• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu konuda acil yardıma ihiyacım var....

melissak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
130
2
68
Merhabalar... Ben sivilce ve izlerinden cok rahatsizdim. Gecen gun doktora gittim bana CLİNDOXYL jel verdi. Ama bazi yorumlari okudum saça (renkli bi seye) surulunce beyazlatiyomus, ilacın uzerinde de yaziyo renkli seyleri beyazlatabilir diye. Bende kullanmaya cesaret edemedim. Ya kullanan varsa soylesin lutfen. Bu beyazlik kalici mi yoksa yikayinca geciyo mu? Beyazlatma konusunda acil yardima ihtiyacim var. Herkese tesekkurler...

Merhabalar... Ben sivilce ve izlerinden cok rahatsizdim. Gecen gun doktora gittim bana CLİNDOXYL jel verdi. Ama bazi yorumlari okudum saça (renkli bi seye) surulunce beyazlatiyomus, ilacın uzerinde de yaziyo renkli seyleri beyazlatabilir diye. Bende kullanmaya cesaret edemedim. Ya kullanan varsa soylesin lutfen. Bu beyazlik kalici mi yoksa yikayinca geciyo mu? Beyazlatma konusunda acil yardima ihtiyacim var. Herkese tesekkurler...
kalıcı:)

Ben 5 ay kadar kullandim ve hicbir şeyim de beyazlamadi cok şükür. Sacina surecek halin yok. O sadece bir ihtimal. Ne carsaflarim beyazladi ne de sacim ha ama yüzüm apaydinlik olmuştu :KK25:

Ben 5 ay kadar kullandim ve hicbir şeyim de beyazlamadi cok şükür. Sacina surecek halin yok. O sadece bir ihtimal. Ne carsaflarim beyazladi ne de sacim ha ama yüzüm apaydinlik olmuştu :KK25:

Hic mi beyazlik yok

elbiseleri beyazlatıyormuş ama saçı beyazlattıgını düşünmüyorum sonuçta erkeklerde kullanıyor bu ilacı ve sakallarına sürülüyor onlarında sakallarının beyazlaması gerekirdi.

Ben de kullanyorum ama hiç beyazlık yapmadı en ufak bir sivilcem çıkmaya başladığında hemen sürüyorum bu jeli çıkmıyor kullanıyorum sürekli

elbiseleri beyazlatıyormuş ama saçı beyazlattıgını düşünmüyorum sonuçta erkeklerde kullanıyor bu ilacı ve sakallarına sürülüyor onlarında sakallarının beyazlaması gerekirdi.
İste bende tesadufen yorumlarda gorum

Bu tip ilaclar genellikle gunduz suruluyor, yatarken bulasmasin diye. Sacina surmezsin dikkatli olursan, korkma bence.

Alla alla. Kaç gündür kullanıyorum, hiçbir şey beyazlamadı. Daha öncede kullanmıştım bir süre yine beyazlamadı. Çevremde kaç kişi kullandı bide. Hiç duymadım böyle bir şey.

Çok iyi bir kremdir kullan muhakkak.

İzler için sebamed güneş kremi al. Dışarı çıkarken muhakkak sür, akşam bile olsa sür yüzüne. İkisi bir arada çok iyi oluyor.

Benim yeni bir esofman üstümü beyaxlattı bende bu sayede öğrendim böyle betaxksttığını ama sacı beyazlatmıyor yok

Back
X