bundan daha küçük karnı olan bayanların beni kıvrandırdığı çok olmuştur. acaba hamile mi göbek mi diye. ama kolluyorum el istemsizce göbeğe gidiyorsa hah tamam hamileymiş diyorumEki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
neden soylemiyorsun? ben hamileyken gayet de yuksek sesle beyfendi gordugunuz gibi hamileyim biraz da zorlaniyorum Yer verebilir misiniz diyordum. o terslerse baskasi ona inat veriyordu digerleri de onu ayipliyordu. gerci ben ankarada yasiyorum buranin insani daha iyi o acidanEki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
+1eşinizin abisi bile sizin hamile halinize acıyıp arabayı size geri verme gereği duymazken otobüste insanların acımaması pek de anormal sayılmaz bence.
Otobüste oturmak için mi koltuk değneği kullanıyor yani.Şirket çevresinde park edilecek yerler paralı olduğu için 2 yıldır sıklıkla sabah akşam aynı saat ve güzergahtaki otobüs hattını kullanıyorum. Oturduğum da çok nadir. Ya yer yoktur ya da birine vermişimdir.
Bir ablamız var koltuk değneği ile binen otobüse. Biner binmezde kalkıp biri yer verir muhakkak ayakta kaldığı olmadı hiç...
Hahhh işte ben o ablayı bir cumartesi günü AVM'de seke seke mağaza dolaşırken gördüğümden beri otobüsteki herkese durumu anlattım... Abla ayakta ben zaten hep ayakta ohhhh missss....
Evettttt... Biniyor koltuk değneği ile yer veriyorlar. Açıyor kitabını okuyor... Pek entellektüel kendileri:))) Ama AVM'de değneksiz sekiyordu maşallah...Otobüste oturmak için mi koltuk değneği kullanıyor yani.
Hala biniyor mu peki değnekle.Evettttt... Biniyor koltuk değneği ile yer veriyorlar. Açıyor kitabını okuyor... Pek entellektüel kendileri:))) Ama AVM'de değneksiz sekiyordu maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?