bu konuda erkek gurur yapar mı?

inat yaptığı konusu benim fikrim değil kendisi söyledi ben zamanında öyle demişim öyleyse şimdi o da böyle yaparmış bu çok kırıcı

inat yaptığı konusu benim fikrim değil kendisi söyledi ben zamanında öyle demişim öyleyse şimdi o da böyle yaparmış bu çok kırıcı

Bana bunu bahane ediyor gibi geldi,gercekten evlenmek istese birak inat yapmayi sizi ikna etmeye calisirdi,kaldi ki siz konuyu aciyormussunuz.

açık açık konuşun , bunu dahi konuşamıyorsanız bu adamla nasıl evlilik düşüne biliyorsunuz şaşırdım doğrusu , seven bekler ,sizdede gurur var ki konuşmaya cesaret edemiyorsun , evlendikten sonra sorunları nasıl çözeceksiniz şimdiden 2 gururlu yanyana?

İnat konusunu atlamışım canım.Neyin inadıymış onu sorsaydın.Aşkta sevgide inat konusu girdiyse o sevgiden şüphelen derim.Ben henüz evliliğe hazır olmadığı için senin geçmişte söylediğin(gayet mantıklı) sebeplerini öne sürüp bahane üretiyor.İyisimi sen bir süre kendini geri çek.Bu konuları açma.İstiyorsa çıksın karşına ben hazırım yada hazır değilim desin.Sende kendi yolunu çiz.Ayrıca sende henüz askerliğini yapmamış ve eğitimi devam eden biriyle evliliği düşünmemelisin.

Ben erkek arkadaşının tavrını hiç beğenmedim oyalıyor sanki.İyi düşün taşın ve açıkca konuş erkek arkadaşınla

Alıştı bekarlığa ekmeğine yağ sürmüşsün sen zaten erkekler evlilikten kaçar oldu artık ya gelin yada beni bekletme artık de aşkta gurur olmaz

Nasıl yani aileme bakacağım demenin nesi kötü ki buna alınmış
Saçma bence
O ailesine bakmak istemiyorsa onun sorunu
Bahane gibi duruyor
4 yıl neden berabermiş o zaman seninle hala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…