Eki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
ewt kesinlikle öyle. çocuk okuldan çıkmış sırtında koca çanta acıkmış, yorulmuş. neymiş yer vermemiş. efendim sen de az gez. okul çıkışına, iş çıkışına kadar beklemeyiver.evet o durum benim de canımı sıkıyor. bütün gün işte çalışıyorsun sonra akşam otobüste koca gün çarşı pazar gezen teyzeler ayakta duramıyorlar diye onlara yer vermek zorundasın? pardon da bütün gün gezdiğin ne oluyor o zaman. dolu gördüğüne binme boş olanı bekle ben oturabilmek için 20 dakika ekstra yürüyorum mesela boş durağa enayi miyim?
aynen öyle insanlar bu şekilde düşünerekte anlayışlı olsa her şey daha güzel olacak zatenewt kesinlikle öyle. çocuk okuldan çıkmış sırtında koca çanta acıkmış, yorulmuş. neymiş yer vermemiş. efendim sen de az gez. okul çıkışına, iş çıkışına kadar beklemeyiver.
O konu hallolacak bir konu değil canım, taaa 2014'te bile "Araba bizim mi ortak mal mı belli değil"diye bir konu açmışım ve değişen zerre bir şey yok. Tek çaresi var ben doğum yaptıktan sonra arabayı satacağız.Adamın bizden çok birikmişi var kendine bir araba almadı senelerdir.Eşim olacak kişi de çekiniyor abisinden,isteklerinin %60ını reddedemiyor. En son isteme bahanesi de havaalanından kayınvalidesini almaya gidecekmiş ama bu olay pazar gününün olayı.Eşim "Arabayı pazartesi günü anneme bırakır mısın oradan alayım" demiş. Tamam diyip bırakmamış işe arabayla gitmiş, diğer gün de bırakmamış öyle öyle oyaladı bizi.Bugün alacağız nihayet.Valla toplu taşımadaki binlerce duyarsız insan kişisi ile uğraşmak yerine ; sen o ayrı konu başlığı olacak konuyu açta .... kaynından arabayı almanın yolunu arayalım :)
Bu arada bira göbeğinden hallice , anlamamış olanlarda mutlaka vardır .
Eki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?