- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.989
- 133
Pişmanlık hissettiginize göre normal olmadığının farkındasınızAma düşünün ki hu istemsiz bi kiyaslama. Yani birden akliniza eskiden tanıdığınız insanlarin belli bi konu hakkındaki reaksiyonu geliyor ve istemsizce şimdiki eşinizle kiyasliyorsunuz? Ve neticede bı pişmanlık hissediyorsunuz
Düşünüp hayal etmek şeklinde değil ama eşim bazen der, sen olmasaydın evde kalırdım evlensem de başka bir kadını böyle sevemezdim falan diye(herhangi bir Xkişisi yok) ben de şakasına ben başkasıyla da mutlu olurdumAynen öyle. Bak şimdi şu olsaydı bu olaya böyle yaklaşırdi tarzinda. Daha farkli bi birliktelik olurdu seklinde
Hiçbirimiz mükemmel değiliz zaten. Ama artık evlenmişsin ve bitmiş. Olan olmuş.Allah'ım herkes ne kadar eminmis evliliginden, helal vallaha kadınlarım!
Sayın konu sahibi, kocamı çok seviyorum. Bekar olsamyine onun gibi biriyle evlenirim. Bosansam tekrar evlensem yine onun gibi biriyle evlenirim.
Tüm bunlardan bağımsız olarak, tabi ki kocam dünyanın en mükemmel adamı değil. Ve arada tabi ki düşünüyorum şöyle olsaydı sunla olsaydı şöyle biriyle olsaydı falan diye.. ve bunun mutsuzlukla falan da alakası yok. Delirmeyin!
Ama ben şuna inanıyorum, her insanın yasayacaklari bellidir. Kocamla değilde bir başkasıyla evlenseydim de farklı olmayacakti. Zorluklar sınavlar benzer olacakti..Ve ben kocamla evlenmemiş olacaktım! Dehşet verici..
Merhaba hanımlar, merak ediyorum acaba hiç evliginiz boyunca : " yahu keşke şu önceki x adamla evlenseydim o bu konuda daha iyi davranirdi," ya da "bak şimdi böyle bi meselede önceki x beyefendi olsaydı şunu yapardı" dediğiniz anlar oldu mu?
Bir tür paranoya gibi geliyor kulağa belki ama bu tür kiyaslamalar " eger şunla evlenseydim böyle olmazdi" şeklindeki pismanliklariniz ne durumda bunu sormak istedim.
Hiç olmadıMerhaba hanımlar, merak ediyorum acaba hiç evliginiz boyunca : " yahu keşke şu önceki x adamla evlenseydim o bu konuda daha iyi davranirdi," ya da "bak şimdi böyle bi meselede önceki x beyefendi olsaydı şunu yapardı" dediğiniz anlar oldu mu?
Bir tür paranoya gibi geliyor kulağa belki ama bu tür kiyaslamalar " eger şunla evlenseydim böyle olmazdi" şeklindeki pismanliklariniz ne durumda bunu sormak istedim.
bunu düşünen insan sanırım beklediği ilgiyi, sevgiyi , göremeyen , huzuru olmayan insandır ki zaten o bitme noktasındadırMerhaba hanımlar, merak ediyorum acaba hiç evliginiz boyunca : " yahu keşke şu önceki x adamla evlenseydim o bu konuda daha iyi davranirdi," ya da "bak şimdi böyle bi meselede önceki x beyefendi olsaydı şunu yapardı" dediğiniz anlar oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?