Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Gayet ankaranın göbeğinde
ankarada hangi hastaneymiş o, öyle yakışıklı doktorlar var mı ankarada, hiç bana denk gelmedi de en son muhatap olduğum erkek dr 70 yaşlarındaki dişçimdi, bütün sosyal hayatım ve tek gördüğüm erkek aylarca ondan ibaret oldu bi aralarşaka bir yana, evlilik prosedürü kalpte geçerli olamıyor bunu hep söylerim. bir anlık bir etkilenme olmuş olabilir insanız. bu doktor beyfendi özel hastanedeyse zaten onlar hep kibar davranırlar. bir de devlette görün siz onu direkt soğursunuz bence. duygularınızın gelişmesine izin vermeyin, ha bu demek değil ki fersah fersah kaçın. tedavinizi olun tabiki. hastalığın vermiş olduğu duygusallık, onun hasta duygusal zamanınızda gösterdiği kibarlık hoşunuza gitti o kadar

VallA ben geçen yıl özelde iki doktora gidiyordum uzun süre de devam etmek zorunda kaldım. Ama hayatımın en kötü deneyimiydi, insan değillerdi

VallA ben geçen yıl özelde iki doktora gidiyordum uzun süre de devam etmek zorunda kaldım. Ama hayatımın en kötü deneyimiydi, insan değillerdi
sizinki şanssızlık olmuş, öyleleri de var. ama genelde hep kibar güleryüzlü anlayışlı davranırlar özelde. aynı kişiler devlette olsalar yüzünüze bakmazlar. bu beyfendi devlet hastanesinde mi

"Öyle seveceksin ki seni ondan kimse ayıramayacak ve öyle birini seveceksin ki
Seni gözleriyle bile aldatmayacak" demiş şair.Ne kadar güzel bir söz değil mi?
Yani aldatmak illa fiziksel demek değil

E olabilir bi anlık bişey gelir geçer, gidip çıkma teklifi etcek haliniz yok. Hep derim bi kadınla erkek başbaşa kalmamalı o şeytan var yaa hemen akla getiriyo bişeyler. Doktorun yanında asistanı var mıydı acaba?

Vardı işte birsürü bayan yatıran kaldıran önlük giydiren

Adam salak mısın der kesin. Hatta işlemin yapılacağı gün de iki üç saat kala cepten aradı beni işte bi 15 dk geç alıcaz sizi diye. Ben dediğim gibi geçen yıl da kendisine gitmiş olmama rağmen arayınca falan tık yoktu bende

geciyor geciyor merak etmeyin
bende iki dogumumu yaptiran doktoruma ikinci dogum sonrasi ilgi duymaya baslamistim lohusalikla ilgili olabilir kanimca sonra hastaneye falan goturunce cocuklari gidip goresim geliyordu
simdi guluyorum o hallerime aynen dediginiz gibi insta fb heryerden stalkliyodum takmisim kafayi

Evet ondan böyle bir itiraf gelse Şuanki halimle kayıtsız kalmam

Ben de beş yıllık evliyim ve zaten bu sürede aşkın canlı kalması imkansız. Evlilikte aşkı öldürecek her unsur var malum, adamın donlarını görüyoruz ne aşkı

5 yılda eşinizin donlarını gördünüz diye aşkınız öldüyse, hoşlandığınız kişiden itiraf gelirse kayıtsız kalmam diyorsanız evliliğiniz zaten bitmiş sadece kağıt üzerinde varlığını sürdürüyor demektir, bence doktordan daha derin sorunlarınız var, bir insan eşinin donunu görüyor diye soğumaz, çamaşırı evliliğinizin geldiği boyutu tasvir için kullandınız belki ama siz örnek verdiğiniz için ben de sizin örnek üzerinden yazıyorum, eşinizde sizin her halinizi görüyor, evlilikte belki yeri gelecek bir hastalık nedeniyle eşler birbirinin altını temizlemek zorunda kalacak, bir insanı seviyorsanız her haliyle seversiniz sevmiyorsanız da birlikte yaşamanın anlamı olmaz ve boşanmak en iyi çözümdür, bu çözüm size saçma geliyor olabilir ama evliliğiniz bitmişse boşanmak için sizin veya eşinizin illa aldatması gerekmiyor, artık sevmiyor olmak da ayrılmak için bir sebeptir.

Ayrıntıları hatırladıkça kendi kendime gülüyorum ya. Ben biraz titizlik konusunda hassasım bu hastane ortamında özellikle. Botumu giydiriyordu ben kalkarken ben çorabım yere falan değmiştir diye giymek istemedim, dedim çorabı gitmicem ayaklarım terlemişo da diyor ki çok kalın çorap giymişsin

Sevgi başka aşk başka. Aşkı evlilik boyunca süren varsa bşy diyemem. Aşk sevgiye evriliyor illa ki

Doğum esnasında bile olabiliyor demek ki böylr şeyler hep bir anlık zaten

Boşanırım diye ben söyledim, söz hakkım doğdu sanırım ahlak bekçiliği yapacak bir insan değilim.Ama ben kendimi tekrar ifade edeyim, evet evlilikte çok fazla problem olabiliyor, saçma sapan şeyleri çekmek zorunda kalabiliyor insan.Ama bunlar için kafada düşünüp nedenler sıralanıyor, eşin aile yapısından, kendini gerçekleştirmiş olma potansiyeline kadar pek çok şeyi düşünüp ona göre ilişkiye şans tanınıyor.Bu şansın tanınma nedeni kendi adıma, eşimle hala aramda iyi bir şeyler olabileceğine dair onun beni benim onu sevdiğimiz sürece düzelebileceğine dair umut.Lakin kalkıp başka bir kadını kafaya taktığını düşünsem, gidip harıl harıl sosyal medyasını didiklediğini, kedisinin renginden kendine pay çıkardığını görsem samimiyetle söylüyorum ayrılırım.Çünkü uğraşacak, enerji harcayacak pek bir şey kalmamış demektir benim için.Belki başka insanların başka kriterleri olabilir, ona da sözüm yok.Dövmüyor, kumar oynamıyor, ne bileyim hakaret etmiyor o zaman başkasını uzaktan gözden geçirse bile benim için sıkıntı yok diyebilir.Ama benim için böyle değil, başka bir kadını partner gözüyle incelediği an ve öğrenmişsem benim için ilişkinin sonuna gelinmiş demektir.Hislerinizi anlık olarak kontrol edemezsiniz belki ama kalkıp adam hakkında araştırma işine girişmek çok başka bir şey.Platonik aşık gibi yaptığı her hareketten mana çıkarmaya çalışmak, aşka atılan ilk adım olur.Ayrıca evet benim için bedensel aldatmayla zihinsel aldatma arasında hiçbir fark yok açıkçası.Fiiliyat hukukta bir anlam ifade eder suç konusunda, kişisel ilişkilerde ben buna göre hüküm veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…