Bu konuda şu kelimeler yasak :( Boşver ; Unut gitsin ; Salla ; Takma ; Üzülme...

Ve şöylede bir şey var bugüne kadar annem onunla hiç muhattap olmamıştı ama annem bu kadar üzüldüğümü ve pişman oldugumu görünce onunla bende konuşcam dedi 3 gün sonra memlekete gidiyoruz 10 gün kalcaz ve oda ailesiyle gelcek 10 gün kalcak hep yüzyüze bakcaz çok zor çokk

Ben yaptığın şeyi aldatma olarak görmüyorum, bana göre aldatmamışsın.
Ayrılmışsınız, 1 ay sonra başkasıyla çıkmışsın, bu aldatma falan değil.
Bana göre ben bugün ayrılsam, yarın başkasıyla çıkabilirim, hiç kimsenin de ağzını açıp tek kelime etmeye hakkı olmaz.
Nedir yani, ayrılmanın bir tampon süresi mi vardır... bugün bitti deriz ama sonrasında 6 ay yine kimseyle çıkamayız, neden?
Etik değil diye mi.... hadi eyvallah, hayatta mutluluklar demişim, adam çıkmış gitmiş hayatımdan, kimbilir ne kadar yakmış canımı, kimbilir ne kadar mutsuz olmuşum ben, kaç gecemi ağlayarak geçirmişim... ne etiği, ben o tampon süreyi çoktan aşmışım zaten, ne etiği.

Dolayısıyla hayır canım "bana göre" aldatmamışsın ve bana göre onun yaptığı şey saçma sapan bi kapristen başka bir şey değil.

Sor bakalım, aynı şeyi o yapmış olsaydı, şartlar tam tersi olsaydı, yine sana hak verir miydi, durum aynı olur muydu? Söyleyeyim ben sana, asla olmazdı... ne de olsa onlara hak bize suç böyle şeyler di mi?

Söylemeyin demişsin ama maalesef bu konuda söylenecek başka bir şey yok canım... bunca çaba, yalvarma, bunca emekten sonra halen çıkıp bana göre saçma sapan bi şeyi bu kadar büyütüyosa artık (yok affettim, yok affettmedim, yok yaparım, yok yapamam, aman da bana süre ver, ay yok benim yerlere göklere konulmaz gururum gururum gururum ayyyy...) evet halen bunu yapıyosa ve sen de bu saatten sonra 1 gün bile peşinden koşarsan artık sana da Allah akıl fikir versin derim sadece.

o kişinin yaptığı şimdi saçma sapan kapris mi oluyor...Bence hayır
çünkü o sadece madem beni seviyorsun neden başkasıyla çıktın diyor
problem sadece şurda(başkasını severken neden başkasıyla çıkıyor)
bu kız içinde geçerli erkek içinde geçerli...
şu konuda haklısın genel olarak bu durumlarda erkeklere hak bize suç olur diyorlar
ama öyle değil işte ne derlerse desinler kız ya da erkek ayrımı yapmak yanlış olur..

Yahu karşılıklı olarak bir ilişkiyi bitiriyorsanız ertesi gün kimin ne yaptığı karşı tarafı ilgilendirmez ki.. Bitmiş gitmiş artık.. Ben bu konuda hatalı görmüyorum sizi..Ha sizin kısa sürede başkasıyla olmanız eski sevgilinizin çok ağırına gidebilir normaldir, barışmak istemeyedebilir. O tarafta da o haklı.Bence kurcalamayın artık.. Bu saatten sonra ne siz ne de eski sevgiliniz bu yaşananları unutmaz ve ilişkiniz devam ettiği sürece bu olayı karşınıza çıkarır.. Allah bu kişiye karşı içinizi soğutsun :kahve:

Bak ben sana bi şey söyleyeyim mi? Aşkta gurur olmaz derler ya, hakikaten olmaz. Her sorun için elbette değil, ama sizin yaşadığınız türde bir sorunda gerçekten seven hiçbir yürek bu kadar özüre ve pişmanlığa hayır diyemez, bir direnir, iki direnir üçüncüsünde dayanamaz, insan sevince gözü bir şeyi görmez bi saatten sonra, aşk üstün gelir, kıyamaz.

Bence sen "gururundan beni affettmiyor" diye düşüneceğine, seni hala sevip sevmediğini düşün, ki ben cidden şüpheliyim bundan.

