bu konuda erkek gurur yapar mı?

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
biz ilk çıkmaya başladığımızda ben okulum bitince 2,3 yıl aileme bakmadan evlenemem demiştim. şimdi 4 yıldır birlikteyiz ve evlilikle ilgili tek bir cümle geçmedi bu 4 yılda daha da konusu açılmıyor. sebebi benim bu cümlemmiş bu ne kadar samimi olabilir madem öyle deseydi olsun evlenir birlikte yardım ederiz cidden bunun kinini mi güdüyor 4 yıldır yoksa ben çok fenaa oyalanıyor muyum ?

Bana kin tutma olasılığı imkansız gibi geldi.. Ama 4 yıl da azımsanmayacak bir zaman bence sevgilinizle açık açık konuşun bu durumu.

bak canım şimdi burda 2 durumu çıkıyor ortaya eger sevgilinin işi gücü varsa ve ona ragmen bekletiyorsa evet oyalıyo olabilir senin dediğin gibi gururda yapıyor olabilir sen öyle dediğin için sana ders vermek için belkide bence bu sorunun cevabı sende saklı

eğer böyle bir konuda gurur yapıyorsa gerçekten çok saçma
aynı durumda kendı de olabilirdi?
niye ailene yardım etmenı çekemiyor ki.kendı ailelerine gelince yuvalarını bile dağıtırlar
daha evlenmeden bu ne saçma bir takıntıdır?
demek ki evlensenız, ileride ailene yardıme tmek zorunda olsan
bu adam boşardı seni.

seninle gurur duyması gerekırken, yaptığı şeye bak.
her insanda böyle bir istek ve vicdan olmaz ki, ne güzel ki
ailene yardım etmek istiyorsun.

gercekten yuva kurmak ısteyen ınsan her sekılde konuyu acardı...4 yıl dıle kolay...

kendisi bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyor yani ben konuyu açtığım için gururumun kırıldığı ile ortada kalıyorum

Böyle şeyler neden konuşulmaz gerçekten anlam vermekte zorluk çekiyorum...
Ben eşimle nişanlıyken en ufak sorunu bile konuşurdum veya bana sorun gelen her şeyi...

Ses tonundaki değişikliğin bile sorgulardım, açıkça dile getirirdim sıkıntımı...

Konuşmadan iletişim kuramazsınız, konuşun lütfen..

aynı durumda o olsaydı ben ikimiz çalışır yardım ederiz derdim
beni geçen yıl babasıyla tanıştırdı bi heves süslendim giyindim gittim arkadaşları da vardı ayşe fatma ahmet bakın bu da babam dedi öylece kaldım bende kız arkadaşı diye tanıştırcak sanmıştım

4yıl gecmıs gıtmıs neyın alınganlı yahu bıldıgın oyalıo
Hem o acmıyosa konuyu sen ac ya alalallalala
Oda yardım eder aılene elınemı yapısır aallaalallala
Walla cok beklemıssın sende

Mezun oldunuz mu ? İşe girdiniz mi ? Ailenize yardımcı oldunuz mu ? Okulunuz bitmiş ve işe girmiş iseniz bekletmesi normal.

Hani bir sürede ailenize bakmak istediğinizi dile getirmişsiniz ya o yüzden normal bir durum.

Ha siz söylediğiniz cümlenin üstünden epey bir zaman geçmiş , söylediklerinizi uyguladıysanız ve buna rağmen hala evliliğe dair bir söz bir plan konuşmamışsa o zaman haklısınız .. İşte anormal bir durum ..

Yedirememiştir kendine o söylediğinizi. birazcık seni sinir etmek istiyordur.

