Bu konuda acabaniz oldu mu?

FupoliKa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2019
7
33
3
31
Merhaba hanımlar, merak ediyorum acaba hiç evliginiz boyunca : " yahu keşke şu önceki x adamla evlenseydim o bu konuda daha iyi davranirdi," ya da "bak şimdi böyle bi meselede önceki x beyefendi olsaydı şunu yapardı" dediğiniz anlar oldu mu?

Bir tür paranoya gibi geliyor kulağa belki ama bu tür kiyaslamalar " eger şunla evlenseydim böyle olmazdi" şeklindeki pismanliklariniz ne durumda bunu sormak istedim.

Ewt bazen ınsanın oyle oluyo ama ben cok sewıyorum esımı

Psikologa ihtiyacım olduğunu düşünürdüm. Çünkü hiç normal bir ruh hali değil.
Ama düşünün ki hu istemsiz bi kiyaslama. Yani birden akliniza eskiden tanıdığınız insanlarin belli bi konu hakkındaki reaksiyonu geliyor ve istemsizce şimdiki eşinizle kiyasliyorsunuz? Ve neticede bı pişmanlık hissediyorsunuz

Benim olmadı eşimin tek olumsuz yönü gecmis takıntısı onun haricinde cok memnunum eşimden önce konuştuklarım oldu içlerinden en iyisi her yonden eşim diyorum hepsini toplasam eşimin tirnagi edemezler bence evleneceğiniz kişi eskileri aratmamalı ona göre karar vermelisiniz evlendikten sonra aklınız başkasına gidiyorsa yada kıyaslama yapıyorsanız eşede kendinizede yazık olur.

Böyle düşünen bir insan hayatındaki insani sevmiyordur, net. Çok kızıyorum böyle mantık ilişkisi, evliliği olanlara. Bazı konularda hak veririm ama aklında biri varken diğerinin günahını almak neden? En önemlisi zamanını çalıyorsunuz. Aklınızda biri varsa paşa paşa bekleyin vs diyorum ben, diğer adam belki sizinle zaman geçireceğine onu gerçekten seven birini bulur ne diyim yani. Çok büyük haksızlık böyle düşünmek kesinlikle. Hem kadın hem erkek için.

Çok insani ve doğal bir durum. Tam da insan fıtratına uygun . Meraklıca, tamahkarca... Ben de çok yaşarım bunu. X ile evlenseydim memleketimden ayrılmazdım, Y ile evlenseydim e-okula notlarımı girerdi gibi

Sizin durumunuz bazı meselelerde kıyaslama mı yoksa acaba şununla evlenseydim hayatım nasıl olurdu şeklinde mi?

Sizin durumunuz bazı meselelerde kıyaslama mı yoksa acaba şununla evlenseydim hayatım nasıl olurdu şeklinde mi?
Aynen öyle. Bak şimdi şu olsaydı bu olaya böyle yaklaşırdi tarzinda. Daha farkli bi birliktelik olurdu seklinde

Ne alaka ? Sizin dusunmediginiz her sey anormal ve psikolog mu gerektiriyor ?
Ben evliyim. Önceden ali ile beraberdim. Ama veli ile evlendim. Şimdi durup durup ali ile evlensem nasıl olur diye sürekli veli ile kıyaslama yapıyorum.
Buradaki çoğunluk demiyor mu aldatma sadece fiziksel olmaz diye. Evliyken bir başkasını düşünmek normal mi?

Ben eşimin sürekli böyle bir kiyaslama yaptığını söylesem normal mi diyeceksiniz?

Ya da diyelim bu benim düşüncem. Ben psikologa giderim. Sizin başınıza gelirse gitmezsiniz. Normal hayatımıza devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…