- 30 Aralık 2009
- 23.415
- 92.942
- 1.123
- Konu Sahibi Lotuss9335
-
Ya kendisinin çektigi dertten kendisi yüksünmüyorsa bana bok yemek düşer evet dogru ama sabilerin günahı ne ki böyle bir yuvaya bir çocuk daha planlanıyor ?Ben senin kadın ezilirken artık tahammül edemeyişinden dolayı delirip veryansın etmenden razıyım hocam...
Sen boşanmak niyetiyle evden çıkmadan önce bir psikolog bul kendine! Mutsuz bir evliliğe durup durup çocuk yapmak o evliliği kurtarmadığı gibi çocuklarında hayatını karartır. Allah senin gibilere akıl fikir versinBoşanma niytiyle cikmaktan bahsediyorum
İnsanlarda empati duygusu kalmamış evet yazdiklarinizi gözyaşı ile okudum Allah sizden razı olsun battikxa battim biryerlerden tutmaya çalıştım ama onlarda yanlış evet ama bunları sorgulamak yerine sadece dalga gectilerArkadaşlar gerçekten acımasizca yargiliyorsunuz.
Keske neden hamile kalmak istediğini bir sorsaydiniz. Ve bu dusuncesinin nerden bakarsak bakalım çoook buyuk bir yanlis olduğunu guzel dille anlatabilseydiniz. Keşke boyle bir millet olabilseydik hersey çok daha guzel olurdu. Mental sagligi yerinde olsaydi zaten bosandigi adamla 2. Evliligi yapmazdi.
Bazi insanlar yanlış üstüne yanlış yapar, bir onceki yaptigi hata bir sonraki hareketinde-kararinda daha büyük hata yapmasina sebep olur.
Keske bu tarz konu sahiplerinin uzerine dalga geçmeden, küçümseyerek yaklasmadan once dinlemeyi, aciklama yapmasini beklemeyi ogrenebilsek.
Bir insan yardım istiyor ve bazı yaklaşımlar eglence çıktı bize kafasında (çocukça)
Yazik yurdumun insanlari.
Şimdi gelsin Dislike.
Allah'ımbsukurler olsun anlayan ve yanlisimi düzgün şekilde söyleyen çıktı birikim yani bi yol param var adece çocuklarımla bana siddet psikolojik hat safhada
Eee hamile kalmış olabilirsin.İnsanlarda empati duygusu kalmamış evet yazdiklarinizi gözyaşı ile okudum Allah sizden razı olsun battikxa battim biryerlerden tutmaya çalıştım ama onlarda yanlış evet ama bunları sorgulamak yerine sadece dalga gectiler
Ya kendisinin çektigi dertten kendisi yüksünmüyorsa bana bok yemek düşer evet dogru ama sabilerin günahı ne ki böyle bir yuvaya bir çocuk daha planlanıyor ?
Yazık günah degil mi ?
Daha 3 tanesinin hakkından gelememişler.
Her rengi boyamışlar kalmış fıstıki yeşil misali.
Ayşecim daha önce de konu açmış konu sahibi. 29 Temmuzda. Sonra 9 ağustosta hamile kalmakla ilgili bir konu açmış tekrar.Arkadaşlar gerçekten acımasizca yargiliyorsunuz.
Keske neden hamile kalmak istediğini bir sorsaydiniz. Ve bu dusuncesinin nerden bakarsak bakalım çoook buyuk bir yanlis olduğunu guzel dille anlatabilseydiniz. Keşke boyle bir millet olabilseydik hersey çok daha guzel olurdu. Mental sagligi yerinde olsaydi zaten bosandigi adamla 2. Evliligi yapmazdi.
Bazi insanlar yanlış üstüne yanlış yapar, bir onceki yaptigi hata bir sonraki hareketinde-kararinda daha büyük hata yapmasina sebep olur.
Keske bu tarz konu sahiplerinin uzerine dalga geçmeden, küçümseyerek yaklasmadan once dinlemeyi, aciklama yapmasini beklemeyi ogrenebilsek.
Bir insan yardım istiyor ve bazı yaklaşımlar eglence çıktı bize kafasında (çocukça)
Yazik yurdumun insanlari.
Şimdi gelsin Dislike.
Tabiki irdelenecek.Gerçekten pes yazık çok yazık insanların yanlışları çırpınışları size alay konusu olmuş irdeledikce irdeliyorsunuz yazıklar olsunMune konumu kapatabilirmisin
Ebeveyn olabilmek için sınav yapılmalı!Kendi derdinin üstesinden gelememişken
4.çocuk ne ya bu çocuklar büyüyecek masrafları olucak okullar sağlık sorunları ergenlikleri
Pirt pirt doğur babam.dogur senin geleceğin ne olucak belli değilken çocuk ne alaka bide o konu başka deniyor başka olur mu o çocuk o evde senle o kocayla buyucek yazık ya
Canim ben konu sahibinin yaptigi hatalari kesinlikle savunmuyorum, mesala verdigi o kararin cok buyuk bir hata oldugunu ve geçmiş konularda yakin tarihlerde hamile kalmak istediginiz bir konu var diye belirtip ardina senin bu yazdigini eklese , direk bu şekilde, senin bu yazdigini yazabilecek bir yurege sahip olsa keske insanlar.Ama belli ki evliliği kurtarmak için çok yanlış kararlar verebilecek noktada.
KesinlikleEbeveyn olabilmek için sınav yapılmalı!
Bir mesajından eşim çok heyecanlı sanki ilk kez baba olacak deyip durmuş.Kendi derdinin üstesinden gelememişken
4.çocuk ne ya bu çocuklar büyüyecek masrafları olucak okullar sağlık sorunları ergenlikleri
Pirt pirt doğur babam.dogur senin geleceğin ne olucak belli değilken çocuk ne alaka bide o konu başka deniyor başka olur mu o çocuk o evde senle o kocayla buyucek yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?