Bak ben sana bi şey söyleyeyim mi? Aşkta gurur olmaz derler ya, hakikaten olmaz. Her sorun için elbette değil, ama sizin yaşadığınız türde bir sorunda gerçekten seven hiçbir yürek bu kadar özüre ve pişmanlığa hayır diyemez, bir direnir, iki direnir üçüncüsünde dayanamaz, insan sevince gözü bir şeyi görmez bi saatten sonra, aşk üstün gelir, kıyamaz.

Bence sen "gururundan beni affettmiyor" diye düşüneceğine, seni hala sevip sevmediğini düşün, ki ben cidden şüpheliyim bundan.

Evet çok mantıklı yazıyorsun ve bende hep onu düşündüm seviyormudur diye ama evine gidince gördüm sevdiğini hissettim sevdiğinden eminim o yüzden bu kadar çabaladım ilerde keşke dememek için onu kaybetmek istemiyorum :oklava:

o kişinin yaptığı şimdi saçma sapan kapris mi oluyor...Bence hayır
çünkü o sadece madem beni seviyorsun neden başkasıyla çıktın diyor
problem sadece şurda(başkasını severken neden başkasıyla çıkıyor)
bu kız içinde geçerli erkek içinde geçerli...
şu konuda haklısın genel olarak bu durumlarda erkeklere hak bize suç olur diyorlar
ama öyle değil işte ne derlerse desinler kız ya da erkek ayrımı yapmak yanlış olur..

Canım nereden sonrası kapris oluyor artık biliyor musun?
Bu kız gitmiş 4 saat yalvarmış yakarmış, öncesinde de defalarca pişmanlığını dile getirmiş, yüzlerce kez özürler dilemiş, önceki konusundan biliyorum.

Karşı taraf ne yapıyor... bir olur diyor bir olmaz diyor, bir evet diyor bir hayır.. bir seni çok seviyorum hadi gel, yok zaman ver, yok oldu olmadı... eee artık karşında da köpek gibi pişman bir kadının yüreği var, nedir yani bu kadarı... gurur mu... hayır bana göre kapris... canı yandı ya, nasıl benden sonra başkasıyla çıkar, acısını çıkartmak mevzu.. sevdiğinden de değil bence.

Sen de bilirsin eminim, erkekler ellerine böyle kozlar geçirince dibine kadar kullanırlar, acımazlar (gerçekten sevmeyenlerden bahsediyorum elbette) biz kadınlar gibi amaaan boşver unutayım, affedeyim demezler maalesef.

evet teoride aldatmış sayılmaz ama ben işi gönül boyutunda düşünüyorum
ayrıca 2. çıktığı adamı aldatmış olması kesin bence, bi insan başkasına kör kütük aşıkken başka biriyle çıkmamalı,
sanrıım sevgilisyle birbirlerini çok severlerken, bi kavga anında ayrılmışlar, bence bu tam bi ayrılma değil, bence ayrılık sağlam sakin kafaylada yapamayacağını anlayıp veda etmektir,
bu arada bunun erkeği kadını yok ki, oda aynı şeyi yapsaydı, yaowwwssss ında daha dün bir bugun iki hemen başka bi kız bulan adamı ben napayım deme hakkı vardı yani

Diyor ki aradan senelerde geçse seni seviyor olacağım ama gururum bunu kaldırmaz yapamam severken ayrı kalacağız diyo.Her seven kavuşamıyor ki bizde onlardan olcaz birbirimizi severken başkasıyla evlencez diyo işte en acısı bu birbirimizi severken ayrı kalmak

Bu erkeklerin hepsi mi dengesiz anlamıyorum...Bu söyledikleri cok sacma ne yapmıssın sonucta kıskandırmak için yaptığın bellii..Bende suan aynı seyleri yasıyorum,ne yapmaya çalıstığını bilmiyorum benimkinin ama sevdiğim için böyle bir durumda bu katı olmazdım...
Bence sende de aynen benim durumumda olan şey var..Ve sende üstüne gittiğin için böyle sacma sapan seyler yapıyor...Ve havalanıyor..
Ne diyim Allah yardımcımız olsun...

Evet çok mantıklı yazıyorsun ve bende hep onu düşündüm seviyormudur diye ama evine gidince gördüm sevdiğini hissettim sevdiğinden eminim o yüzden bu kadar çabaladım ilerde keşke dememek için onu kaybetmek istemiyorum :oklava:

Hayatım bu kadar eminsen sevdiğinden o zaman yapacağın tek şey "susmak"
Arama, mesaj atma, mail atma, yanına gitme... salt bir sessizliğe bürün... yüzyüze bakıcaz mecburen diyosun... başını çevir geç yanında, konuşma, tepki verme... bırak bakalım bi kendi dünyasına.

