- 28 Temmuz 2015
- 799
- 1.021
- 113
- Konu Sahibi Comewithmeplease
-
Evet büyük sorun olur gerçekten kafa yapınız uymuyor ve karşı tarafın hiçbir çabası yok.bu sizi ileride çok mutsuz eder bence evlilik için çok iyi düşünün.insan hayatı, gezmeyi, eğlenmeyi paylaşmasından sonra en küçük şeye bile tahammülsüz oluyor.Sevgilimle anlaşamadığımız bir konu var. Ve ben bu konuyu Nasıl çözerim bilemiyorum.
Ben gezmeyi, hayati yaşamayı, aktif olmayı seviyorum. Sevgilim tam tersi. Hayatında hiç tatile gitmemiş ve gitmek istemiyor kesinlikle. Evde oturmaya bayılıyor. Yani evlenirsek de ne benimle tatile gelmeye tamam diyor Ne de benim ailemle/arkadaşlarımla tatile gitmeme tamam diyor.
Gitmek istememe sebebi ortamı sevmiyormuş. Ama kültür gezisi doğa gezisi vs hiç birisi için tamam demiyor. Ben de gezmeden duramam. Bütün sene evde boğulurum. Ailemle yılda 2 3 kez farklı tatillere gideriz. Haftasonlari kaçarız bir yerlere. Buna alışkınım.
Bu fikir ayrılığı bana büyük bir sorun gibi geliyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Üzülüyorum.
Yine gezmelerde sanırım hiç cevap vermediğine göreşimdi napıyorsunuz? ne gibi etkinlikleriniz var?
Buluşunca sinemaya gideriz yiyip iceriz o kadar. Parkta kahvaltı ya da. Ayni sehir icinde hep.şimdi napıyorsunuz? ne gibi etkinlikleriniz var?
Yine gezmelerde sanırım hiç cevap vermediğine göre
birlikteyken ne yapıyorsunuz peki?_Sevgilimle anlaşamadığımız bir konu var. Ve ben bu konuyu Nasıl çözerim bilemiyorum.
Ben gezmeyi, hayati yaşamayı, aktif olmayı seviyorum. Sevgilim tam tersi. Hayatında hiç tatile gitmemiş ve gitmek istemiyor kesinlikle. Evde oturmaya bayılıyor. Yani evlenirsek de ne benimle tatile gelmeye tamam diyor Ne de benim ailemle/arkadaşlarımla tatile gitmeme tamam diyor.
Gitmek istememe sebebi ortamı sevmiyormuş. Ama kültür gezisi doğa gezisi vs hiç birisi için tamam demiyor. Ben de gezmeden duramam. Bütün sene evde boğulurum. Ailemle yılda 2 3 kez farklı tatillere gideriz. Haftasonlari kaçarız bir yerlere. Buna alışkınım.
Bu fikir ayrılığı bana büyük bir sorun gibi geliyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim? Üzülüyorum.
Sevgilimle anlaşamadığımız bir konu var. Ve ben bu konuyu Nasıl çözerim bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?