Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Deli gibi onu stalklıyorum tüm fotolarına baktım
Buradaki çözüm bulunacak dert nedir ben anlayamadım. Yani adamı nasıl etkileyip, eşinizi de nasıl baştan savacağınıza dair mi fikir bekliyorsunuz. O anda olmuş bitmiş olsa ne yapalım olmuş, aklınıza getirmeyin eşinizi düşünün falan diyelim hadi. Ama siz adamı takibe almışsınız. Dolayısıyla sizin aradığınız türden bir çözüm önerisi çıkmaz buradan

oyle demeyin canim konu sahibine bisey demeyelim sonra bami yiyoruz ben bu yuzdrn. herkes hakli diyorm:)

Merak etmeyin, yakında dediğiniz çözüm önerileri de çıkar buradan. Her şey çok normal ne de olsa!!!! Geyiği bile yapılabiliyor.

stallamak ne demek ben hala anlmadim cok mu cahilim
Canim benim anladigim stalklamak adamin sosyal medya hesaplarini takip etmek, surekli incelemek, onun sanaldaki röntgencisi olmak yani, ben de yakin zamanda ogrendim ki google sormadim bu ne diye yazilanlardan bu anlami cikardim :)

Canim benim anladigim stalklamak adamin sosyal medya hesaplarini takip etmek, surekli incelemek, onun sanaldaki röntgencisi olmak yani, ben de yakin zamanda ogrendim ki google sormadim bu ne diye yazilanlardan bu anlami cikardim :)
yemin ediyorm ben en son 7 sene once face kullaniyordum orda begen ve yorum yap diye biseler oluyordu tek bildigim sey bu birde bam yemek ne demek onu da ogrendim cok faydali bilgiler massalh

Bu konuda bi cozum arayışı yok bana göre. Hayal dünyasında yasanan aldatma fantezisini somutlastirma istegi var. Reelde kimseye söyleyemeyeceklerini burada kimligin gizli olmasinin rahatligiyla anlatip, sanki gercekte yasiyormus tatmini yasamanin nafile cabasi.

Hani yeni sevgili yapinca o coskuyla arkadasizla paylasmak istersiniz ya o istekle acilmis bi konu bana göre.

Cunku derdi olan bi hata yaptim nasil vazgecerim, esime bunu neden yapiyorum nasil cozerim yaklasiminda olur.

Ben bunlari goremedim hatta ne savunucam ki terslemesi var. Hani biraz daha yandas bulsa doktora nasil yakin olurum taktigi isteyecek gibi.

Allah dogru yoldan ayirmasin cumlemizi.

Bir sey merak ettim konuyu actiktan sonra ki düsünceleriniz,tutumunuz ne oldu?ya da yorumların faydasini gördünüz mü?
Zaten konuyu açarken tepki alacağımı biliyordum. Burada herkes istediği kadar yargılasın umrumda değil ben bşy yapmadım sonuçta.
Ayrıca maşallah toplumun değer yargıları bu kadar mükemmel demek herkes harika, bunca çarpık olaylar neden yaşanıyor hergün duyduğumuz.
Ayrıca dediğim gibi, beni asıl etkileyen adamın tipi VS değil bana davranışları oldu. Orada o kadar bayan varken koluma girmesi, montumu giydirmesi çok normalde peki ben anormalim. İlk kez anestezi almıyorum, ilk kez hastaneye de gitmiyorum, ams ilk kez böyle bir yaklaşım görüyorum

Burada devamlı etkilendiğiniz kişiden bahsedip, onunla ilgili duygularınızı daha çok büyütüyorsunuz. Kurtulmanız da daha zor olur. Buradaki evli insanların başka birinden hoşlanma konularını görünce ister istemez evliliğe inancım sarsılıyor... Yargılamıyorum ancak, gerçek olan bir şey de var. Duygularınızı reddedip toprağa gömmektense burada paylaşarak, ve üstüne üstlük devamlı stalklayarak hayatına dair bilgileri arttırarak ne yapmaya çalışıyorsunuz?

Doktorların bir gunde onlarca hastasi geliyor..kimisi anlattiginiz gibi yakin ilgili,numarasini verip beni de kaydedenler var.Kimisi ise prensip mi denir ne denir bilmem ama mesafeli agzindan cimbizla laf alinir...
Simdi bu davranışlardan pay cikarmak cok yanlis..Adam hangi bir hastasini hatirlayacak..(surekli hastalardan bahsetmiyorum)Etkilenmissiniz tamam..
Bir anlik duygu..gerisini getirmeyin lutfen..soz geciremiyorim kendime filan hikaye kusura bakmayin..ydoktorlarımı takip filan etmeyecem

Sizi etkileyen şey tipi değilse O zamsn niye Stalklıyorsunuz,evli mi bekar mi Öğrenmek için mi ? Eşinizden pek ilgi görünüyor olmalısınız bir Mont giydirip bir kola girmesinden rahatsız olmayıp etkilendiğinize göre

Aynısını kocanız yapsa buraya ağlıyorum, boşanıyorummmm diye konu açardınız. Bunu kadınlar yapınca normal oluyor da erkekler yapınca mı bir tek yanlış oluyor? Hadi tipini beğendiniz, hoşlandınız diyelim tamam bu olabilir ancak stalklamak ne? Evli olduğunuzu falan unuttunuz herhalde. Biraz evli olduğunuz adamın yerine koyun kendinizi. Biraz empati kurun.

İnsanız sonuçta duygularımıZa engel olamayabiliriz. Bir süre sonra etkisinin geçeceğini düşünüyorum. Geçmezse de artık onu o zaman düşünürüz Bu arada eşinle aran nasıl?

Finr aynen size katılıyorum sabah görüp benim de yorum yazmis olduğum hamileyim aldatiliyrum konusunda hemen boşa diye ahkam kesenler burda doktor cok mu yakışıklıydı bana adresini versene ayıp ya gerçekten evlisiniz bunun duygusal aldatmadan farkı ne peki? bence derhal bu saplantili düşüncenizi kafanızdan atın eşinizle sorununuz varsa fa onunla konuşup çözün derim

ama canim benim bazen yanlis anlayabiliyorz belki doktorun yapisi oledie bagzi doktorlar cok ilgilidr bagzilari cok sert. yanlis anlamissindir peki ne yapmayi dusunimuyorsun bundan sonra

Narkoz aldığınız için düşmemeniz için kolunuza girmiş olmasın? Montunuzu da orda kalmaması için giydirmiş olmasın? Gülerek sonuçlar temiz çıktı demesi kadar normal birşey yok. Siz kendinize kılıf uyduruyorsunuz resmen. Üstüne tüm fotolarına bakıyorsunuz falan. Bu sırada eşiniz içerde maç özetlerini izliyor sanırım. İyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…