Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Sizinki bir beğeni değil hoşlanma bence bir düşünün doktorda sizden hoşlandığını söylese tehlikeli boyutlara varırmıydı.Buna göre yargılayın kendinizi.Beni ilgilendirmez ama bu bir kadın yada erkek için ne kadar yakışıklı yada güzel Allah sahibine bağışlasın boyutunu aşmış.Kınamıyorum sizi düşünerek yazdım her şey insanın kendi elindedir.Tüm insanları yada kadinlari ayni katagoriye koymayin herkesin hayata bakış açisi farkli.Sizi bu hoşlanmaya ne itti hayatinizdaki hangi mutsuzluk itti onu duzeltmeye yogunlasin.

Aynen çok güzel yazmışsınız. Burada ciddi anlamda aldatılan kadınların bırak boşanmayı kocasını haklı göstermek için kırk takla attığını hepimiz biliyoruz. Eşi bu benim başıma gelen şeyi yaşadı diye boşanacak tek bir kadın tanımıyorum burada. Buna kalıbını da basarım

Düşünün bakalım niye sevildi
Çünkü bence her kadının başından en az bir kez geçiyor ama dile getiremedikleri için de böyle merak uyandırıyor
Siz bu konuyu bu yüzden açtınız zaten..Bazı şeyleri normallestirmek için ve bu bir dert değil! Buraya niye açtınız Mune

Evet ondan böyle bir itiraf gelse Şuanki halimle kayıtsız kalmam

Evet tam olarak aşka özlem

Insanlık hali. Olmaz demem yargilamam. Ama kafanda cok büyütme derim. Gereksiz action yani :)

Ne güzel herkes dalgasını geçmiş eğlenmiş falan sanki yapılan şey çok matah bişeymiş gibi... Şu konuyu bir erkek açmış olsa ne yorumlar gelecekti hepimiz biliyoruz, enn basitinden senin gözün dışarda demeyecekmiydiniz adama? Diyecektiniz. Yapan kadın olunca neden iş şakaya vuruluyor??
Hadi elinde olmadan etkilendin bi an, ki eşini seven nasıl başkasından etkileniyor burasıda muamma!, fakat sürekli onu düşünüp üstüne stalklamakda nedir....
Bu aldatmaktır kardeşim hiçkimse kusura bakmasın!
Hani aldatmak sadece fiziksel değildi?
Hani eşini sevmesen dahi ona ve en başta kendine olan saygısından dolayı onurlu bir insan başkasına yan gözle dahi bakmazdı? ne yapacaksa ayrılır öyle yapardı?
Bunları yazan yine bu forum üyeleriydi başkası değil.
Yapan erkek olunca mı bunlar geçerli oluyor?
Ama kadın olunca herkes bir şakalar bir eğlence peşinde...
Yahu evil bir kadın elin adamından etkileniyor, üstüne sürekli onu düşünüyor, ve deli gibi stalklıyor, bütün fotoğraflarına bakıyor!
Bu aldatmak değilde nedir??
Yarın birgün bir kadın kocam hastanede doktordan etkilendi, sürekli onu düşünüyor, stalklıyor, bütün fotoğraflarına bakıyor diye konu açarsa buraya yazdığınız o ponçik yorumlarınız aklınıza gelsinde adamı linç etmeyin!
Bu arada not olarak, kimseyi yargılama ayıplama amacım yok, ama doğru tekdir. Ve bu bir aldatmadır.

Birak ya boyle konusanlari ciddiye bile almam ben. Empatiden uzak seyler yaziyolar. Ki zaten boyle birsey yasayan kadin yeterince sucluluk duyar.. bosanirim mosanirim. Bekara bosamak kolay tabi:)) basina gelince bosanirsin o zaman.. baslarina gelmedigi icin boyle rahat atmasyon yapiyolar zaten:) ha kendi basimada gelmedi oyle sirilsiklam asikta degilim yani evliligimin 10. Yili... sadece basina gelmeden bu kadar buyuk konusmayi dogru bulmuyorum

Ben de beş yıllık evliyim ve zaten bu sürede aşkın canlı kalması imkansız. Evlilikte aşkı öldürecek her unsur var malum, adamın donlarını görüyoruz ne aşkı

Aklima nette dolanan bi video geldi "doktora aşık oldum çok yakişuklıydu bele kahverengi miydi gözleri mavi miydi..."

Ben de beş yıllık evliyim ve zaten bu sürede aşkın canlı kalması imkansız. Evlilikte aşkı öldürecek her unsur var malum, adamın donlarını görüyoruz ne aşkı
Eşine acıdım gerçekten... çok yazık.

Her şey insanlar için maalesef olabiliyor böyle ilgi kaymaları. Önemli olan böyle bir durumla nasıl başettiğimiz; değerlerimiz, irademiz ve kendimize olan saygımız bu noktada devreye giriyor işte. Başıma gelseydi napardım diye düşünüyorum da öncelikle artık o kişiyi stalklamayı bırakırdım kesinlikle. Bu şekilde daha da bu işin içine çekileceğiniz kesin. Sonrasında artık akışa bırakırdım kendi rutinime odaklanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…