Anlaşılan karşı taraf bu söze biraz bozulmuş

Sen bana bunu yaptın al bende sana bunu yaparım dercesine atışmalar görüyorum ilişkinizde

Büyütülecek bir mevzu değil konuşarak halledilir

Son düzenleyen: Moderatör:

aslında her şey ortada.

okulumun bitmesine yarım dönem var. geçen yıl kpss ye hazırlandım 85 aldım bu yıl atanmayı bekliyorum. bende gelip beni babamdan istesin demiyorum zaten ama bi öngörü sahibi olmak istiyor insan. onun okulu bitti yüksek lisans yapıyor daha askere bile gitmeyi düşünmüyor ama benimde yaşım 24 oldu en azından dese ki şunu şunu yapayım ondan sonra planlıyorum ama konuyu açınca bile hemen kapatıyyor bende türkiye de yetişmiş bir kızım çoğunuz gibi örf ve adetlerle büyüdüm bir kızın bu kadar evlilik konusu açıp bi sonuç alamamasını kendime yediremiyorum

Anacım sen o cocuga umut baglama ısını yap kendını kurtar onun askerlı senın aılen bu adam senı oyalıo aha yazıorm buraya belırsızlık goruyorum ben ılıskınızde
Sen al bunu karsına konus yasın zaten kucuk acele yok ama bellı bleırsız yanar döner olmanın bı mantı yok
Bence alınma degıl ılıskınızde belırsız gel gıt var naptı ne yapca bıle bellı dıl

Ne demek bu konuları konuşmaktan hoşlanmıyor.
Hoşlanmazsa hoşlanmasın konuşacak efendim.
4Yıl çıkmayı biliyor ama.
Ay çok sinirlendim

Keşke olsun evlenelim ailene beraber bakarız diyebilseydi. Babasıyla normal arkadaşı gibi tanıştırmış sanki gurur değilde bahane gibi bence açık açık konuş canım

Son düzenleme:

Okulun bittiğinde açar sana mevzuyu merak etme ..

en doğrusu bence de...bende ufacık birşey olsun konusur rahatlarım bzaen yanlış anlamılımdır bazense o beni hiç anlamamıştır bile, sessizlikte düşünceler büyüyeceğine paylaşırsın küçülüp yok olurlar

bu konularda konuşmak istemiyor ne demek?
Allahını seversin şurdan 40 tane hanım çevirelim 40'ı da istisnasız evlilik amaçlı flört ediyordur..
erkek 4 yıl da hala evlilik konusunu konuşmak istemiyor sıkılıyorsa sence evlilik amaçlı mı flört ediyor seninle? bu madalyonun bir yüzü..

diğer taraftan madalyonun öbür yüzüne bakacak olursak..
24 yaş çok gelmedi bana bu birincisi..
yüksek lisans yapıyor demişsiniz hayata dair amaçlarını bitirmemiş ki erkek arkadaşınız bu ikincisi..

bence biraz topa basın.. sakin ilerleyin.. lakin beyzade de konuşmak için kullanıversin dilini..
ilişkinizi garanti altına almak isteğinizi saygıyla karşılıyorum
ama.....
biraz yaşantınızın gidişatına göre vede karşılıklı diyalog kurarak ilerletin iletişiminizi.. nacizane..

neden daha ilişkinizin başında evlilikten konuşmuşsunuz ki.uzun bir beraberlik olmayabilirdi de.yani evlilik mevzusu zaman içinde ilişki ciddileşip her iki taraf birbirinden emin oldukça konuşulmaya başlanır benim bildiğim.akışına bırakılması gerekir bu konu.ne bileyim siz daha en baştan pazarlığı yapıp yolları tıkamışsınız.sizin anlattıklarınızdan ben bunu çıkardım.

birde adamı tanıyan sizsiniz.hakkaten evliliğin sorumluluğunun altından kalkabilecek ciddiyette bir insan mı sizce?acele etmeyin iyice emin olun..sizin ilk başta söylediğiniz şey onun işine gelmiş olabilir.sürekli bunu bahane edip sizi suçlu psikolojisine de sokuyor olabilir gurur ayağına.bu da ihtimal dahilinde..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…