Gerçekten seviyosa, ki üzgünüm ama ben senin gibi düşünemiyorum ama sen öyle diyorsan öyledir inşallah... o zaman ilk adımı o atar zaten.

Kızlar yaptıgımı savunmuyorum ama gerçekten köpek gibi pişmanım bana sunu yap affetcem diye bir seçenek sunsa yapacağım herşeyi o kadar pişmanım ama elimden özür dilemekten başka çare gelmiyor.Annemde gururunu bi kenara bıraksın seviyorsa diyor ben konuşacağım yeter artık diyip duruyor

senin bu kadar üzülmen kahrolman seni istememesini kabullenememnden kaynaklanıyor bence...onun da böyle davranmasının bence altında başka bişey var..çooooook svn insan aslaa dayanamazzz.!!!

Kızlar yaptıgımı savunmuyorum ama gerçekten köpek gibi pişmanım bana sunu yap affetcem diye bir seçenek sunsa yapacağım herşeyi o kadar pişmanım ama elimden özür dilemekten başka çare gelmiyor.Annemde gururunu bi kenara bıraksın seviyorsa diyor ben konuşacağım yeter artık diyip duruyor

valla benden sana abla tavsiyesi hiç bi erkeğe hiçbişey için yalvarmamalısın, ben sana muhtacım mesajı vermemelisin asla
yoksa bunu kullanır dururlar
gelen gelir, gelmeyene bay bay demeyi öğrenmelisin bence
hele de annen hiiiiiç karışmasın, konuşmasın yani, senin yalvarmandanda beter bi durum olur

Hayatım bu kadar eminsen sevdiğinden o zaman yapacağın tek şey "susmak"
Arama, mesaj atma, mail atma, yanına gitme... salt bir sessizliğe bürün... yüzyüze bakıcaz mecburen diyosun... başını çevir geç yanında, konuşma, tepki verme... bırak bakalım bi kendi dünyasına.

Gerçekten seviyosa, ki üzgünüm ama ben senin gibi düşünemiyorum ama sen öyle diyorsan öyledir inşallah... o zaman ilk adımı o atar zaten.

Bir gün döneceğini bilsem yıllarca beklemeye razıyım ama bi daha onun benim olmayacağını düşünmek çok acı verici senağlama

seven insan hatta sevgisinden şüphe etmeyen insan hiç bir şekilde hiç bir koşulda başka bir insanı zaten hayatına sokamaz ki..boşluk ? neyin boşlugu ? hangi erkek kabullenir ki kabullenir hadi diyelim hayatın boyunca bu yaptıgını hep yuzune vurmayacak mı sanıyorsun..yazık etmişsin çok yazık..

valla benden sana abla tavsiyesi hiç bi erkeğe hiçbişey için yalvarmamalısın, ben sana muhtacım mesajı vermemelisin asla
yoksa bunu kullanır dururlar
gelen gelir, gelmeyene bay bay demeyi öğrenmelisin bence
hele de annen hiiiiiç karışmasın, konuşmasın yani, senin yalvarmandanda beter bi durum olur

Ablacım herşeyi yaptım artık dualar ediyorum Allah büyüktür :(

Bencede gerçekten sevse affederdi,senin yaşadığın durumu yaşayanlar var,kız gidiyo baskası ile çıkıyor ayrılıyor,buna rağmen barışmak isteyen erkek oluyor,kendini onun yerine koy aynı şeyi o yapsa sen affeder miydin affeder ve üstüne de arardın bile belkide,bırak denesin oda şansını başka kızla olmazsa bakarsın döner durum eşitlenince aklinialirimsmile

Bencede gerçekten sevse affederdi,senin yaşadığın durumu yaşayanlar var,kız gidiyo baskası ile çıkıyor ayrılıyor,buna rağmen barışmak isteyen erkek oluyor,kendini onun yerine koy aynı şeyi o yapsa sen affeder miydin affeder ve üstüne de arardın bile belkide,bırak denesin oda şansını başka kızla olmazsa bakarsın döner durum eşitlenince aklinialirimsmile

:asigim: belki döner bi gün

Back
X