Yumuşak yüzlü olduğunuz sürece bunları çekmek zorunda kalırsınız. Senin yerinde olsam gider açıkk açık size ne kardeşim kendi işinize baksanıza, bizim yaşantımızdan size ne, bizee karışmaya ya da bizle ilgili olan herhangi birşeyi kayınvalideme taşımaya ne hakkınız var siz kimsiniz ve kendinizi ne sanıyorsunuz yaşınızdan başınızdan utanın diye baya bir sert çıkışırdım. Çünkü bunlar başka türlüsünden anlamazlar..merhaba kızlar,
komşularımdan şikayetçiyim artık patlamak üzereyim bu kadınlardan. içimi dökmek istiyorum foruma.
öncelikle eşimin işi dolayısıyla taşınamıyoruz ve kayınvalidemin eski evinde şimdi biz oturuyoruz. komşular da haliyle onun eski komşuları.
en ufak kavga etsek direk kayınvalideme yetiştiriyorlar. tüm aile birbirine giriyor. kayınvalidem kavga ettiğimizi duyunca direk bize geliyor sizin derdiniz ne bu evlilik böyle mi yürüyecek diye. sonra benim ailem duyuyor babam köpürüyor
eve bişey alsak veya bişey satsak direk yine uçuyor haber. yine hesap soruluyor bize bi dünya. yine mi eve bişey aldınız. komşular görmüş şu gelmiş eve vs. market alışverişimizi bile inceliyorlar 2 kişi ne yiyorsunuz bu kadar almayın bla bla. ve bunlar da gidiyordur kesin k.v.ye. tabi ben müsrif gelin. annem veya arkadaşım gelse haber gidiyor, dedikodu.
tüm bunların yanında bir karşı komşum var kadın evlere şenlik. gece 12de kapıyı çalıyor, ıvır zıvır birşeyler konuşuyor. herşeye ve herşeye müdahele ediyor. kapının önüne çöp koysak inceliyor böyle cips kola tüketirseniz daha çoook göbek yaparsınız diyor. kiloya takmış kadın. göbek değil bebek istiyorum ben senden hem de kız olsun ben sana hiç bırakmam ki ben bakıcam diyor. ki ben kadına ne yüz veriyorum ne evine gidiyorum ne bişey. ama k.v. çok samimi haftada 2-3 sefer buna geliyor beni de çağırıyorlar ama hiç gitmedim.
daha bu sabah eşim 2 gibi ekmek almaya çıkıyordu pazar günü geç kahvaltı yaparız biz. eşimi gördü şoka girmiş bi yüz ifadesiyle aaa daha yeni mi kahvaltı ediyorsunuz yaa diyor.
bir kere eşimle tartışmamızı duymuş kızlar afedersiniz ama bana gelmiş yatağını bir hafta ayır sana nasıl bağlanır bak gör diyoryatakodama bile karışıyor yani
ve daha neler neler. her allahın günü karşılaşıyoruz saçma sapan bir sürü konuşuyor herşeyimizi eleştiriyor. karşılaşmasak gece kapımızı çalıyor. eşim de ben de yumuşak yüzlüyüz. k.v. de çok seviyor onu. napıcam kızlar yardım edin bi akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?