Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

+1
Gerçekten evlilikten soğuyorum iyice, zaten çok güvensizim.

Evet ondan böyle bir itiraf gelse Şuanki halimle kayıtsız kalmam

Gerçekten çok "normal" bir şey yaşıyorsunuz, evet.

Evliliğin bir saygınlığı vardır. Yeni insan tipi her şeyin olduğu gibi bunun da içine etti ya diyecek bir şey yok.

Ben bu arkadasin sadece hissettigini dusundum..hisler bana gore kontrol edilemez.. onun kocasinin donundan dolayi bile esine olan aski sevgisi bitmis. Hoslandigi adamin kirli donu olmadigini mi dusundu acaba? Bu kadar aratip tarattirdigini bilneden yorum yapmistim. Bi insana birsey hissetsem ben istemeden bosanmazdim bende sanirim... ama kocamla sorunlarim zaten varsa baska. Bu doktorun sucu degil evlilikte bi sorun var zaten

Sizin yorumları okuyunca da benim sinirlerim bozuluyor biliyor musunuz, umarim eşinizde başka bir kadını, ona dokunusunu falan düşünüp böyle gülüp keyif alıyordur, ödeşmiş olursunuz

Sevgi başka aşk başka. Aşkı evlilik boyunca süren varsa bşy diyemem. Aşk sevgiye evriliyor illa ki
Eşimizi sevince de bu hissiyatlarımız olmaz, aşk heyecandır belki, gelip geçebilir ama sevgi daha derin bir duygu, eşinizi seviyor olsanız emin olun karşı tarafın itirafı halinde kendinizi olayın akışına bırakmazsınız, sizi suçlamak kınamak için yazmıyorum, eğer sevgi bitmişse başka birine böyle hisler beslenebilir ama dediğim gibi sorun doktordan daha derin, bugün doktor gelip geçici bir heyecan diyelim ama ya yarın?
Yarın sizin de kayıtsız kalamayacağınız biri aşk itirafı yapsa ne yapacaksınız?
Bence gerçekten eşinize ne hissediyorsunuz, evliliğiniz sizin için ne anlama geliyor düşünmelisiniz, hayatta olmaz diye birşey yok, herşey olabilir, herşey gelebilir insanoğlunun başına, yaşça ve evlilik tecrübesi olarak sizden büyüğüm, tecrübelerime dayanarak söylüyorum, size eşinizin hissettiremediklerini hissettiren birileri olduğunda etkileniyorsanız evliliğinizi sorgulamalısınız.

arkadaş şuan bir şey teklif etse, şu duygularımla hayır demem diyor zaten.Haklısınız doktor bir sonuç anlaşılan.Evlilikte çoktan tükenmiş bir durum var gibi.

Doğru yoruma ne denir

Doğru yoruma ne denir
Umarım sizi kırmamışımdır böyle bir amacım yoktu çünkü, bunca yılda öğrendiğim birşey varsa kimseyi ne kınarım ne ayıplarım, kimse bir gün bitecek nasılsa diyerek evlenmiyor, siz de severek bir sürü hayaller kurarak evlenmişsinizdir, ki madem 5 yılda bazı şeyler çok fazla değişmiş, sizi bir boşluğa, duygusal açlığa itmeye başlamış o zaman demek ki birşeyler yanlış gidiyor, toparlanmak evliliği toparlamak istiyorsanız bence oturun eşinizle konuşun, 2 kişilik hayatta yalnız kalmış gibi görünüyorsunuz, bugün doktora böyle duygular besliyorsanız bunda eşinizin de payı vardır, sorunlarınızı çözmeye çalışın ama birlikte ama bir evlilik terapisti yardımıyla, baktınız olmuyor boşanmak da bir seçenek çünkü insanoğlu sevgiden beslenir, ben buna inanıyorum, ne kadar çok sevilirseniz o kadar çok seviyorsunuz.

Sizin yorumları okuyunca da benim sinirlerim bozuluyor biliyor musunuz, umarim eşinizde başka bir kadını, ona dokunusunu falan düşünüp böyle gülüp keyif alıyordur, ödeşmiş olursunuz

Utanıyorum demiş de, böyle geyiğini yapıp, gülerek anılarını anlatmakla utanmanın alakası yok...

Munecim çok anlayışlı ve iyi niyetlisiniz yalniz her duygusal bosluga düşen böyle karşısına çıkan insanlara meyletseydi evlilikler büyük yara alırdı bence bu biraz karakter meselesi belki ilk an bir beğenme söz konusu olabilir ama sonraki oluşan şeyler her boşluğa düsen insanda olmaz..

Görünenin ardındaki gerceği algılamak lazım.

Burada anlık bir etkilenme gibi gosterilmeye calısılan durum, beni istese hayır dememe geldi.

Aslında ortada cidden acınıcak bir hal var. Yani üzülmemek elde değil.

Kadın, evliliği dizilerdeki gibi hayal ediyor, hep pembe düşlerdeki gibi, kirli don yok hep ask var, sevgi var...

Secilen arzu nesnesi doktor. Niye? Çunkü temas edebildigi baska erkek bu asamada yok. Bi de tabii kariyerli, yakisikli, ilgili tam asik olunacak erkek yani...

Ama burada bi nokta daha var, ulasilamaz bi hedef secmis. Bu aslinda kadini rahatlatiyor cunku ha desen henuz aldatamaz.

Ama buraya konu acmasi aldatma oncesi hazirligi. Yandas toplayip, aski biten evlilikte bunu normallestirip, bi anlik hislerin etkisiyle neler yasayabilecegini bunun nasil tepki gorecegini anlamaya calisiyor, aldatma icin zemin hazirliyor zihninde.

Şu konustuklarini anlatsa ya kocasina, akrabalarina falan mumkun mü, o da biliyor yanlis oldugunu hatta basta da utaniyorum diye basladi konuya ama maasallah hic de utanmadan teklifine karsi koymam ama hemen bosarim diyor. Ne kadar yazik, ne kadar acinasi, yani alan olsa koca aninda kapı onünde.

Insaalah koca bu kadindan kurtulur. Kadınlık bu değil. Boyle konusan kadınlara da anlayis gostermek de doğru değil. Amac kimseyi yargilamak ya da suclamak da degil. Herkesin hayatina kendine kime ne. Ama bu kadar bariz yanlışa da çanak tutulmamalı, ķınanmalı.

Konu sahibi de ne istiyorsa yapsın ama burada yanlışı dogruymus gibi gostermeye calismasin ha o zaman da boyle sert yorumlari hak etmis oluyor cunku zerre kadar sadık kalma derdi yok hala doktorun göz renginde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…