- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
Aynen çok güzel yazmışsınız. Burada ciddi anlamda aldatılan kadınların bırak boşanmayı kocasını haklı göstermek için kırk takla attığını hepimiz biliyoruz. Eşi bu benim başıma gelen şeyi yaşadı diye boşanacak tek bir kadın tanımıyorum burada. Buna kalıbını da basarımPoncik moncik degiliz yaaa.. herkesin basina gelebilir kocalarimizinda.. ha kimi birsey demez kimi konu acip ayiplanmayi goze alabilir. Bu tarz bir seyin insanin elinde oldugunu dusunmuyorum. Bosanirmista kafada aldatmaymista:)) Ayol kadin aldatiliyor dayak yiyor bosanamiyor bunlardaki lukse bak bosanirimmis. Ha Allah bile icimizden gecen kotu seyler icin gunah yazmiyor iyi seyler icin sevap yaziyor, burda bu kadini yargilamak bu yuzden cok sacma:) kadin gittim aldattim mi diyor? Boyle birsey hissettim diyor. Ne zamandan beri yuzde yuz hislerimizi kontrol edebilir olduk?
Ha su varki konu sahibi bi boslukta olabilir.. kocasina asik degildir artik ki evlilikte asik olma duygusu bitiyor malum bi sure sonra..o duygulara ozlem duyuyordur ve ilk firsatta o duygulari harekete gecmistir.
Kocanin bu tarz duygulari hakkinda konusmalari olsa tabii uzulursun ama ayni sey onun icinde gecerli olur. Elinde mi ?
Siz bu konuyu bu yüzden açtınız zaten..Bazı şeyleri normallestirmek için ve bu bir dert değil! Buraya niye açtınızDüşünün bakalım niye sevildi
Çünkü bence her kadının başından en az bir kez geçiyor ama dile getiremedikleri için de böyle merak uyandırıyor
Evet ondan böyle bir itiraf gelse Şuanki halimle kayıtsız kalmamSizinki bir beğeni değil hoşlanma bence bir düşünün doktorda sizden hoşlandığını söylese tehlikeli boyutlara varırmıydı.Buna göre yargılayın kendinizi.Beni ilgilendirmez ama bu bir kadın yada erkek için ne kadar yakışıklı yada güzel Allah sahibine bağışlasın boyutunu aşmış.Kınamıyorum sizi düşünerek yazdım her şey insanın kendi elindedir.Tüm insanları yada kadinlari ayni katagoriye koymayin herkesin hayata bakış açisi farkli.Sizi bu hoşlanmaya ne itti hayatinizdaki hangi mutsuzluk itti onu duzeltmeye yogunlasin.
Konum formata aykırıysa mune kapatır zaten yorulma boşaSiz bu konuyu bu yüzden açtınız zaten..Bazı şeyleri normallestirmek için ve bu bir dert değil! Buraya niye açtınızMune
Evet tam olarak aşka özlemPoncik moncik degiliz yaaa.. herkesin basina gelebilir kocalarimizinda.. ha kimi birsey demez kimi konu acip ayiplanmayi goze alabilir. Bu tarz bir seyin insanin elinde oldugunu dusunmuyorum. Bosanirmista kafada aldatmaymista:)) Ayol kadin aldatiliyor dayak yiyor bosanamiyor bunlardaki lukse bak bosanirimmis. Ha Allah bile icimizden gecen kotu seyler icin gunah yazmiyor iyi seyler icin sevap yaziyor, burda bu kadini yargilamak bu yuzden cok sacma:) kadin gittim aldattim mi diyor? Boyle birsey hissettim diyor. Ne zamandan beri yuzde yuz hislerimizi kontrol edebilir olduk?
Ha su varki konu sahibi bi boslukta olabilir.. kocasina asik degildir artik ki evlilikte asik olma duygusu bitiyor malum bi sure sonra..o duygulara ozlem duyuyordur ve ilk firsatta o duygulari harekete gecmistir.
Kocanin bu tarz duygulari hakkinda konusmalari olsa tabii uzulursun ama ayni sey onun icinde gecerli olur. Elinde mi ?
Yok yorulmadım 2 saniyemi aldı..Konum formata aykırıysa mune kapatır zaten yorulma boşa
Ama hemen boşanma davası açarım onu da ekleyimEvet ondan böyle bir itiraf gelse Şuanki halimle kayıtsız kalmam
Evet yavaş yavaş derdimiz ortaya çıkmaya başladı..Yoksa konu burdan fiiyuuuu..Evet tam olarak aşka özlem
Konuyu geyiğe çeviren ben değil başka üyeler oldu geceden bu yana
Birak ya boyle konusanlari ciddiye bile almam ben. Empatiden uzak seyler yaziyolar. Ki zaten boyle birsey yasayan kadin yeterince sucluluk duyar.. bosanirim mosanirim. Bekara bosamak kolay tabi:)) basina gelince bosanirsin o zaman.. baslarina gelmedigi icin boyle rahat atmasyon yapiyolar zaten:) ha kendi basimada gelmedi oyle sirilsiklam asikta degilim yani evliligimin 10. Yili... sadece basina gelmeden bu kadar buyuk konusmayi dogru bulmuyorumAynen çok güzel yazmışsınız. Burada ciddi anlamda aldatılan kadınların bırak boşanmayı kocasını haklı göstermek için kırk takla attığını hepimiz biliyoruz. Eşi bu benim başıma gelen şeyi yaşadı diye boşanacak tek bir kadın tanımıyorum burada. Buna kalıbını da basarım
Ben de beş yıllık evliyim ve zaten bu sürede aşkın canlı kalması imkansız. Evlilikte aşkı öldürecek her unsur var malum, adamın donlarını görüyoruz ne aşkıBirak ya boyle konusanlari ciddiye bile almam ben. Empatiden uzak seyler yaziyolar. Ki zaten boyle birsey yasayan kadin yeterince sucluluk duyar.. bosanirim mosanirim. Bekara bosamak kolay tabi:)) basina gelince bosanirsin o zaman.. baslarina gelmedigi icin boyle rahat atmasyon yapiyolar zaten:) ha kendi basimada gelmedi oyle sirilsiklam asikta degilim yani evliligimin 10. Yili... sadece basina gelmeden bu kadar buyuk konusmayi dogru bulmuyorum
Donlari sorunsa.,Hee o zaman evlilik sana gore degildir zaten..ayni evde gormemek imkansiz:)Ben de beş yıllık evliyim ve zaten bu sürede aşkın canlı kalması imkansız. Evlilikte aşkı öldürecek her unsur var malum, adamın donlarını görüyoruz ne aşkı
Aklima nette dolanan bi video geldi "doktora aşık oldum çok yakişuklıydu bele kahverengi miydi gözleri yeşil miydi..."
Eşine acıdım gerçekten... çok yazık.Ben de beş yıllık evliyim ve zaten bu sürede aşkın canlı kalması imkansız. Evlilikte aşkı öldürecek her unsur var malum, adamın donlarını görüyoruz ne aşkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?