Burada devamlı etkilendiğiniz kişiden bahsedip, onunla ilgili duygularınızı daha çok büyütüyorsunuz. Kurtulmanız da daha zor olur. Buradaki evli insanların başka birinden hoşlanma konularını görünce ister istemez evliliğe inancım sarsılıyor... Yargılamıyorum ancak, gerçek olan bir şey de var. Duygularınızı reddedip toprağa gömmektense burada paylaşarak, ve üstüne üstlük devamlı stalklayarak hayatına dair bilgileri arttırarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?
Evet ondan böyle bir itiraf gelse Şuanki halimle kayıtsız kalmam
Boşanırım diye ben söyledim, söz hakkım doğdu sanırımahlak bekçiliği yapacak bir insan değilim.Ama ben kendimi tekrar ifade edeyim, evet evlilikte çok fazla problem olabiliyor, saçma sapan şeyleri çekmek zorunda kalabiliyor insan.Ama bunlar için kafada düşünüp nedenler sıralanıyor, eşin aile yapısından, kendini gerçekleştirmiş olma potansiyeline kadar pek çok şeyi düşünüp ona göre ilişkiye şans tanınıyor.Bu şansın tanınma nedeni kendi adıma, eşimle hala aramda iyi bir şeyler olabileceğine dair onun beni benim onu sevdiğimiz sürece düzelebileceğine dair umut.Lakin kalkıp başka bir kadını kafaya taktığını düşünsem, gidip harıl harıl sosyal medyasını didiklediğini, kedisinin renginden kendine pay çıkardığını görsem samimiyetle söylüyorum ayrılırım.Çünkü uğraşacak, enerji harcayacak pek bir şey kalmamış demektir benim için.Belki başka insanların başka kriterleri olabilir, ona da sözüm yok.Dövmüyor, kumar oynamıyor, ne bileyim hakaret etmiyor o zaman başkasını uzaktan gözden geçirse bile benim için sıkıntı yok diyebilir.Ama benim için böyle değil, başka bir kadını partner gözüyle incelediği an ve öğrenmişsem benim için ilişkinin sonuna gelinmiş demektir.Hislerinizi anlık olarak kontrol edemezsiniz belki ama kalkıp adam hakkında araştırma işine girişmek çok başka bir şey.Platonik aşık gibi yaptığı her hareketten mana çıkarmaya çalışmak, aşka atılan ilk adım olur.Ayrıca evet benim için bedensel aldatmayla zihinsel aldatma arasında hiçbir fark yok açıkçası.Fiiliyat hukukta bir anlam ifade eder suç konusunda, kişisel ilişkilerde ben buna göre hüküm veremem.
Ayrıntıları hatırladıkça kendi kendime gülüyorum ya. Ben biraz titizlik konusunda hassasım bu hastane ortamında özellikle. Botumu giydiriyordu ben kalkarken ben çorabım yere falan değmiştir diye giymek istemedim, dedim çorabı gitmicem ayaklarım terlemişo da diyor ki çok kalın çorap giymişsin
Eşimizi sevince de bu hissiyatlarımız olmaz, aşk heyecandır belki, gelip geçebilir ama sevgi daha derin bir duygu, eşinizi seviyor olsanız emin olun karşı tarafın itirafı halinde kendinizi olayın akışına bırakmazsınız, sizi suçlamak kınamak için yazmıyorum, eğer sevgi bitmişse başka birine böyle hisler beslenebilir ama dediğim gibi sorun doktordan daha derin, bugün doktor gelip geçici bir heyecan diyelim ama ya yarın?Sevgi başka aşk başka. Aşkı evlilik boyunca süren varsa bşy diyemem. Aşk sevgiye evriliyor illa ki
arkadaş şuan bir şey teklif etse, şu duygularımla hayır demem diyor zaten.Haklısınız doktor bir sonuç anlaşılan.Evlilikte çoktan tükenmiş bir durum var gibi.Ben bu arkadasin sadece hissettigini dusundum..hisler bana gore kontrol edilemez.. onun kocasinin donundan dolayi bile esine olan aski sevgisi bitmis. Hoslandigi adamin kirli donu olmadigini mi dusundu acaba? Bu kadar aratip tarattirdigini bilneden yorum yapmistim. Bi insana birsey hissetsem ben istemeden bosanmazdim bende sanirim... ama kocamla sorunlarim zaten varsa baska. Bu doktorun sucu degil evlilikte bi sorun var zaten
Kalp doktoru çok sakıncalı bir eylemde bulunmuş
Doğru yoruma ne denirEşimizi sevince de bu hissiyatlarımız olmaz, aşk heyecandır belki, gelip geçebilir ama sevgi daha derin bir duygu, eşinizi seviyor olsanız emin olun karşı tarafın itirafı halinde kendinizi olayın akışına bırakmazsınız, sizi suçlamak kınamak için yazmıyorum, eğer sevgi bitmişse başka birine böyle hisler beslenebilir ama dediğim gibi sorun doktordan daha derin, bugün doktor gelip geçici bir heyecan diyelim ama ya yarın?
