Buradaki çözüm bulunacak dert nedir ben anlayamadım. Yani adamı nasıl etkileyip, eşinizi de nasıl baştan savacağınıza dair mi fikir bekliyorsunuz. O anda olmuş bitmiş olsa ne yapalım olmuş, aklınıza getirmeyin eşinizi düşünün falan diyelim hadi. Ama siz adamı takibe almışsınız. Dolayısıyla sizin aradığınız türden bir çözüm önerisi çıkmaz buradanDeli gibi onu stalklıyorum tüm fotolarına baktım
oyle demeyin canim konu sahibine bisey demeyelim sonra bami yiyoruz ben bu yuzdrn. herkes hakli diyorm:)Buradaki çözüm bulunacak dert nedir ben anlayamadım. Yani adamı nasıl etkileyip, eşinizi de nasıl baştan savacağınıza dair mi fikir bekliyorsunuz. O anda olmuş bitmiş olsa ne yapalım olmuş, aklınıza getirmeyin eşinizi düşünün falan diyelim hadi. Ama siz adamı takibe almışsınız. Dolayısıyla sizin aradığınız türden bir çözüm önerisi çıkmaz buradan
Buradaki çözüm bulunacak dert nedir ben anlayamadım. Yani adamı nasıl etkileyip, eşinizi de nasıl baştan savacağınıza dair mi fikir bekliyorsunuz. O anda olmuş bitmiş olsa ne yapalım olmuş, aklınıza getirmeyin eşinizi düşünün falan diyelim hadi. Ama siz adamı takibe almışsınız. Dolayısıyla sizin aradığınız türden bir çözüm önerisi çıkmaz buradan
Canim benim anladigim stalklamak adamin sosyal medya hesaplarini takip etmek, surekli incelemek, onun sanaldaki röntgencisi olmak yani, ben de yakin zamanda ogrendim ki google sormadim bu ne diye yazilanlardan bu anlami cikardim :)stallamak ne demek ben hala anlmadim cok mu cahilim
yemin ediyorm ben en son 7 sene once face kullaniyordum orda begen ve yorum yap diye biseler oluyordu tek bildigim sey bu birde bam yemek ne demek onu da ogrendim cok faydali bilgiler massalhCanim benim anladigim stalklamak adamin sosyal medya hesaplarini takip etmek, surekli incelemek, onun sanaldaki röntgencisi olmak yani, ben de yakin zamanda ogrendim ki google sormadim bu ne diye yazilanlardan bu anlami cikardim :)
yemin ediyorm ben en son 7 sene once face kullaniyordum orda begen ve yorum yap diye biseler oluyordu tek bildigim sey bu birde bam yemek ne demek onu da ogrendim cok faydali bilgiler massalh
O benim canim be , uzak durYani gencligi diyelim, simdi yaslandi zaten.
Keanu reeves'e ne diyorsun panpa
Zaten konuyu açarken tepki alacağımı biliyordum. Burada herkes istediği kadar yargılasın umrumda değil ben bşy yapmadım sonuçta.Bir sey merak ettim konuyu actiktan sonra ki düsünceleriniz,tutumunuz ne oldu?ya da yorumların faydasini gördünüz mü?
Sizi etkileyen şey tipi değilse O zamsn niye Stalklıyorsunuz,evli mi bekar mi Öğrenmek için mi ? Eşinizden pek ilgi görünüyor olmalısınız bir Mont giydirip bir kola girmesinden rahatsız olmayıp etkilendiğinize göreZaten konuyu açarken tepki alacağımı biliyordum. Burada herkes istediği kadar yargılasın umrumda değil ben bşy yapmadım sonuçta.
Ayrıca maşallah toplumun değer yargıları bu kadar mükemmel demek herkes harika, bunca çarpık olaylar neden yaşanıyor hergün duyduğumuz.
Ayrıca dediğim gibi, beni asıl etkileyen adamın tipi VS değil bana davranışları oldu. Orada o kadar bayan varken koluma girmesi, montumu giydirmesi çok normalde peki ben anormalim. İlk kez anestezi almıyorum, ilk kez hastaneye de gitmiyorum, ams ilk kez böyle bir yaklaşım görüyorum
ama canim benim bazen yanlis anlayabiliyorz belki doktorun yapisi oledie bagzi doktorlar cok ilgilidr bagzilari cok sert. yanlis anlamissindir peki ne yapmayi dusunimuyorsun bundan sonraZaten konuyu açarken tepki alacağımı biliyordum. Burada herkes istediği kadar yargılasın umrumda değil ben bşy yapmadım sonuçta.
Ayrıca maşallah toplumun değer yargıları bu kadar mükemmel demek herkes harika, bunca çarpık olaylar neden yaşanıyor hergün duyduğumuz.
Ayrıca dediğim gibi, beni asıl etkileyen adamın tipi VS değil bana davranışları oldu. Orada o kadar bayan varken koluma girmesi, montumu giydirmesi çok normalde peki ben anormalim. İlk kez anestezi almıyorum, ilk kez hastaneye de gitmiyorum, ams ilk kez böyle bir yaklaşım görüyorum
Narkoz aldığınız için düşmemeniz için kolunuza girmiş olmasın? Montunuzu da orda kalmaması için giydirmiş olmasın? Gülerek sonuçlar temiz çıktı demesi kadar normal birşey yok. Siz kendinize kılıf uyduruyorsunuz resmen. Üstüne tüm fotolarına bakıyorsunuz falan. Bu sırada eşiniz içerde maç özetlerini izliyor sanırım. İyiymiş.Zaten konuyu açarken tepki alacağımı biliyordum. Burada herkes istediği kadar yargılasın umrumda değil ben bşy yapmadım sonuçta.
Bşy yapmayacağım canım tabi ki.ama canim benim bazen yanlis anlayabiliyorz belki doktorun yapisi oledie bagzi doktorlar cok ilgilidr bagzilari cok sert. yanlis anlamissindir peki ne yapmayi dusunimuyorsun bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?