- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.306
- 198
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Parasını sakınmaz benden, harcardık da... Yalnız şöyle bir durum var, onların sadece oturduğu bir ev var. Yani evlenmeye kalksak evimiz yok. Evleri dublex ve annesi aynı yerde kalırız derseniz şimdi evlenin diyormuş ona. Ben tabi istemiyorum o yüzden ev parası için uğraşıyor. E düğünü osu busu derken malum çok masraf.. Bir de işimizden aldığımız ücrette elle tutulur birşey değil. Cebimize kalmıyor yani.
İş dediği de arkadaşının bir dükkanı var orada arızalı bilgisayarlara falan bakıp 3-5 birşeyler alıyor. Valla bilemedim günde 1 paket sigara içiyor, azalt diyorum onu da yapamıyor. Kafam çok karışık
Görüşmelere gidiyor zaten bulsa çıkacak burdan. Bir de onu tanıdığımdan beri hep "ilerde eşim,çocuğum benden birşey istediğinde yok dememeliyim" der. 10 lirayı lafın gelişi söylemiştir diye düşünmek istiyorum, hani nerden baksan en az o kadar harcanır manasında ama bir arkadaşında dediği gibi aşkta paylaşımlarda önemlidir. Bunu iştirak edemiyor.erkekler için evlenince ekonomik sorun yaşama korkusu olabiliyor. Benim abim bu yüzden evlenmiyor mesela. Belli ki sevgilinizde de bu tedirginlik var biraz. o 10 lira örneği kötü olmuş ama insanlar bazen düşüncesizlik yapabilir. Daha çok para kazanabileceği bir işe geçse belki durum biraz olsun değişir.
10 yılı 5 yıla indirdikbu ilişki 10 yıl sürmez söylemedi deme
adam senden kıstığı vakitlerle biriktirdiği parayı koyar cebine
başka bir hatun bulur
ayrıca şimdi seninle ilgilenmeyen ve 10 tl nin hesabını yapan insan dan ne olur
sana demiş ya şimdi çalışmayacağımda 50 yaşımdamı çalışcam
şimdi gezip tozmayıp ta
50 den sonramı gezceksiniz
herşeyden önce bir aşkı ve ilişkiyi taze tutan paylaşımlardır
birlikteliklerdir
hatıralardır
bence oluruna bırak ama
10 yıl sonra evlenicez diyede şartlandırma kendini
iş tabiki yapılcak
ama aşk varsa
işten zaman ayırılabilmelidir
Görüşmelere gidiyor zaten bulsa çıkacak burdan. Bir de onu tanıdığımdan beri hep "ilerde eşim,çocuğum benden birşey istediğinde yok dememeliyim" der. 10 lirayı lafın gelişi söylemiştir diye düşünmek istiyorum, hani nerden baksan en az o kadar harcanır manasında ama bir arkadaşında dediği gibi aşkta paylaşımlarda önemlidir. Bunu iştirak edemiyor.
Evet mantıklı düşünüyor. Şu zamanda o kadar parayla sıkıntısız geçinmek çok zor. Bir de bizim hazırda evimizde yok o yüzden de zorlanıyor. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.Aynen tahmin ettiğim gibi. Benim abim de 1000 tl fln alıyor. Evlense kira vermicek eşi de çalışsa geçinebilirler aslında ama bizimki hiç niyet etmiyor. Eşim benden bir şey ister yapamazsam tatile gitmek ister götüremezsem çok üzülürüm diyor. Erkekler açısından bakıldığında da zor bir durum hakikaten. İnşallah sevgiliniz gönlüne göre bir iş bulur da içi rahat bir şekilde evlenirsiniz.
HakBen de düşündüğüm de işin içinden çıkamıyorum. Sonuçta hazırda birşeylerimiz yok o nedenle onu da anlıyorum ama bu sevdiği kadınla
vakit geçirmesini engellememeli diye de düşünüyorum.
Haklisin ama isten izin alamiyodur belkiBen de düşündüğüm de işin içinden çıkamıyorum. Sonuçta hazırda birşeylerimiz yok o nedenle onu da anlıyorum ama bu sevdiği kadınla vakit geçirmesini engellememeli diye de düşünüyorum.
aynı şirketteyiz tatlım :)Hak
Haklisin ama isten izin alamiyodur belki
O zaman neden boyle yapiyo ki ? Birlikte yuruyus filan yapabilirsiniz illa para harcamaniza gerek yok kiaynı şirketteyiz tatlım :)
dükkanda da izin almalık bir durumu yok
Canım ben sana derim ki; bul kendine zengin koca... Öküz zaten bu erkeklerEvet mantıklı düşünüyor. Şu zamanda o kadar parayla sıkıntısız geçinmek çok zor. Bir de bizim hazırda evimizde yok o yüzden de zorlanıyor. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Hahaha tatlım ya :)Canım ben sana derim ki; bul kendine zengin koca... Öküz zaten bu erkekler
Bugün bir arkadaşımla buluştum ve onunla da konuştum. Aynı şirkette olunca konuşacak şeyler azalıyor ondan görüşme taraftarı olmayabilir dedi. Sanırım bu yüzden..O zaman neden boyle yapiyo ki ? Birlikte yuruyus filan yapabilirsiniz illa para harcamaniza gerek yok ki
Evet ya bunu yapmak gerekiyor. Sonra dırdırcı oluyorsun. Ben de bundan sonra normal muhabbetimiz dışında pek sorgu suale girmemeye karar verdim zaten :)valla canım sana şu kadarını söyleyeyim ben de eskiden sürekli sorgulardım ilişkilerimi nolcak sonu gelicek mi vs. ve bunu da yansıtırdım karşı tarafa. buluşmak isterdim özledim derdim ama baktım erkekler anlamıyolar onların dilinden konuşmaya başladım...
ilişkimizin ilk gününden itibaren asla ilk arayan ben olmadım, asla buluşalım diyen de ben olmadım.
evliliğin lafını hiç yapmadım, sıkıştırmadım yani.
şu an evliyim ve eşim hep bu yönümü söyler övünür.
hala da aramam nerdesin diye sormam hele mevzu iş hayatıysa asla sıkıştırmam.
eşim de gereken ilgiyi gösterir, gün içinde hep kendiliğinden arar.
tecrübe ile sabit, erkekler kasmaya gelmiyor ama başıboş da bırakmıycan tabi çaktırmadan çaktırmadan varlığını hissettircen...
Dogru bence de her gun gorunce gerek duymuyodurBugün bir arkadaşımla buluştum ve onunla da konuştum. Aynı şirkette olunca konuşacak şeyler azalıyor ondan görüşme taraftarı olmayabilir dedi. Sanırım bu yüzden..
İlerde sıkıntı çekmek yerine şimdi biraz sıkalım kendimizi diyo sürekli. Bu naz değilki sevdiğim icin vakit gecirelim istiyorum sadece canım.bu nazını cekıyosa ve sebepsız sevıyodur bence ama para pul muhabbetı hos degıl cnm ya
Dün gece konuştuk biraz, ben onunla zaman gecirmek istediğimi herseyin para olmadığını söyledim o da zamanla herşey oturur sıkma kendini dedi. Umudum yok benim dedim ve bozuldu biraz, ben ne icin uğraşıyorum ama sen kafanda neler düşünüyosun dedi. Sonrasında da haklısın ama şimdi sıkalım kendimizi ilerde sıkılmaktan iyidir dedi.Dogru bence de her gun gorunce gerek duymuyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?