriniz?
Cocuk kime baba diye sirtini yaslayacak peki?
Babam niye yok neden ayrildiniz dediginde verdiginiz hangi cevap onunda saglikli bir birey olarak yasamasina izin verecek?
Emin olacagim seyler var Evlilik kurumunun kutsalligi mahremiyeti ve dizilerdeki gibi yurumedigi. Uzgunum siz acabalarinizla ve yalniz yasamaya fitratinizin bozulmasina ve ruhunuzun aci cekmesine bir care bulamayacak ve hayatta bir dikili agaciniz olmayacak. Evlilik bor alisveris isi degil bir emek isi. Eet taraflardan biri hata yapabilir bu sizde olabilirsiniz esinizde ilk hatada yanlis yazilmis bir kagit parcasi muamalesi yapamazsiniz bu dogru degil. Pekala bir hakeme gidilebilir bir evlilik danismanindan yardim istenebilir. Aldatmis bir erkek aldatilmis bir kadindan daha zavalli bir duruma duser bu da bir gercek. Bir erkek neden aldatir bunun kokenine inmek gerekir tabi bunu gun teyzesi yapamayacagindan bosa kurtul diyecektir.
Tamam bosanalim gun teyzeleri peki sonrasi baska bir koca o da hata yaparsa yine baska bir koca o da hata yaparsa yalniz yasayalim bumu teoriniz?
Cocuk kime baba diye sirtini yaslayacak peki?
Babam niye yok neden ayrildiniz dediginde verdiginiz hangi cevap onunda saglikli bir birey olarak yasamasina izin verecek?
Yoo ben aldatılırsam bunu eşimin karaktersizliğine bağlarım sorunu siz gibi kendimde aramam.Biz birbirimize söz verdik ne de olsa diğer kadınlar da ne bulduğu beni ilgilendirmez.Ayrıca mesela eşi hasta olan bi adam aldatabilir o zaman karısını değil mi uygun şartlar var.Yada hamileyken de aldatabilir.Sizin dediginiz buna çıkıyor çünkü.Mide ilaci size lazim ayrica agiz spreyide oneririm. B12 d vitamini seviyelerinizide olcturun.
Aldatmak bir sonuctur ayrica sebep sonuc iliskisi irdelenmedikce bundan kacis cok zordur. Sebebi bulup ortadan kaldirmak icin ugrasmak gerekir ayrica aldatan adam senin hemcinsinle aldatir onda buldugu sende bulamadigi seyi arastirirsan sanirim defalarca basina gelmez.
Aldatan hic bir erkeginde bu durumdan hosnut oldugunu hic sanmiyorum.
Iste bu yuzden insanlar evlenmeden once bir ogretiye ihtiyac duyar ama ne yazikki kaynak televizyon olunca sonuc hep ayni oluyor.
Yoo ben aldatılırsam bunu eşimin karaktersizliğine bağlarım sorunu siz gibi kendimde aramam.Biz birbirimize söz verdik ne de olsa diğer kadınlar da ne bulduğu beni ilgilendirmez.Ayrıca mesela eşi hasta olan bi adam aldatabilir o zaman karısını değil mi uygun şartlar var.Yada hamileyken de aldatabilir.Sizin dediginiz buna çıkıyor çünkü.
Dışarıda milyonlarca güzel kadın var.Mesela eşiniz sizi yeşil gözlü biriyle aldatırsa napcaksınız yeşil lens mi takacaksınız?Kocanız uzun boylu kadınları beğeniyosa napcaksınız boy uzatma ameliyatı mı olacaksınız.Bunu bi erkek söylemiş olsa anlarım yine ama bi kadının kendini bu kadar zavallı bi konuma sokmuş olması çok garip.
Biz kadınlar aldatırsak da kullanılır mı sizce bu öğretiler?Kocanızı aldatırsanız kocanız hatayı kendinde arayıp bunu düzeltir mi yoksa sizin yuva dediğiniz oluşumu başınıza mı yıkar?
