Ewt bazen ınsanın oyle oluyo ama ben cok sewıyorum esımıMerhaba hanımlar, merak ediyorum acaba hiç evliginiz boyunca : " yahu keşke şu önceki x adamla evlenseydim o bu konuda daha iyi davranirdi," ya da "bak şimdi böyle bi meselede önceki x beyefendi olsaydı şunu yapardı" dediğiniz anlar oldu mu?
Bir tür paranoya gibi geliyor kulağa belki ama bu tür kiyaslamalar " eger şunla evlenseydim böyle olmazdi" şeklindeki pismanliklariniz ne durumda bunu sormak istedim.
Ama düşünün ki hu istemsiz bi kiyaslama. Yani birden akliniza eskiden tanıdığınız insanlarin belli bi konu hakkındaki reaksiyonu geliyor ve istemsizce şimdiki eşinizle kiyasliyorsunuz? Ve neticede bı pişmanlık hissediyorsunuzPsikologa ihtiyacım olduğunu düşünürdüm. Çünkü hiç normal bir ruh hali değil.
Ne alaka ? Sizin dusunmediginiz her sey anormal ve psikolog mu gerektiriyor ?Psikologa ihtiyacım olduğunu düşünürdüm. Çünkü hiç normal bir ruh hali değil.
Aynen öyle. Bak şimdi şu olsaydı bu olaya böyle yaklaşırdi tarzinda. Daha farkli bi birliktelik olurdu seklindeSizin durumunuz bazı meselelerde kıyaslama mı yoksa acaba şununla evlenseydim hayatım nasıl olurdu şeklinde mi?
Ben evliyim. Önceden ali ile beraberdim. Ama veli ile evlendim. Şimdi durup durup ali ile evlensem nasıl olur diye sürekli veli ile kıyaslama yapıyorum.Ne alaka ? Sizin dusunmediginiz her sey anormal ve psikolog mu gerektiriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?