Hehe mavi miydi diyorduMavi mavi
Yoksa senin herif mi kizzzzzzzzz
Hayır benim doktor maviHehe mavi miydi diyordudoğru
ankarada hangi hastaneymiş o, öyle yakışıklı doktorlar var mı ankarada, hiç bana denk gelmedi de en son muhatap olduğum erkek dr 70 yaşlarındaki dişçimdi, bütün sosyal hayatım ve tek gördüğüm erkek aylarca ondan ibaret oldu bi aralarGayet ankaranın göbeğinde
VallA ben geçen yıl özelde iki doktora gidiyordum uzun süre de devam etmek zorunda kaldım. Ama hayatımın en kötü deneyimiydi, insan değillerdiankarada hangi hastaneymiş o, öyle yakışıklı doktorlar var mı ankarada, hiç bana denk gelmedi de en son muhatap olduğum erkek dr 70 yaşlarındaki dişçimdi, bütün sosyal hayatım ve tek gördüğüm erkek aylarca ondan ibaret oldu bi aralarşaka bir yana, evlilik prosedürü kalpte geçerli olamıyor bunu hep söylerim. bir anlık bir etkilenme olmuş olabilir insanız. bu doktor beyfendi özel hastanedeyse zaten onlar hep kibar davranırlar. bir de devlette görün siz onu direkt soğursunuz bence. duygularınızın gelişmesine izin vermeyin, ha bu demek değil ki fersah fersah kaçın. tedavinizi olun tabiki. hastalığın vermiş olduğu duygusallık, onun hasta duygusal zamanınızda gösterdiği kibarlık hoşunuza gitti o kadar
sizinki şanssızlık olmuş, öyleleri de var. ama genelde hep kibar güleryüzlü anlayışlı davranırlar özelde. aynı kişiler devlette olsalar yüzünüze bakmazlar. bu beyfendi devlet hastanesinde miVallA ben geçen yıl özelde iki doktora gidiyordum uzun süre de devam etmek zorunda kaldım. Ama hayatımın en kötü deneyimiydi, insan değillerdi
"Öyle seveceksin ki seni ondan kimse ayıramayacak ve öyle birini seveceksin kiKızlar merhaba. Utanarak yazıyorum aslında fikir almak için bile değil sadece iç dökme gibi.
Geçtiğimiz hafta ufak bir operasyon geçir dim rahimle ilgili.
İşlemi yapan doktora bir yol kadar önce iki kez muayene olmaya gitmiştim, o sırada hastası değildim ama bir durumla ilgili teyit amaçlı gitmiştim. Neyse geçen hafta işlem için anestezi almam gerekiyordu aldım.
Beni hazırlamak için içeri aldıklarında eşim arabayı parkediyordu sonradan geldi. Kızlar işin özeti ben elimde olmada n doktordan çok etkilendim. Daha önce iki kez muayene olduğumda aklımın ucundan böyle birşey geçmemişti hiç böyle bir durum yoktu. Şimdi neden böyle oldu bilmiyorum. Anestwziden uyandığımda yanımdaydı ve gülerek sonuç çok temiz çıktı dedi.
Sonra bir imza atmam gerekiyordu oraya giderken koluma girdi. Ve çok çok yaakışıklı idi o gün. Operasyon öncesi yine imza atmam gereken kağıtta ismimi falan yazmış kendisi ve siizn için hazırladım falan dedi.
Of saçmalıyorum biliyorum ve utanıyorum şuan
Evetsizinki şanssızlık olmuş, öyleleri de var. ama genelde hep kibar güleryüzlü anlayışlı davranırlar özelde. aynı kişiler devlette olsalar yüzünüze bakmazlar. bu beyfendi devlet hastanesinde mi
Vardı işte birsürü bayan yatıran kaldıran önlük giydirenE olabilirbi anlık bişey gelir geçer, gidip çıkma teklifi etcek haliniz yok. Hep derim bi kadınla erkek başbaşa kalmamalı o şeytan var yaa hemen akla getiriyo bişeyler. Doktorun yanında asistanı var mıydı acaba?
Adam salak mısın der kesin. Hatta işlemin yapılacağı gün de iki üç saat kala cepten aradı beni işte bi 15 dk geç alıcaz sizi diye. Ben dediğim gibi geçen yıl da kendisine gitmiş olmama rağmen arayınca falan tık yoktu bendeE olabilirbi anlık bişey gelir geçer, gidip çıkma teklifi etcek haliniz yok. Hep derim bi kadınla erkek başbaşa kalmamalı o şeytan var yaa hemen akla getiriyo bişeyler. Doktorun yanında asistanı var mıydı acaba?
