mona pisa nin yazdıklarının aynısını yazıyordum bende baktım o benden önce davranmış :)
bu yaptığın aldatma değil kandırmaca değil kötü bir şey değil..siz ayrilmissiniz,bitmiş,artık o saatten sonra ne o sana nede sen ona karisamazsin hesap soramazsin bana göre..ayriyken isteyen istediğini yapar,eğer yapacaklarını kaldıramam diyorsan da o zaman ayrilmayacaksin..benim mantığım bu..siyah ya da beyaz gri yok..
senin yaptığının aynısını bende yapmıştım..hatta daha bile fazlasını..ayrıldığımız an arkadaslarımı arayıp gece dışarı çıkmıştım,başka biriyle görüşmeye başlamıştım falan..o da aynı şeyi yapmıştı,hemen arkadaşlarını arayıp gece dışarı çıkmıştı kizli erkekli..barıştık sonra ve ne ben ona ne de o bana hesap sordu..ve baristigimizdan sonra bir kere bile bu konuyu acmadık.şimdi diyeceksin sizde iki tarafta aynı şeyi yalnızca ondan diye..alakası yok..bunlar farklı ayrılık dönemlerinde yaşandı,aynı zaman yaşanmadı..
senin yaptığın bana göre yanlış bir şey değil..ama erkek arkadasinı. yaptıgı şey yanlış..madem onun için bu kadar degerliydin niye ayrıldı?ayrılmasaydı o zaman?
senin yapman gereken susmak bencede..çünkü ona yalvardıkca onun haklı seninde haksız olduğunu gösteriyorsun,o da bu yüzden daha çok gurur yapıyor..halbuki sen yaptığının yanlış olmadıgını göstersen o da bunu oturur bı düşünür..
bundan sonra bence de hiç bir şey yapma..çünkü ona yalvarmanı gerektirecek hiç bir sucun yok..