Aldatan erkeğin sizin gibi eşi varsa emin olun gayet hoşnut olur halinden.Düşünsenize adam aldatıyor kadın kızmak üzülmek yerine hmmm demek ki benim bi eksiğim var ki kocam beni aldattı diyor.Valla baya hoşnut olurlar ben size söyleyeyim
Hadi ordan ya.Konu kocayı evde tutmaktı en başta ne ara anneliğe geldi?Anneyim diye kocamın başka kadınlarla beni aldatmasına göz yumacak kadar aklımı kaçırmadım şükür.Sen bi evlen bir anneligi tat sonra gel konus ciddi sacmaliyorsun cunku.
Mide ilaci size lazim ayrica agiz spreyide oneririm. B12 d vitamini seviyelerinizide olcturun.
Aldatmak bir sonuctur ayrica sebep sonuc iliskisi irdelenmedikce bundan kacis cok zordur. Sebebi bulup ortadan kaldirmak icin ugrasmak gerekir ayrica aldatan adam senin hemcinsinle aldatir onda buldugu sende bulamadigi seyi arastirirsan sanirim defalarca basina gelmez.
Aldatan hic bir erkeginde bu durumdan hosnut oldugunu hic sanmiyorum.
Iste bu yuzden insanlar evlenmeden once bir ogretiye ihtiyac duyar ama ne yazikki kaynak televizyon olunca sonuc hep ayni oluyor.
Ne kadar da kocasız kalmaktan korkan bir kadınOlur :) lafi nerden anlamak istiyorsan oyle anliyorsun cunku dedigin gibi nato kafa nato mermersin. Bence de bi defol artik kendi evliliginde ne halt yemek istersen ye milletin evliligine burnunu sokma. Simdiden gelecegin gun teyzesi.
Gardını al kadın, sinirliyim ve sana laflar hazırladım.
Hemcinsimde bulduğunu bende bulamıyor, bu yüzden beni aldattı. Eksiklerime bakıyorum, kadın sarışınmış renkli gözlüymüş lensi taktım saçı boyattım memeleri füze yaptım. Taş ötesi oldum. O da ne? Bu sefer bir esmerle aldatılmayayım mı? Haydiiii bir daha dön siyah saç, bronzlaştık falan çok güzel. Ee adamın grup seks fantazisi var? Hemmmen koştum kendimden klonladım üç beş. Eksiklerimi tamamlamam lazım çünkü. Yoksa boynuz var. Ee adam swinger meraklısı? Durun durun onun da çözümü var. Hemen klonladığım kendimi başkasıyla evlendirip çiftler partisini başlatıyorum. Bakın gördünüz mü. Kendinizde eksikleri bularak aldatılmaktan kurtulabiliriz. Aman siz de cahiller iş bilmiyorsunuz ki.
SONUÇ? SONUÇ GURURSUZ ONURSUZ YIPRANMAYLA BOMBOŞ GEÇEN BİR HAYAT. bozulmuş bir psikoloji yıkılmış bir özgüven, her şeyden acısı da ne biliyor musun? Hala tatminsiz bir adam.
Velhasıl düzgün erkekler de var. Aldatan adamı bulup yola getirmekle ömür çürütmek zorunda değil hiç bir kadın. Size de allah akıl fikir versin bu hayattan bomboş gelip geçiyor sizin gibiler gurur keşke satılsa da parasıyla alsanız. Kocişiniz alır. Yeter ki kociş kaçmasın. Kociş önemli.
Esinizin profesyonel destek almasi lazim
Ne kadar da kocasız kalmaktan korkan bir kadın
Ablacım korkma kocasız da yaşanabiliyor, valla bak.
Bir de millete tv den çekin kafanızı falan demiş, düşünsel birikimine hayran kaldım entelektüel kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?