Bu konuyu açtığıma inanamıyorum

Tabi ki düşmemem için girmiştir.adam bana vuruldu demiyorum burada

Tabi ki düşmemem için girmiştir.adam bana vuruldu demiyorum burada
Vuruldu demiyorsunuz da bu hareketleri anormal değil mi diyorsunuz.
Anormal değil gayet normal.
Okey anlık bi hoşlantı duymuş olabilirsiniz ama stalklamak bunu kafaya takıp konu açmak ileri boyut. Mantıklı bir insan bu duygudan kurtulmak için stalklamaz bile. Siz aksine taktım maktım diyorsunuz.

Şimdiki instagram doktorları hep böyle ilgili ,alakalı, gülücüklü !!
Sizde maşallah fırsatı kaçırmamissınız o ilgi bir size değil yani neden anlamak istemiyorsunuz?

Mutsuzsanız, eşinizden ayrılın dilediğinizle flörtöz flörtöz iletişim kurun,minik minik heyecanlar yaşayın. Ama eşinizi aldatmayın. .

Bu yaptığınız bir aldatmadır.

Kocanız yapsaydı.. size yapılan: aman nevar sen bir şey yapmadın minvaldeki yorumlar

Kocan seni aldatmak için fırsat kolluyor olurdu!

Hoşlanmış olmana normak diyebiliriz. Ama konuyu buraya açman normal değil. Adamı bir daha görme unut gitsin. Deli gibi aşık olmadın ya. Ha olduysan da kocandan boşan doktorun peşinden koş. Tövbe ya yazık eşine.

Kadınlar kulübündeki kadınlar toplumun tamamını temsil etmiyor takdir edersiniz ki.
Ayrıca konuya yorum yapan herkes de sizi eleştirmemiş.
Yani burda sizin tutumunuzu hatalı bulan üyelerin yorumlarından yola çıkarak,
toplumun ahlaki durumunu analiz etmek doğru bir yaklaşım olmaz.
Elbette herkes harika,süper ahlaklı olmayabilir ama bu sizin hatalı bir yaklaşım içinde olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.
Ayrıca siz kendinizden sorumlusunuz,
toplumda ahlaki yozlaşma her zaman vardı ve
bundan sonra da var olacak,bu sizin veya bizim ahlaki duruşumuzu niye etkilesin veya değiştirsin?

Doktorun davranışları da kendisini bağlar.
Size ilgi veya yakınlık gösteren,flörtöz davranışlar sergileyen bir erkeğin davranışlarından anlam çıkarmak,farklı duygular içine girmek ise sizin tercihiniz.
Bu ayrımı iyi yapmak lazım.
Son söz olarak şunu sormak istiyorum.
Aynı durumda eşiniz olsaydı, durumu bu kadar rahat karşılar mıydınız?
Burda espri yapan, anlayış abidesi üyeler de
size;
'Aman canım, ne var bunda? Adam bir şey yapmamış,sadece kadın doktoru araştırıp,
tüm resimlerine bakmış,duygularına engel olamamış,büyütecek bir şey yok'
mu diyeceklerdi?
Gerçekten merak ediyorum.

Doktor bu illaki biri vardır hayatında.. Benim kalp doktorum da bana şiir okudu.. Sevdiğim şairden bir o kadar da yakışıklı adam.. İkinciyi okumasını istediğimde ortam müsait değil dedi çünkü istediğim şairin şiirleri Biraz uçuktu.. Şimdi iseee neredeeee

Kalp doktoru çok sakıncalı bir eylemde bulunmuş

Eee bu yerli kıvanç tatlitug kiiii sarı pipi sevenlerin tercihi sahsen benim dinin imanim gevremez. Tarzim deeel :)

Sen de kalbim ağrıyor doktor bey ölüyorum deseydin

Şu muhabbetleri kocalarinizin yaptigini okusaniz bir yerlerde boşa aldatmanin sanalı reeli düşüncede olanı olmaz aldatma aldatmadir diye.Merak ettim niye bu konu bu kadar sevildi.
Düşünün bakalım niye sevildi
Çünkü bence her kadının başından en az bir kez geçiyor ama dile getiremedikleri için de böyle merak uyandırıyor

Poncik moncik degiliz yaaa.. herkesin basina gelebilir kocalarimizinda.. ha kimi birsey demez kimi konu acip ayiplanmayi goze alabilir. Bu tarz bir seyin insanin elinde oldugunu dusunmuyorum. Bosanirmista kafada aldatmaymista:)) Ayol kadin aldatiliyor dayak yiyor bosanamiyor bunlardaki lukse bak bosanirimmis. Ha Allah bile icimizden gecen kotu seyler icin gunah yazmiyor iyi seyler icin sevap yaziyor, burda bu kadini yargilamak bu yuzden cok sacma:) kadin gittim aldattim mi diyor? Boyle birsey hissettim diyor. Ne zamandan beri yuzde yuz hislerimizi kontrol edebilir olduk?

Ha su varki konu sahibi bi boslukta olabilir.. kocasina asik degildir artik ki evlilikte asik olma duygusu bitiyor malum bi sure sonra..o duygulara ozlem duyuyordur ve ilk firsatta o duygulari harekete gecmistir.

Kocanin bu tarz duygulari hakkinda konusmalari olsa tabii uzulursun ama ayni sey onun icinde gecerli olur. Elinde mi ?

Yok merak edilmiyor inanın. TV de hoş biri görseniz ay çok da yakışıklı der geçerseniz normaldir. Gece başınızı yastığa koyduğunuzda hala aklınızdaysa bu normal değildir. Evli iseniz tabi. Kadınların bu iki yüzlü bakış açısına tahammül etmek zorunda kalmak cidden can sıkıcı. Aynı şeyi bir bayan eşi için buraya yazmış olsa boşa o adamı diye sayfalar dolardı. Aldatmanın eşiği kolay aşılır, öyle sadece bazı insanlara has değildir. Önce düşünceler, sonra duygular aman kime zararım var ki diye normalleştirilir, sonra da uygun zemin olduğunda harekete geçilir. O yüzden o eşiği geçmemek için duygularımızı yönetmeliyiz. Duygular yönetilemez şeyler değildir, öyle güzel yönetilir ki diğer canlılardan da farkımız budur. Eşiniz ilgisiz olabilir, ince olmayabilir ama bu sizde ki sevgiyi bitirdiyse yapmanız gereken şey duyguları çoşturmak değil, ayrılmaktır. Siz burda çoşturmak için elimizden geleni yapmışsınız, dikkat edin lütfen. Ha bu arada o doktor evinde o kadar nazik, güler yüzlü değil muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…