Ben yaptığın şeyi aldatma olarak görmüyorum, bana göre aldatmamışsın.
Ayrılmışsınız, 1 ay sonra başkasıyla çıkmışsın, bu aldatma falan değil.
Bana göre ben bugün ayrılsam, yarın başkasıyla çıkabilirim, hiç kimsenin de ağzını açıp tek kelime etmeye hakkı olmaz.
Nedir yani, ayrılmanın bir tampon süresi mi vardır... bugün bitti deriz ama sonrasında 6 ay yine kimseyle çıkamayız, neden?
Etik değil diye mi.... hadi eyvallah, hayatta mutluluklar demişim, adam çıkmış gitmiş hayatımdan, kimbilir ne kadar yakmış canımı, kimbilir ne kadar mutsuz olmuşum ben, kaç gecemi ağlayarak geçirmişim... ne etiği, ben o tampon süreyi çoktan aşmışım zaten, ne etiği.
Dolayısıyla hayır canım "bana göre" aldatmamışsın ve bana göre onun yaptığı şey saçma sapan bi kapristen başka bir şey değil.
Sor bakalım, aynı şeyi o yapmış olsaydı, şartlar tam tersi olsaydı, yine sana hak verir miydi, durum aynı olur muydu? Söyleyeyim ben sana, asla olmazdı... ne de olsa onlara hak bize suç böyle şeyler di mi?
Söylemeyin demişsin ama maalesef bu konuda söylenecek başka bir şey yok canım... bunca çaba, yalvarma, bunca emekten sonra halen çıkıp bana göre saçma sapan bi şeyi bu kadar büyütüyosa artık (yok affettim, yok affettmedim, yok yaparım, yok yapamam, aman da bana süre ver, ay yok benim yerlere göklere konulmaz gururum gururum gururum ayyyy...) evet halen bunu yapıyosa ve sen de bu saatten sonra 1 gün bile peşinden koşarsan artık sana da Allah akıl fikir versin derim sadece.