Yarın sizin de kayıtsız kalamayacağınız biri aşk itirafı yapsa ne yapacaksınız?
Bence gerçekten eşinize ne hissediyorsunuz, evliliğiniz sizin için ne anlama geliyor düşünmelisiniz, hayatta olmaz diye birşey yok, herşey olabilir, herşey gelebilir insanoğlunun başına, yaşça ve evlilik tecrübesi olarak sizden büyüğüm, tecrübelerime dayanarak söylüyorum, size eşinizin hissettiremediklerini hissettiren birileri olduğunda etkileniyorsanız evliliğinizi sorgulamalısınız.
Sen de kalbim ağrıyor doktor bey ölüyorum deseydin
arkadaş şuan bir şey teklif etse, şu duygularımla hayır demem diyor zaten.Haklısınız doktor bir sonuç anlaşılan.Evlilikte çoktan tükenmiş bir durum var gibi.
Seviyorsan candan bosan gel kocandan
Umarım sizi kırmamışımdır böyle bir amacım yoktu çünkü, bunca yılda öğrendiğim birşey varsa kimseyi ne kınarım ne ayıplarım, kimse bir gün bitecek nasılsa diyerek evlenmiyor, siz de severek bir sürü hayaller kurarak evlenmişsinizdir, ki madem 5 yılda bazı şeyler çok fazla değişmiş, sizi bir boşluğa, duygusal açlığa itmeye başlamış o zaman demek ki birşeyler yanlış gidiyor, toparlanmak evliliği toparlamak istiyorsanız bence oturun eşinizle konuşun, 2 kişilik hayatta yalnız kalmış gibi görünüyorsunuz, bugün doktora böyle duygular besliyorsanız bunda eşinizin de payı vardır, sorunlarınızı çözmeye çalışın ama birlikte ama bir evlilik terapisti yardımıyla, baktınız olmuyor boşanmak da bir seçenek çünkü insanoğlu sevgiden beslenir, ben buna inanıyorum, ne kadar çok sevilirseniz o kadar çok seviyorsunuz.Doğru yoruma ne denir
Sizin yorumları okuyunca da benim sinirlerim bozuluyor biliyor musunuz, umarim eşinizde başka bir kadını, ona dokunusunu falan düşünüp böyle gülüp keyif alıyordur, ödeşmiş olursunuz
Munecim çok anlayışlı ve iyi niyetlisiniz yalniz her duygusal bosluga düşen böyle karşısına çıkan insanlara meyletseydi evlilikler büyük yara alırdı bence bu biraz karakter meselesi belki ilk an bir beğenme söz konusu olabilir ama sonraki oluşan şeyler her boşluğa düsen insanda olmaz..Umarım sizi kırmamışımdır böyle bir amacım yoktu çünkü, bunca yılda öğrendiğim birşey varsa kimseyi ne kınarım ne ayıplarım, kimse bir gün bitecek nasılsa diyerek evlenmiyor, siz de severek bir sürü hayaller kurarak evlenmişsinizdir, ki madem 5 yılda bazı şeyler çok fazla değişmiş, sizi bir boşluğa, duygusal açlığa itmeye başlamış o zaman demek ki birşeyler yanlış gidiyor, toparlanmak evliliği toparlamak istiyorsanız bence oturun eşinizle konuşun, 2 kişilik hayatta yalnız kalmış gibi görünüyorsunuz, bugün doktora böyle duygular besliyorsanız bunda eşinizin de payı vardır, sorunlarınızı çözmeye çalışın ama birlikte ama bir evlilik terapisti yardımıyla, baktınız olmuyor boşanmak da bir seçenek çünkü insanoğlu sevgiden beslenir, ben buna inanıyorum, ne kadar çok sevilirseniz o kadar çok seviyorsunuz.
Bana da hic utanmis gibi gelmedi dediginiz gibi..Utanıyorum demiş de, böyle geyiğini yapıp, gülerek anılarını anlatmakla utanmanın alakası yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?