Tabi ki değil"Öyle seveceksin ki seni ondan kimse ayıramayacak ve öyle birini seveceksin ki
Seni gözleriyle bile aldatmayacak" demiş şair.Ne kadar güzel bir söz değil mi?
Yani aldatmak illa fiziksel demek değil
Aynen çok güzel yazmışsınız. Burada ciddi anlamda aldatılan kadınların bırak boşanmayı kocasını haklı göstermek için kırk takla attığını hepimiz biliyoruz. Eşi bu benim başıma gelen şeyi yaşadı diye boşanacak tek bir kadın tanımıyorum burada. Buna kalıbını da basarım
Evet ondan böyle bir itiraf gelse Şuanki halimle kayıtsız kalmam
Ben de beş yıllık evliyim ve zaten bu sürede aşkın canlı kalması imkansız. Evlilikte aşkı öldürecek her unsur var malum, adamın donlarını görüyoruz ne aşkı
Sevgi başka aşk başka. Aşkı evlilik boyunca süren varsa bşy diyemem. Aşk sevgiye evriliyor illa ki5 yılda eşinizin donlarını gördünüz diye aşkınız öldüyse, hoşlandığınız kişiden itiraf gelirse kayıtsız kalmam diyorsanız evliliğiniz zaten bitmiş sadece kağıt üzerinde varlığını sürdürüyor demektir, bence doktordan daha derin sorunlarınız var, bir insan eşinin donunu görüyor diye soğumaz, çamaşırı evliliğinizin geldiği boyutu tasvir için kullandınız belki ama siz örnek verdiğiniz için ben de sizin örnek üzerinden yazıyorum, eşinizde sizin her halinizi görüyor, evlilikte belki yeri gelecek bir hastalık nedeniyle eşler birbirinin altını temizlemek zorunda kalacak, bir insanı seviyorsanız her haliyle seversiniz sevmiyorsanız da birlikte yaşamanın anlamı olmaz ve boşanmak en iyi çözümdür, bu çözüm size saçma geliyor olabilir ama evliliğiniz bitmişse boşanmak için sizin veya eşinizin illa aldatması gerekmiyor, artık sevmiyor olmak da ayrılmak için bir sebeptir.
Doğum esnasında bile olabiliyor demek kigeciyor geciyor merak etmeyin
bende iki dogumumu yaptiran doktoruma ikinci dogum sonrasi ilgi duymaya baslamistim lohusalikla ilgili olabilir kanimca sonra hastaneye falan goturunce cocuklari gidip goresim geliyordu
simdi guluyorum o hallerime aynen dediginiz gibi insta fb heryerden stalkliyodum takmisim kafayi
Boşanırım diye ben söyledim, söz hakkım doğdu sanırımPoncik moncik degiliz yaaa.. herkesin basina gelebilir kocalarimizinda.. ha kimi birsey demez kimi konu acip ayiplanmayi goze alabilir. Bu tarz bir seyin insanin elinde oldugunu dusunmuyorum. Bosanirmista kafada aldatmaymista:)) Ayol kadin aldatiliyor dayak yiyor bosanamiyor bunlardaki lukse bak bosanirimmis. Ha Allah bile icimizden gecen kotu seyler icin gunah yazmiyor iyi seyler icin sevap yaziyor, burda bu kadini yargilamak bu yuzden cok sacma:) kadin gittim aldattim mi diyor? Boyle birsey hissettim diyor. Ne zamandan beri yuzde yuz hislerimizi kontrol edebilir olduk?
Ha su varki konu sahibi bi boslukta olabilir.. kocasina asik degildir artik ki evlilikte asik olma duygusu bitiyor malum bi sure sonra..o duygulara ozlem duyuyordur ve ilk firsatta o duygulari harekete gecmistir.
Kocanin bu tarz duygulari hakkinda konusmalari olsa tabii uzulursun ama ayni sey onun icinde gecerli olur. Elinde mi ?
Sinirden mi?Ayrıntıları hatırladıkça kendi kendime gülüyorum ya.
Ay ne minnoş bi andedim çorabı gitmicem ayaklarım terlemişo da diyor ki çok kalın çorap giymişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?