Bu korkular beni bitiriyor

Siz sürekli kendinizde belirti arıyosunuz bu sekilde okbyi yenemezsiniz. Doktora randevu almayı bırakın ve telkin edin kendinizi. Hastalık hastaligi cok ileri boyutlara gider sürekli kendinizi hastanelerde tahlil yaptirirken röntgen çekerken bulursunuz inanin boşuna vucudunuzu yordugunuzla kalirsiniz daha bunun yaşlilik zamani var.
Herkesin her zaman bir yerleri agriyabilir kosa koşa doktora gitmeye gerek yok sosyal hayatiniza bakmaya calisin. Kötü hastaliklar sinsice ilerler hareketle artan ağri genelde kas ağrisidir takilmayin bu kadar. Simdi doktora gidiceksiniz artik risk almayim hastalarla ugrasmayim diye belki bir suru tetkik olacaksiniz yada rahat bir doktor bir sey yok diyecek ve ikna olmayip yine doktor arayacaksiniz kısır döngüden kurtulmaniz lazim.
Suan burda en ufak hastalik yazanlardan bile acaba mi diye etkilenebilirsiniz
Yaşlılıgi ben De düşünüyorum bazen,ve kendi yasliligimi düşünemiyorum. Tesekkur ederim cevabınız için

Merhabalar eğer ki regl zamanı içerisindeyseniz de normale göre hassas ve daha şiş olabiliyor. Yine de geçmişte böyle bir sertlik fark etmediyseniz baktırın ama içiniz rahatlar takip edilmiş olur

Şişlik var mı yokmu anlayamıyorum inşallah bir şey yoktur cok teşekkür ederim
Şişlik varsa lenfoma olduğunuza emin mi olacaksınız?

Koltukaltım şişti, yumruğumdan daha büyük bir şişlik…. Ağrıdan ağlayarak acile gittim. Lenf bezi iltihabı olduğunu öğrendim.
İki hafta sonra köprücük kemiği boşluğum şişti, ağrısını tarif edemem, ne uyku ne yemek ne hareket…..sinüs iltihabım kulağımı etkilemiş, kulağım iltihaplanacakken akıntı aşağı inmiş ve orada enfeksiyona neden olmuş. Bir aydan uzun sürdü….
Daha sayayım mı?

Back
X