bence sakın ol, ınsanlar farketmemıs olabılır, henuz o kadar buyuk bır karnın yokEki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
Benim erkek kardeşiminde boyu çok uzun ve bacaklarıda uzun haliyle otobüs ve dolmuş koltukları cidden küçük geliyor ya tek koltukta oturuyor eğer boşsa yada iki kişi oturuyorsa iki büklüm oturuyor.Yer vermeyenleri bilemem de bacaklarını ayırıp oturan heriflerle gerekirse kavga edeceksiniz ama hadlerini bildireceksiniz, galiba başka bir çaresi yok bu durumun. İzmir'de yaşıyorum, arabam falan yok otobüs kullanıyorum. Her gün değil gerçi ama, yakın zamanda birisi denk geldi bu bacaklarını açıp oturan ayılardan. Oturan çocuğun boyu çok uzundu yalnız onu söylemezsem haksızlık etmiş olurum, sığmıyordu yani. Taciz olarak yaptığını düşünmüyorum açıkçası ama sağ bacağı benim sol bacağıma değince o bacakla onu öyle bir ittirdim ki... Bir de nasıl bi bakış attım bilmiyorum... Çocuk neye uğradığını şaşırdı, pardon dedi. Biraz toparlanmaya çalıştı ama cidden boyu çok uzundu ve yol boyunca rahatsız oldum. Sonra başka bir koltuk bulunca geçti. Taciz niyeti olsun ya da olmasın, koluna bacağına sahip çıkacaksın arkadaş. Hamile kadına "bana mı hamile kaldın" diyene ben de "boyun uzunsa ben napayım, bana mı uzadın?" derim o zaman.
Bunun dışında, koskoca adamlar kazık gibi oturuyor evet o da ayrı konu. Mecbur değiller belki ama ben bir erkek olsam gönlüm elvermezdi, kendimi iyi hissettiğim sürece kadınlara yer verirdim. Otobüslerin hali ortada çünkü, her dakika taciz ihtimali var. Yobaz dedikleri bir şehirde okudum dört sene, ufacık sıkış tepiş otobüsleri vardı şehir de küçüktü zaten. Ama aklımda kalan en net şeylerden biri erkekler kadınlara yer verirdi otobüste. Hasta, engelli, hamile, yaşlı olmasına gerek yok, verirlerdi, bacak ayırarak oturana da hiç rastlamadım ki otobüsler cidden ufacıktı.
Kaynın satın alsa arabayı da topyekün kurtulsanız.Bu konuyu halledemiyoruz senelerdir, ne zaman istese huzurumuz bozuluyor eşimden nefret etmeme sebep oluyor.Satınca kökten çözülmüş olacak.
Bir süre acil durumlar için şirket arabasını kullanırız,işe ara vereceğim zaten. O zaman kapıda duruyor diyerek,aptal adam işi hepten yüzsüzlüğe vuracak.
Zaten boyu çok uzun olduğu için daha sert tepki göstermedim yoksa ben onun çok özür dilerim ne y.v.klığını ne de adamlığını, sapıklığını bırakırdım, kaos yaratırdım o otobüste sinirden gözüm döner çünkü benim. O yüzden dedim kasten yapmamıştır diye.Benim erkek kardeşiminde boyu çok uzun ve bacaklarıda uzun haliyle otobüs ve dolmuş koltukları cidden küçük geliyor ya tek koltukta oturuyor eğer boşsa yada iki kişi oturuyorsa iki büklüm oturuyor.
Yok yahu engeli filan. Hoplaya zıplaya alışveriş yapıyordu elinde poşetler. Aksıyor mu ayağı diye epeyce baktım arkasından. Yoktu bir durum. Dirsek destekli metal bir değnek edinmiş otobüse onunla biniyor sadece. Bizim yol yaklaşık 1 saat 15 dk sürüyor. Yer versinler diye o değneyi taşıyor sadece.. Bir arkadaşın daha dikkatini çekmişti hatta. Bu kadının otobüse binerken ki aksaması numara bence demişti.Sekiyordu derken sağlıklı ama değnekle rol mü yapıyor yoksa değneksiz de yürüyor ama yine de engelli mi ?
