eğer böyle bir konuda gurur yapıyorsa gerçekten çok saçma
aynı durumda kendı de olabilirdi?
niye ailene yardım etmenı çekemiyor ki.kendı ailelerine gelince yuvalarını bile dağıtırlar
daha evlenmeden bu ne saçma bir takıntıdır?
demek ki evlensenız, ileride ailene yardıme tmek zorunda olsan
bu adam boşardı seni.
seninle gurur duyması gerekırken, yaptığı şeye bak.
her insanda böyle bir istek ve vicdan olmaz ki, ne güzel ki
ailene yardım etmek istiyorsun.
biz ilk çıkmaya başladığımızda ben okulum bitince 2,3 yıl aileme bakmadan evlenemem demiştim. şimdi 4 yıldır birlikteyiz ve evlilikle ilgili tek bir cümle geçmedi bu 4 yılda daha da konusu açılmıyor. sebebi benim bu cümlemmiş bu ne kadar samimi olabilir madem öyle deseydi olsun evlenir birlikte yardım ederiz cidden bunun kinini mi güdüyor 4 yıldır yoksa ben çok fenaa oyalanıyor muyum ?
aynı durumda o olsaydı ben ikimiz çalışır yardım ederiz derdim
beni geçen yıl babasıyla tanıştırdı bi heves süslendim giyindim gittim arkadaşları da vardı ayşe fatma ahmet bakın bu da babam dedi öylece kaldım bende kız arkadaşı diye tanıştırcak sanmıştım
okulumun bitmesine yarım dönem var. geçen yıl kpss ye hazırlandım 85 aldım bu yıl atanmayı bekliyorum. bende gelip beni babamdan istesin demiyorum zaten ama bi öngörü sahibi olmak istiyor insan. onun okulu bitti yüksek lisans yapıyor daha askere bile gitmeyi düşünmüyor ama benimde yaşım 24 oldu en azından dese ki şunu şunu yapayım ondan sonra planlıyorum ama konuyu açınca bile hemen kapatıyyor bende türkiye de yetişmiş bir kızım çoğunuz gibi örf ve adetlerle büyüdüm bir kızın bu kadar evlilik konusu açıp bi sonuç alamamasını kendime yediremiyorum
okulumun bitmesine yarım dönem var. geçen yıl kpss ye hazırlandım 85 aldım bu yıl atanmayı bekliyorum. bende gelip beni babamdan istesin demiyorum zaten ama bi öngörü sahibi olmak istiyor insan. onun okulu bitti yüksek lisans yapıyor daha askere bile gitmeyi düşünmüyor ama benimde yaşım 24 oldu en azından dese ki şunu şunu yapayım ondan sonra planlıyorum ama konuyu açınca bile hemen kapatıyyor bende türkiye de yetişmiş bir kızım çoğunuz gibi örf ve adetlerle büyüdüm bir kızın bu kadar evlilik konusu açıp bi sonuç alamamasını kendime yediremiyorum
Böyle şeyler neden konuşulmaz gerçekten anlam vermekte zorluk çekiyorum...
Ben eşimle nişanlıyken en ufak sorunu bile konuşurdum veya bana sorun gelen her şeyi...
Ses tonundaki değişikliğin bile sorgulardım, açıkça dile getirirdim sıkıntımı...
Konuşmadan iletişim kuramazsınız, konuşun lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?