R Refika8118 Yaşıyorsan Mutlu Olmayı Bileceksin Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 69 30 38 Konya 26 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #21 hilazeytin .!.: Bir kişiyi tanımamanız veya bir olayın içinde olmamanız, o olayı sorgulayamayacağınız anlamına gelmez. Olaya saçma dediniz ve olay çocuğun aşık olması. Bence sorguluyorsunuz yoksa saçma kelimesini kullanmazdınız. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sadece düşünce sormuş arkadaş aşırı tepki vermişsiniz
hilazeytin .!.: Bir kişiyi tanımamanız veya bir olayın içinde olmamanız, o olayı sorgulayamayacağınız anlamına gelmez. Olaya saçma dediniz ve olay çocuğun aşık olması. Bence sorguluyorsunuz yoksa saçma kelimesini kullanmazdınız. İyi forumlar. Genişletmek için tıkla... Sadece düşünce sormuş arkadaş aşırı tepki vermişsiniz
T torarikar Daha yaşanacak çok şey var... Kayıtlı Üye 30 Aralık 2017 6.069 7.854 198 26 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #22 Refika8118 .!.: Sadece düşünce sormuş arkadaş aşırı tepki vermişsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Çok naziksiniz, sevgiler
Refika8118 .!.: Sadece düşünce sormuş arkadaş aşırı tepki vermişsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Çok naziksiniz, sevgiler
R Refika8118 Yaşıyorsan Mutlu Olmayı Bileceksin Kayıtlı Üye 21 Ekim 2020 69 30 38 Konya 26 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi torarikar #23 . torarikar .!.: Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Çok naziksiniz, serica ederim sevgiyle kalın Genişletmek için tıkla...
. torarikar .!.: Çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Çok naziksiniz, serica ederim sevgiyle kalın Genişletmek için tıkla...