Eğer ikincisi ise hak yemişsiniz bence sağlıklı birinin oturmasındansa öncelik o kişinin olmalı .
Sadece 9 aylık hamile iken 1 bey yer verdi. Onun haricinde hep ayakta gittim geldim. Engelli asansörüne dolusan insanlardan birşey beklemeyi keseli çok oldu.Eki Görüntüle 1891060
Kızlar bu göbek bira göbeğine mi benziyor? Hamile olduğum kabak gibi ortada değil mi Allah aşkına siz söyleyin.Bu hafta işe otobüsle geldim, niye çünkü sevgili eşimin abiciği bizim arabanın keyfini sürüyor (O da ayrı bir başlık,eşimle küsüz barışmayı düşünmüyorum) Bu sabahla beraber bu hafta toplamda 5 kere otobüse bindim ve yol trafikten dolayı en az birer buçuk saat sürüyor.Vee -sadece bir kere bir kadın hariç-bir Allahın kulu yer vermedi! Hadi ben neyse,trafikte işe gitmeye uğraşan onca hamile var ya da hastaneye gitmeye çalışsan yaşlı,çocuklu insanlar var. Biz bu kadar mı aciz,düşüncesiz,vahşi bir toplum olduk? İnsanın gözünün içine bakıp bacaklarını kocaman açıp yayıla yayıla oturan adamlar, hiç mi utanmıyorsunuz ya?Tacizleri,türlü türlü entrikaları yazmıyorum bile... Azıcık insan olun,insan!
Yuhhh şerefsiz inşallah o koltuk degnegine bigun gercekten ihtiyaci olurD
Yok yahu engeli filan. Hoplaya zıplaya alışveriş yapıyordu elinde poşetler. Aksıyor mu ayağı diye epeyce baktım arkasından. Yoktu bir durum. Dirsek destekli metal bir değnek edinmiş otobüse onunla biniyor sadece. Bizim yol yaklaşık 1 saat 15 dk sürüyor. Yer versinler diye o değneyi taşıyor sadece.. Bir arkadaşın daha dikkatini çekmişti hatta. Bu kadının otobüse binerken ki aksaması numara bence demişti.
Arabamız olmasa ne olacaktı ? Umarım aynı durum başınıza gelmezeşinizin abisine laf edemeyip insanların hastalıktan mı yorgunluktan mı, keyiften mi yer veremediğini bilmeden
onlara laf etmeye mi geldiniz
onlardan önce kaynınızın keyfini bozun derim
bir avazda problemsiz yaşamınız olur inşallah
Sekiyor diyince tam anlayamadım . O zaman söylemekle iyi yapmışsınız . Resmen insanların iyi niyetini suistimal ediyormuş , yazık .D
Yok yahu engeli filan. Hoplaya zıplaya alışveriş yapıyordu elinde poşetler. Aksıyor mu ayağı diye epeyce baktım arkasından. Yoktu bir durum. Dirsek destekli metal bir değnek edinmiş otobüse onunla biniyor sadece. Bizim yol yaklaşık 1 saat 15 dk sürüyor. Yer versinler diye o değneyi taşıyor sadece.. Bir arkadaşın daha dikkatini çekmişti hatta. Bu kadının otobüse binerken ki aksaması numara bence demişti.
şoför ses çıkarmıyosa hamile ve yaşlılar ön koltuk bize ait yerimize oturabilirmiyiz dese sonuçta oralar sizlere ayrılmış yerler bunu deme hakkınız var galiba bizler hak aramayı bilmiyoruzbana da yer vermediler,zaten bir kere bindim hamileyken. beş dk sonra kalabalık ve havasızlıktan gözüm karardı tam düşüyordum muavine seslendim zar zor son gücüle ben hamileyim fenalaşıyorum beni indirin...inip hava alsam kendime gelicem bir taksiye atlarım diye düşündüm. panik oldular bu sefer hemen yer verdiler elime koluma kolonya sürdüler. defalarca iyi misiniz diye sordular. bunu yapacağına en öndeki koltuklar hamile ve yaşlılar için ayrılmış ama gencecik adamlar oturuyor, onları baştan kaldırsana beni ayakta rezil ediyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?