Bu konuşmadan ne anlamalıyım?

Kesinlikle haklısın. Karşılıklı konuşmaklada bir yere varamıyoruz. Hem zaten hadi evlenelim ev olsun gibi şeyler söylemiyorum. O da aynı şekilde. Ama şu var, onların oturduğu ev büyük ve dublex. Ev sorununun altına elimizi koymazsak aklındaki düşünce; ev alana kadar hep birlikte yaşamak. Bunu düşününce doğal olarak geç olsun ama kendi evimiz olsun, önce ev diyorum.
Bana göre bir nikahta olur ama sonra içimde kalırsa diyorum işte. Kolay şeyler değil hersey bir anda olmaz. Eşyadır odur budur zamanla olacak seyler ama bunların bahane gibi ortaya konulması canımı sıkıyor.

Onu da yapmayı denedik. Bitti demişti bende saygı duydum tamamen sessizleştim ama olmadı. Yapamam sensiz dedi geri döndü. Hiç buluşmuyor değiliz. Ayda bir haftasonu biryerlere gidiyorduk ama ben istiyorumki 1 saatte olsa zaman ayırabilsin.

Bence ablanı beklemen kadar saçma bir şey yok kısmeti gelen gider yani ablanda ben evlenmeden evlenmeyin demesi gereksiz benim sevgilimin parası olacakta ablamı bekleyecem evlensin diye oldu başka bir derdi varmı
10 yıla siz diye bişey kalmaz ayrılırsınız sürekli kavga ederek bi ilişki için en fazla süre 3-4 yıldır bence 4 bile fazla geliyor bana
Ve ayrıca çocuğu çok sıkıyosun evet biz kadınlar ilgi istiyoruz ama keyfi değil çocukta para kazanıyo şuana kadar parayı hiç dert etmemişse bu ilkse ve gerçekten cimri değilse biraz düşün canım

evet ona anlattığımda takılma bu kadar, için biraz rahat olsun diyor. Söylediği 10 lira lafını bende aynen sizin dediğiniz gibi düşünüyorum. O manada söyledi, dediğim gibi para lafı olmaz normalde aramızda. İhtiyacım olsa gider isterim o da verir. Bir keresin de yine lafını açmıştım ve bana "tamam çıktık para harcamadık, ama insanız canın birşey isterse almazsam ben kötü olurum" diyor. Ama hergün bir paket sigara almaya bütcesi var ben de bunu anlamıyorum. Hani gören parasızlıktan ölüyor der ama öyle de değil :)

Yok canım cimriliğini görmedim. Şirkette bile yemek söylediğimizde bir bakıyorum benimkini bile ödemiş. Şu sorun dışında başka sıkıntımız yok. Ofiste çay içer benim çayımı da koyar masama getirir falan :)
Para meselesi onda sadece bu gelecek kaygısında ortaya çıkıyor, onun dışında şimdiye kadar lafını etmemişti.
Bugün konusu geçti. Babam gelmişti ofise, bende ona öğrenecek yakında falan dedim. Öğrensin ne olacak :) dedi. Takarsın yüzüğü parmağına ama dedim, sorun yok dedi.
Bilemiyorum ya. Abla meselesine gelirsek, o daha okuyor. İşe girecek o bu derken oooo yani :) Ben beklemem o kadar zaten en fazla 5 yıl :)

peki siz nasıl yapıyorsunuz. çıkışta herkes kendi evine mi gidiyor? yani işten sonra yollar ayrılıyor mu?

Ama sevgilinede bunu söyle canım eğer evlenmek gerçekten istiyosa bu tür olayları çok büyütüyolar sevgilimden biliyorum :)
Ve bazen 5 tl bile insana çok büyük para gibi geliyor eğer sıkıntı çekiyosan anlamaya çalış tatlım

peki siz nasıl yapıyorsunuz. çıkışta herkes kendi evine mi gidiyor? yani işten sonra yollar ayrılıyor mu?
İlişkimizin ilk 6 ayında her gün 5 dk da olsa yürürdük birşeyler yapardık. Ama artık ben eve o dükkana gidiyor.

Anlamaya çalışıyorum ama bazen delleniyorum :)

İlişkimizin ilk 6 ayında her gün 5 dk da olsa yürürdük birşeyler yapardık. Ama artık ben eve o dükkana gidiyor.
duraklama dönemine girmiş ilişkiniz. sen de biliyorsun da işte kabul edemiyorsun. aynı yerde çalışmasaydınız bu ilişki çoktan bitmişti. görmeye görmeye kendini alıştırmış olurdun.

duraklama dönemine girmiş ilişkiniz. sen de biliyorsun da işte kabul edemiyorsun. aynı yerde çalışmasaydınız bu ilişki çoktan bitmişti. görmeye görmeye kendini alıştırmış olurdun.
Uzakta olsam bırakabilir miydim bilmiyorum. Fevri davranım bitti demekte istemiyorum. Gittiği yere kadar denir ya bende öyle diyorum galiba.

erkekler canım anlaşılmıyor işte sen hiç canını sıkma hiç mesaj atma arama ve konusma ara verın gerekiyorsa biraz kafanı topla bakalım o da kendıne gelsın ne demek 10yıl ya dalgamı geçiyor gerekirse 5 yıl falan kirada kalırsınız o arda bır ev alırsınız kredı ıle onun borcunu beraber çalışır ödersiniz ... kimseye bişey olmaz kendine edersin sıkma canını

Evet canım 10 yıl beklemem ben dedim O da gülüyor "ablanı beklicektin hani" diye, yok dedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…